luni, 25 noiembrie 2013

NOTD: Lilac Striped Manicure


Buna, fete dragi!

Imi fac din nou aparitia cu o noua manichiura. Mi-a fost dor de voi, de blog, insa din cauza programului extrem de incarcat de la serviciu nu am mai gasit forta interioara de a dedica timp blogului. Nu stiu nici in continuare cat de des voi reusi sa postez, dar imi doresc mult (printre alte postari) sa va ofer manichiuri specifice Craciunului, iernii. 
Oricat de mult mi-a placut si imi place, nu am mai reusit sa tin pasul nici cu "Autumn and Winter Nail Art Challenge", o provocare cu teme minunate, dar am in plan sa ma intorc la cateva dintre ele.
Acestea fiind spuse, va las cu poze ale manichiurii de astazi. Baza este oja OPI You're Such a Budapest, acompaniata de minunata oja holografica Color Club Wild At Heart si oja pentru nail art, argintia Golden Rose nuanta 107.





Varianta cu glitter:



O saptamana usoara, voie buna si numai bine!

Kisses!
Gabriela

5 comentarii:

  1. Ti-am simtit lipsa, draga Gabriela! Ojele si manichiura, ambele sunt frumoase! Te admir ca reusesti sa mai faci Cate un model, eu abia imi mai trag o unghie cu glitter si restul le fac o culoare si gata :) Te pup! Sa ai o saptamana frumoasa! Cu drag, Ana

    RăspundețiȘtergere
  2. Cat ma bucur sa aud asta, draga Ana! Iti multumesc! :)
    Mi-era dor sa mai fac un model si sa scriu pe blog. Sper sa reusesc in seara aceasta sa fac si modelul cu omul de zapada pentru "Autumn and Winter Nail Art Challenge".
    Asa am purtat si eu unghiile pana acum - o singura culoare sau culoare + glitter pe o unghie.
    Am vazut unghiutele tale si mi-au placut.

    Te pup, Ana! O saptamana frumoasa iti doresc si eu!

    RăspundețiȘtergere
  3. Hihii, ce vesel ar fi daca zebrele ar arata asa!:))
    Baza e...de vis! Frumoase si funny unghiutele tale!

    Pupicei, prietena draga!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere