sâmbătă, 12 octombrie 2013

Par Rasfatat cu Produse Apicosmetice



Buna dragele mele,


Produsele pentru par m-au interesat dintotdeauna. La fel ca si voi probabil, sunt in cautarea unor produse de par care sa ma multumeasca, care sa contribuie la sanatatea lui. Trebuie sa recunoastem ca un par sanatos, bogat, stralucitor si bine hranit iti da incredere in tine, te face sa te simti minunat.

Ieri am aflat de la buna mea prietena Ilda despre campania de testare a produselor apicosmetice pentru par Complex Apicol Veceslav Harnaj si e lesne de imaginat ca aceste produse mi-au trezit interesul.


Am intrat asadar pe site la sectiunea Noutati si m-am uitat cu atentie pentru a afla ce produse mi se potrivesc. Voi opta pentru Floral Masca Fortifianta pentru Par si Floral Balsam Fortifiant pentru Par.

Va spuneam de noutati mai sus. Este vorba despre 4 tipuri de masti de par si 4 tipuri de balsam de par ce fac parte din gamele Apidermaliv, ApiderminFloral şi Floramin. Fiecare produs se adresează particularităţilor specifice diferitelor tipuri de păr, utilizând câte un ingredient apicol  a cărui acţiune este potenţată de alte ingrediente naturale.

Va invit pe site si pe pagina de Facebook Complex Apicol Veceslav Harnaj pentru a fi la curent cu toate detaliile care v-ar putea interesa.


Va doresc o zi de sambata pe masura asteptarilor!


Kisses!
Gabriela

2 comentarii:

  1. Ma bucur ca vom schimba impresii, ca intre fete, ca intre prietene!
    Te pupacesc!:)

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere