luni, 13 octombrie 2014

Produse consumate


Hello hello!

Primiti cu postarea? Pozele sunt pregatite de mult, trebuia doar sa ma invrednicesc sa le adun pe blog, dar se pare ca doar astazi le-a venit ziua.
A fost un sentiment atat de placut sa arunc ambalajele goale dupa ce le-am adunat ca furnicuta! Pentru moment am scapat si de privirile nedumerite ale celor care au vazut ca adun ambalaje goale. Probabil s-au gandit ca am vreo manie ceva, nestiind ce intentionez sa fac cu ele. La un moment dat cineva mai de-al casei chiar s-a oferit sa mi le arunce :))). Va dati seama ca mi-am aparat ambalajele mai ceva ca pe un obiect de pret :)).
Haideti sa vedeti ce produse am mai consumat!




Sampoane. Le-am devorat, nu consumat, la cate ambalaje am adunat!

Sampon pentru volum Satinique de la Amway
Am sperat ca o sa ma dea pe spate avand in vedere pretul piperat, dar nu m-a impresionat. Cel putin nu a fost cu nimic mai presus decat un alt sampon pentru volum. Am avut asteptari mari, dar nu isi merita pretul. Face spuma, e un sampon ok, destul de spornic, dar din punctul meu de vedere nu s-a ridicat la nivelul urmatorului sampon despre care vom vorbi imediat. Nu il voi recumpara.

Sampon Nivea Volume Sensation
De la el nu stiu de ce nu am avut mari asteptari. Stiam ca Nivea au produse bune in general, dar nu ma asteptam ca acest sampon sa imi placa atat de mult. Este cremos si hidratant, nu imi lasa parul uscat cum mi s-a intamplat cu multe alte sampoane. Ca drept dovada, l-am recumparat si il folosesc in momentul de fata in paralel cu un alt sampon la care voi face review sau il voi prezenta la urmatoarea serie de produse consumate.

Rehab de la Lush
A fost un sampon de care am fost impresionata la inceput. Il foloseam impreuna cu o masca de par tot de la Lush despre care v-am povestit mai demult ca mirosul ei l-a facut pe sotul meu sa deschida toate geamurile din casa :)). Dar masca de par ca aceea care sa-mi faca parul atat de silky smooth nu am mai intalnit inca. Din punctul meu de vedere nu era chiar atat de groaznica...nu mirosea nici prea bine ce e drept. In orice caz, samponul Rehab impreuna cu masca respectiva faceau o treaba excelenta. Ramas singurel (pentru ca masca s-a consumat foarte repede din pacate), probabil ca a fost atat de trist incat nu a mai fost motivat sa ma multumeasca pe deplin. Partea buna este ca o cantitate mica de produs facea o spuma suficienta. Partea mai putin buna este ca lasa parul cam aspru, dar oricum eu aplic si balsam sau masca dupa samponare. O alta parte tot mai putin buna este pretul. Nu il voi recumpara din cauza ca este mult prea scump si din cauza ca nu a reusit sa ma impresioneze pana la final, ci doar folosit impreuna cu masca aceea de care v-am spus mai sus.

Sampon Garnier Ultra Doux
Dezastru a fost! Niciun alt sampon nu mi-a mai uscat atat de tare parul. Curata exagerat de tare parul. L-am pasat sotului dupa ce l-am folosit de cateva ori. Cand aproape ca il terminase l-a abandonat si el si a ajuns din nou la mine. L-am folosit pentru degresare si pana la urma am reusit sa scap de el.

Samponul pentru stralucire si volum Big de la Lush
Si pe el abia am asteptat sa il termin. Contine cristale mari de sare care inevitabil incep sa cada atunci cand iti samponezi parul. Nu mai vorbim de faptul ca daca nu masezi usor foarte probabil iti vei rani scalpul. Partea buna este ca o cantitate mica de sampon este suficienta pentru a face o spuma cremoasa, insa cristalele acelea de sare sunt tare enervante. La final parul capata volum, insa nu l-as recumpara din cauza acelor cristale de sare.








Solutia micelara Bioderma
Cred ca toata lumea a auzit de ea. Curata bine, se regaseste printre produsele mele preferate, iar eu ma simt relaxata prin faptul ca e un produs dermatocosmetic pe care il folosesc cu incredere.

Spuma de curatare Avene
Un produs pe care il voi recumpara cu siguranta. Pentru mine, doua pompite de spuma sunt suficiente pentru a-mi curata tenul. Mi-a placut senzatia de ten catifelat, hidrateaza, iar un mare mare plus este faptul ca poate fi folosit si pe post de demachiant pentru ochi, nu ustura absolut deloc. Pe ambalaj scrie ca este pentru ten si ochi, dar pana nu am incercat nu am crezut. Inca un plus, nu are miros, iar acest lucru inseamna ca este foarte bland cu pielea. Nu este ieftin, dar merita banutii.

Crema pentru conturul ochilor Avene
Inca un produs care desi are un pret marisor, l-as recumpara. Nu are miros, hidrateaza bine pielea din jurul ochilor si are o consistenta bogata, e spornic. Mi-a placut mult.

Gel de dus Bourjois Deshabillez Moi
Un gel de dus ok ca si consistenta, dar care nu m-a impresionat. Poate din cauza mirosului care mi se pare atat de sintetic, nicidecum afrodisiac! :)). 

Gel intim Eucerin
Un produs foarte spornic, dar cu un miros cam puternic. Nu m-a deranjat neaparat, dar as fi preferat sa nu aiba miros. In afara de asta, e un produs bun. Posibil sa il recumpar la un moment dat.

Roll-on antiperspirant Avene
Primeste un mare "NU" din partea mea. Nu protejeaza deloc si nu mi-a placut nici senzatia de ud specifica roll-on-urilor. 

Antiperspirant Vichy
V-am mai povestit despre el, daca imi aduc bine aminte s-a regasit in postarea anterioara cu produsele consumate. Pentru un produs care nu contine saruri de aluminiu face o treaba buna, protejeaza bine oarecum. Nu la fel de bine precum un antiperspirant standard, dar daca iti doresti un produs care sa nu contina aceste saruri de aluminiu despre care se presupune ca sunt periculoase si ca ar favoriza aparitia cancerului de san, cred ca este un produs ok care merita incercat. De asemenea, nu are miros si nu contine parabeni.

Dischete demachiante Naturalesse si Family
Le iau la "pachet" intrucat ambele tipuri mi-au placut datorita faptului ca nu se destrama in timpul utilizarii si nu fac scamute. Eu le cumpar din Cora de obicei, dar se gasesc cu siguranta si in alte supermarketuri. 





Gel exfoliant pentru corp Discover Parisian Delight de la Oriflame
Un produs ce contine suficiente particule pentru exfoliere, curata delicat si lasa pielea fina, dar nu il voi recumpara din cauza mirosului. Mie mi se pare ca miroase a insecticid. Poate alte persoane nu vor percepe asa mirosul.

Gel de curatare pentru corp Avene Trixera+
Este un produs de curatare foarte bland, nu face spuma, nu are miros, hidrateaza foarte bine. In plus, imi place sistemul de dozare, e foarte confortabil de folosit. Minusurile pe care le gasesc sunt legate de pret (e destul de scump), dar si de faptul ca se consuma rapid. Poate il voi recumpara la un moment dat.





Ma gandeam sa nu mai includ in aceasta postare si produsele de protectie solara folosite, dar vazand un produs similar si in postarea cu produsele consumate ale Ildei, m-am simtit incurajata. Doar cateva cuvinte despre fiecare o sa va spun.

Nivea Protect&Bronze mi-a placut mult, si-a facut treaba, voi folosi cu incredere si anul viitor. 

Piz Buin Tan&Protect este un ulei cu factor de protectie mediu. Un produs care isi face treaba mai ales daca doresti sa prinzi putina culoare. Eu l-am folosit doar pe picioare (pe picioare ma bronzez mai greu si am vrut sa prin macar putina culoare) mai spre finalul sejurului la mare pentru ca am pielea alba si nu mi-am dorit sa donez piele :)).

Lotiune dupa soare Protectyl Vegetal de la Yves Rocher 
L-am primit cadou la una din comenzi. Mi-a placut, intra destul de repede in piele si o calmeaza. Nu-mi place foarte mult cum miroase, dar am trecut peste partea asta de dragul hidratarii.




Crema pentru maini Handy Gurugu de la Lush
Este un produs hidratant, numai bun de folosit seara inainte de culcare caci este o crema mai grasa. O cantitate mica este suficienta pentru hidratarea si catifelarea mainilor. Fiind o crema grasa nu poti folosi prea mult o data. Contine unt de shea, ulei de migdale, alune si seminte de dovleac.
Inca mai am putin produs, dar va expira pe data de 15 octombrie. Sper sa reusesc sa o termin pana atunci, imi place foarte mult si as recumpara-o oricand, doar ca nu stiu daca o mai pot gasi online pe undeva.


Am ajuns si la finalul postarii. Ati avut rabdare sa stati pana la final?
Ati folosit produse dintre cele prezentate de mine?


Kisses!
Gabriela

2 comentarii:

  1. Aici am stat si am citit constiincios si cu placere! Marturisesc ca m-a surprins faptul ca a venit finalul postarii, intrasem in atmosfera si mai doream... :)

    Voi scrie curand (sper!!!) un review pentru un gel de curatare Avene; l-a detronat pe Eucerin, fara dubiu!
    Mie imi place acel gel de dus Bourjois - am fost de-a dreptul indragostita de el, acum s-a mai temperat pasiunea, dar imi place! Iar partea cu afrodisi... cred ca e doar in mintea mea! :)))

    Multe produse de inspirat aici, la tine! Mai revin asupra postarii...

    Gabita, felicitari pentru harnicie, sa fie cu spor in continuare! :D
    Pupici si imbratisare, scumpa!

    Ilda
    lavender thoughts

    P.S. Tind sa cred ca e general valabil: noi putem ignora mirosul mai putin placut al unui produs atata timp cat rezultatele sale sunt bune; barbatii... nu! Poate sa faca minuni produsul, daca nu miroase bine... nu-i bun! :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, draga mea Ilda, ma bucur ca ti-a placut postarea! :*

      Chiar eram curioasa de acel gel de curatare Avene, dar am citit intre timp review-ul tau :).
      Mie mi-au placut aproape toate produsele Avene pe care le-am incercat pana acum, am tot zis ca voi scrie un review cu produsele Avene de ingrijire a tenului, dar nu am mai reusit. Cine stie, cand le-o veni timpul! :)).

      Te imbratisez cu drag!

      Ștergere