duminică, 18 ianuarie 2015

Shopping de cosmetice


Prima postare pe acest an! Si daca e prima atunci zic sa fie belsug, sa imi mearga bine tot anul, ceea ce va doresc si voua!
1001 cosmetice, DM, Beauty In The Bottle si Yves Rocher au fost optiunile mele in materie de cosmetice. Nu au cum sa nu te tenteze. Si eu m-am zbatut si m-am luptat, caci n-am vrut sa cad prada tentatiei. Eiii, dar ce dulce tentatie! Ok, poate ca nu m-am zbatut asa mult! 

Comenzile de pe 1001 cosmetice:

Un set foarte util in special in anotimpul rece, format din balsam de corp si balsam de buze de la Neutrogena. Poate reprezenta si un cadou inspirat.


 Un alt set, de aceasta data pentru par, format din sampon, balsam si spray pentru parul vopsit, de la Dove.





Lotiunne de corp Neutrogena, crema de maini neparfumata si intens reparatoare de la Neutrogena, un set Bourjois alcatuit din rimel si oja si o penseta Sally Hansen.



Intense repair body balm si balsam de buze de la Neutrogena (erau la set), L'Oreal Nude Magique BB Cream in nuanta Light (primul BB Cream care mi-a fost pe plac pana acum), 2 oje texturate Perfect Stay de la Astor (Crystal Gold si Polar Tourmaline) si un tus negru Super Liner Perfect Slim de la L'Oreal.



DM m-a tentat cu produse Balea si Ebelin pentru moment. Am pe lista si produse din gama Alverde, dar toate la timpul lor.

Dischete Ebelin si geluri de dus.


Un alt gel de dus Balea, cu cocos si nectarine.



Dizolvant pentru lacul de unghii Ebelin, dischete maxi Ebelin si demachiant pentru ochi, fara ulei, din gama Balea (l-am testat deja si ma declar multumita, demachiaza bine).



De pe Beauty In The Bottle am cumparat bineinteles, oje: China Glaze, OPI, Orly, Zoya si Color Club.












Yves Rocher este o sursa continua de tentatie. Pe langa produsele de buna calitate in mare parte, ofera si cadouri generoase astfel incat e greu sa stai deoparte.


Parfum Quelques Notes d'Amour (sunt incantata de cum miroase si persista destul de bine), scrub si crema de corp cu vanilie.


Geluri de dus (cu lavanda si cu bob de cafea) Jardins du Monde, ulei exfoliant pentru maini si demachiant expres pentru ochi, cu albastrele.


 Parfumul So Elixir Purple si rimelul Volume Vertige au fost cadourile oferite.



Ce produse va tenteaza si ce produse ati bifat deja din ce v-am aratat?

Kisses!

12 comentarii:

  1. Mamma mia, cat mi+a placut sa calatoresc printre ele! :D
    Am salutat cu drag balsamul de buze Neutrogena si m-am gandit ca fiind atat de bun, cunoscand si renumele brandului, ar trebui sa fie grozava acea lotiune de corp! Stii ca demachiantul expres cu albastrele se numara printre favoritele mele. De acetona si de dischetele Ebelin mi-e chiar dor, ajungand in dm o data pe an! :)) Ojele anunta manichiuri fabuloase si chiar nu pot sa stabilesc favorite - fiecare are sarmul ei irezistibil!

    Prietena draga, sa fie asa dupa cum ai spus: sa-ti mearga bine, cu belsug! Sa ai sanatate si sa te bucuri de fiecare in parte! Vorbesc in rime dimineata, asa-s eu! :)

    Puuuppp si imbratisez tare, Gabita mea!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru urari, scumpa mea Ilda! La fel iti doresc!
      Daaa, demachiantul expres cu albastrele stiu ca se afla printre favoritele tale. Eu cumparasem anterior si varianta cealalta de la Yves Rocher, dar nu se compara absolut deloc cu acesta.
      Sper sa am inspiratie pentru manichiuri, dar in orice caz ma bucur de fiecare oja in parte!
      Big hug, dear friend! Te pupacesc!

      Ștergere
  2. sa le folosesti cu drag petoate! si eu am un zvac sa fac o comanda la YR, sa vad ce oferte bune au.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Claudia! :)
      De obicei YR are oferte de nerefuzat, dar depinde si de ce ai nevoie la momentul respectiv.

      Ștergere
  3. De curiozitate, cat au costat toate ojele ? Imi place foarte mult cea roz de la Zoya, ce nuanta este ? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am facut un calcul si sincera sa fiu voi evita sa fac. Cu siguranta putin nu au costat, dar le-am achitat in timp si le-am lasat sa se adune, astfel incat nu am simtit cati bani s-au dus in total :).
      Cea roz de la Zoya este nuanta Binx, e o texturata.

      Ștergere
  4. wow, ce de shopping! sa te bucuri de toate si sa ai un an bogat si de-acum inainte :).

    din poza aia cu mai multe geluri din dm, pe toate le-am avut :)))))).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Alina! La fel iti doresc si tie, sa ai sanatate si un an bogat, sa te bucuri de toate achizitiile! :)
      Gelurile de dus imi plac mult, e greu sa te abtii sa nu incerci cat mai multe arome, mai ales ca aceste geluri de dus au un pret mai mult decat decent! :D

      Ștergere
  5. asa shopping tot sa faci..imi plac produsele Yves Rocher foarte mult si am o pasiune pentru produsele lor... iar la DM nu am mai fost de mult. Sa le folosesti cu placere

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Ramo! :)
      Ma bucur ca si tie iti plac produsele YR, avem pasiune comuna! :D

      Ștergere
  6. Mama ce de bunantati. Setul de la Neutrogena si pe mine ma tenteaza iar ojele...nu am cuvinte, fiecare arata impresionant de bine. Abia astept sa le vad pe unghiutele tale!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Setul Neutrogena chiar merita, e bun atat balsamul de buze, cat si balsamul de corp. Si costa doar 27 de lei :).
      Si eu abia astept sa folosesc ojele, momentan iau o mica pauza sa imi mai creasca putin unghiile. S-a rupt o unghie si a trebuit sa le tai pe toate.

      Ștergere