sâmbătă, 5 iulie 2014

Produse consumate


Hello fete dragi,

M-am invrednicit in sfarsit sa revin cu postarea promisa, cea cu produsele consumate. Pot sa arunc ambalajele goale, yeeeey! :))
Dar sa nu pierdem timpul si sa va arat consumatele! :)




Am dat gata doua deodorante sub forma de stick de la Vichy. Acum folosesc un deodorant roll on de la Avene, insa nu prea isi face treaba, ma voi intoarce la Vichy. Nu ma prea impac eu cu roll on-urile, nu protejeaza indeajuns.
Cred ca v-am mai spus, de ceva vreme folosesc deodorante fara saruri de aluminiu. Nu protejeaza la fel de bine precum cele standard, insa sunt multumita de varianta stick de la Vichy.
Am incercat din curiozitate si deodorantul spray Nivea Invisible si pot sa spun ca mi-a placut, si-a facut treaba, dar nu-l voi cumpara in varianta full size pentru ca nu sunt fan spray si contine si saruri de aluminiu.




Apa micelara de la Yves Rocher...mi-a placut un timp chiar foarte mult, insa folosind si alte lotiuni micelare de la alte brand-uri, am putut sa fac diferenta. Curata binisor, dar nu se compara cu Bioderma, spre exemplu.




Avene Creme Riche este o crema care mi-a placut foarte mult si o voi recumpara, dar pe cea in varianta cu SPF 20. Este o crema cu o textura bogata, fara parfum, intra usor in piele si hidrateaza. Toate produsele Avene contin apa termala si asta ma incanta foarte mult. Acum folosesc Avene Hydrance Optimale cu SPF 20 si pana acum mi-a facut o impresie buna. Am in plan sa fac un review la gama Avene pentru ten pe care o folosesc in prezent. 




Samponul Ziaja (cred ca asa se numeste) l-am cumparat de la farmacia Salofarm. Este un sampon pentru regenerare, cu miere si polivitamina B5 si nu contine parabeni, asa cum este mentionat pe eticheta, iar cantitatea este de 400 ml. Din pacate este unul din cele mai proaste sampoane incercate de mine pana acum. Trebuie sa pui foarte mult sampon ca sa faca un pic de spuma. Mirosul a fost ok, placut. Eu l-am folosit pentru a-mi degresa parul, ca prima samponare. 

Uleiul reparator pentru par de la Yves Rocher mi-a placut pentru ca miroase bine. Conform etichetei, este un concentrat din uleiuri bogate ce ofera rezistenta parului. Intens hranit, parul este catifelat si stralucitor. Se aplica de 2 ori pe saptamana pe parul uscat, inainte de samponare, insistand pe lungimea firelor de par. Se lasa sa actioneze timp de 10 minute, apoi se clateste. Acest ulei nu contine silicon si ingrijeste fibra capilara, fara a o incarca. Contine peste 99% ingrediente de origine naturala. Fara parabeni, fara conservanti.

Am primit acest ulei cadou la una din comenzile Yves Rocher. Mi-a placut, dar nu pot sa spun ca m-a impresionat.


Un alt sampon pe care l-am consumat a fost cel pentru par vopsit de la Amway - Satinique - insa cineva mi-a aruncat recipientul gol si nu am mai avut ocazia sa il fotografiez. Il puteti vedea aici, insa acum are un alt ambalaj. Inainte era alb cu albastru. In orice caz, este un produs ok, dar care nu impresioneaza cu nimic. Sunt alte sampoane similare, dar mult mai ieftine. Este un produs scump, pentru ce ofera.






Crema de picioare grand confort cu lavanda de la Yves Rocher. Din pacate acest produs nu mai este disponibil la Yves Rocher, nu se mai fabrica, insa si celelalte creme disponibile sunt la fel de bune. Mi-a placut foarte mult, desi era o crema mai grasa. In afara de faptul ca a hidratat bine, mirosea si senzational. Ee ador mirosul de lavanda.

Untul de corp cu argan, shea si portocala de la Sabio este un produs dupa care suspin. Il vreau inapoi, in varianta mai mare. Hidrateaza si miroase excelent.

Lotiunea de corp si maini Charity Pot de la Lush are o consistenta usoara si miroase a lamaie. Intra usor in piele, hidrateaza, dar iarasi nu este un produs ce m-a impresionat. Drept urmare, nu il voi recumpara...nu pentru ca nu e un produs ok, ci pentru ca nu iese cu nimic in evidenta, iar pretul e destul de piperat.

Turkish Delight Shower Smoothie de la Lush - cred ca v-am mai spus despre el ca miroase divin. L-am cumparat si in varianta full size tocmai din acest motiv, insa trebuie sa recunosc ca din pacate mirosul nu persista mult timp pe piele. Totusi nu-mi pare rau ca l-am cumparat si in varianta full size...macar pentru acele minute in care il folosesc. E o senzatie de relaxare si incantare olfactiva, cum nu va imaginati. In plus, hidrateaza pielea destul de bine, insa nu pot sa spun ca m-a impresionat la acest capitol in mod deosebit.




Gelul de dus Fruit de Noel de la Yves Rocher a fost in editie limitata de Craciun anul trecut. Mi-a placut mult, a fost un produs bun. Mi-a placut si mirosul sau.

Lush Ro's Argan Body Conditioner - se foloseste exact cum folosim un balsam de par, la final dupa ce ne-am spalat. Apoi, se clateste cu apa din abundenta. Hidrateaza, insa nu mi-a placut senzatia de lipicios, oricat de mult as fi clatit. Are o consistenta usoara. Verdict: nu il voi recumpara.





Atat pasta de dinti Lacalut, cat si cea Parodontax imi sunt pe plac.  Curata foarte bine si e necesara o cantitate mica. Cea Parodontax e posibil sa nu va placa la inceput, intrucat este sarata, dar in timp va obisnuiti cu ea si nu mai simtiti atat de intens gustul de sarat. Contine si particule abrazive, e o pasta de dinti ce promite o albire usoara. Face ceea ce promite. La fel si cea Lacalut, albeste usor dintii. Le-as recumpara oricand.

Sapunul Brazil Nuts de la Oriflame a fost o descoperire placuta. Are un miros placut si e foarte cremos. Imi place si ca este rotund :D.




De acetona Cien pe care o gasiti la Lidl, am mai scris si cu o alta ocazie. Curata bine, imi place sistemul cu pompita care din pacate se strica destul de des. Ca orice acetona, dupa folosire unghiile si cuticulele sunt uscate, dar de aceea exista cremele de maini :).

Dischetele imbibate in acetona de la L.A. Colors sunt frumos parfumate si sunt o solutie la indemana atunci cand esti pe fuga si nu numai. Cutiuta contine 32 de dischete, isi fac treaba bine si nici nu usuca unghiile si cuticulele. Singurul minus ar fi ca se consuma foarte repede. 



Acestea au fost produsele pe care le-am consumat, nu sunt foarte multe...se putea si mai bine :)). 
Daca aveti vreun produs pe care l-ati folosit sau il folositi acum din cele prezentate de mine, astept si parerea voastra. De asemenea si daca v-a incantat vreun produs din cele de mai sus.



Va pupacesc si va doresc weekend linistit, cu soare!
Gabriela

4 comentarii:

  1. Am aceeasi parere in lgatura cu micelara YR si Bioderma. Ai incercat-o pe cea de la Garnier? Eu chiar am putut renunta la Bioderma datorita ei.
    Mi-a ramas gandul la mai multe: crema Avene, deo stick-ul Vichy si pastele de dinti! Binevenite vor fi review-urile pe care le ai in plan! :)

    Mie imi pare ca ai fost chiar harnicuta! Te felicit!
    Mi-a placut mult postarea!

    Puppp, cu mare drag, Gabitule!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc, scumpa mea Ilda!

      Daca ma gandesc mai bine, imi dau seama ca am fost destul de harnicuta!
      Nu am incercat-o pe cea de la Garnier, momentan folosesc Bioderma, insa chiar ma tenteaza. Stiam de ea, pentru ca am citit la tine pe blog :).
      Crema de la Avene mie imi place tare mult, mi se potriveste de minune!

      Sunt happy happy ca ti-a placut postarea!

      Te pupacesc!

      Ștergere
  2. Dischetele cu acetona imi plac si mie <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intentionez sa mai iau cateva cutiute, ca tare utile sunt cand esti pe fuga sau atunci cand lenea iti da tarcoale! :)))

      Ștergere