miercuri, 9 octombrie 2013

Autumn and Winter Nail Art Challenge: Inspired by Weather


Buna fete dragi,

Astazi va prezint manichiura mea inspirata de vreme. Ojele folosite sunt specifice anotimpului de toamna: Astor Lacque Deluxe 597 Vip Grey, Zoya Storm si OPI Deutsch You Want Me Baby?.
Este o vreme rece si deseori intunecata :).









 Sper sa va placa manichiura mea inspirata de vreme.


Kisses!
Gabriela

8 comentarii:

  1. Modelul este foarte elegant. Asa cum am spus si pe Facebook, Zoya - Storm este splendida. Si te-ai potrivit de minune, pana si cu numele ojelor (weather, storm) :D Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca voi dedica o manichiura doar pentru Zoya Storm. Aceeasi parere o am si eu, e splendida! :)

      Multumesc frumos! Te pup!

      Ștergere
  2. Ai niste idei gozave! Tare mi-as dori sa fi gandit si eu astfel!:)
    Imi place foarte mult manichiura, Gabita!

    Oja Zoya e wow!!!

    Te imbratisez, prietena draga!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, draga prietena!

      Interesant este ca in momentul in care ma apuc de o manichiura nu stiu ce va iesi. Stiu doar ce culori voi folosi, inspiratia vine pe moment :)). Iar daca la inceputul manichiurii am o idee, cu siguranta nu va ramane aceea, dar macar e un punct de la care pornesc.

      Oja Zoya este de vis! Si este chiar asa cum e prezentata in poze, nuanta reala, niciodata nu editez pozele decat pentru a-mi pune layer-ul.

      Te pupacesc si te imbratisez!

      Ștergere
  3. Pt vremea asta rece si ploioasa, mi se pare ca ai reusit foarte bine manichiura! Si in general, imi place combinatia de oje si modelul, poate stii ca si eu l-am incercat candva, ca mi-a placut mult efectul :D iti recomand sa il incerci si cu oje texturate, mie mi s-a parut ca da impresia ca e un corset purtat in acel moment, nu stiu daca reusesc sa exprim ce vreau, dar sper sa intelegi :P Eu stau prost la capitolul inspiratie zilele acestea, dar vad ca tu esti pusa pe fapte mari! Te tii bine de provocari! Te admir! Te pup, draga Gabriela!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincera sa fiu inspiratia pentru model mi-a venit pe loc. Eu am adaugat corsetul pentru ca fara el mi s-ar fi parut fara sare si piper manichiura :). Se pare ca mintile luminate gandesc la fel! :)))
      Nu stiu daca voi mai incerca modelul si cu oje texturate, dar imi imaginez ca ar arata fantastic.

      Da, inca ma tin de provocari. Am avut in gand sa renunt la un moment dat :)). Nu stiu daca voi participa la toate temele, sa vedem!

      Multumesc frumos, draga Ana!
      Te pup!

      Ștergere
  4. foarte frumoase <3 superba combinatzia :)

    RăspundețiȘtergere