miercuri, 29 aprilie 2015

3 manichiuri, un singur ingredient: culoare! :)


Nu-mi vine sa cred cat timp a trecut de la ultima postare. But here I am again :). In ultima perioada nu mi-am gasit inspiratia pentru a posta, poate ca de vina e timpul, poate ca nu...In orice caz, m-am gandit sa va arat ultimele 3 manichiuri purtate. Sper sa va placa :).






Este manichiura actuala. Nu mai purtasem de mult animal print pe unghii, mi s-a facut dor. Ca baza am folosit China Glaze nuanta Boho Blues din colectia Road Trip. Pentru "pete" ojele folosite sunt China Glaze nuanta More To Explore din aceeasi colectie Road Trip (o nuanta de peach aproape neon), verdele menta este de la Oriflame (colectia Very Me Spring Tenderness, nuanta Tender Green), iar auriul este OPI nuanta Goldeneye, o oja pe care o ador.








O manichiura vesela, cu floricele, perfecta pentru primavara. Daca va intrebati ce oje am folosit: China Glaze nuanta I Brake For Colour (o superba nuanta de corai-roz), nuanta vibranta de verde este China Glaze Def Defying, iar pentru floricele am folosit OPI I Just Can't Cope-acabana (galben) si OPI Alpine Snow (alb).





Manichiura aceasta a pornit de la o oja superba pe care o am in colectie: Astor Fashion Studio nuanta 070, un albastru de care m-am indragostit. Pe inelar am folosit Essie On A Silver Platter din colectia Encrusted Treasures, o nuanta de auriu-argintiu cu glitter holografic ce merita avuta in colectie, e un must have!



Acestea sunt manichiurile, sper sa va placa si de asemenea sper sa ne "revedem" curand :).
Kisses!


7 comentarii: