luni, 28 octombrie 2013

Cumparaturi Recente


Buna fete dragi,

Asa cum am promis in postarea anterioara, e vremea sa va arat ce produse am mai cumparat in ultimul timp.

Imi doream de mult sa incerc produsele de la Lush, astfel ca am facut un efort (caci nu sunt tocmai ieftine), am intrat pe site-ul lor si am plasat comanda. Am asteptat cu mare nerabdare produsele si o sa va povestesc un pic si legat de prima impresie in calitate de client si despre produse.
Eram interesata in principal de produse pentru par, dar si de o crema buna de maini de care sa fiu multumita, care sa hidrateze cu adevarat, sa o tin langa pat si sa ma dau seara (in timpul zilei nicio sansa, la cat de des ma spal pe maini).
Dupa ce am plasat comanda, am fost sunata in ziua urmatoare pentru a o confirma si pentru a alege modalitatea de transport (prin serviciul de curierat sau prin Posta Romana). Am optat pentru Posta Romana pentru a putea ridica coletul in functie de programul meu, fara sa ma stresez ca nu sunt acasa cand ar fi sunat curierul.

Pregatiti-va pentru o postare lunga!

Ce am comandat: sampon, masca de par si crema de maini. Sa le luam pe rand:


 


 Masca de par H' Suan Wen Hua (225 g, pret 71,80 lei) este puternic hidratanta si se aplica pe parul uscat pentru o mai buna absorbtie a ingredientelor nutritive.

Conform descrierii de pe site:

Aceasta masca este denumita dupa un zeu chinez, protector al parului. Foloseste-o pentru a-ti reface yin si yang-ul parului tau. Noi o recomandam pentru parul care a trecut printr-o perioada de incercari in care nu i-ai acordat atentia cuvenita si acum se resimt efectele.

Toate ingredientele din aceasta masca pre-spalare o fac sa arate si sa miroase ca un dressing pentru salata. Otetul aromat, bananele, avocado si ouale proaspete, organice, hranesc radacinile si le fortifica prin aportul de nutrienti, lasand in urma un par fin si stralucitor. Folosim oua, ca un inlocuitor natural al polimerilor sintetici adaugati in celelalte masti destinate ingrijirii parului pentru a repara portiunile deteriorate. 

Recomandam aplicarea ei pe parul uscat deoarece atunci sunt cuticulele deschise si absorb cea mai mare parte de ingrediente nutritive.

Pentru a-i cunoaste efectul, aplic-o pe toata suprafata parului, las-o sa actioneze timp de 20 de minute, spala-ti parul apoi, si aplica balsam daca este nevoie. Stai in dreptul razelor solare si admira-ti stralucirea.

Parerea mea: Este o masca de par buna, hidratanta, parul este cu adevarat rasfatat. Are un miros puternic, sotul meu este terorizat cand aplic masca aceasta pe par si deschide toate geamurile din casa :)). Adevarul este ca nu miroase tocmai placut, dar eu am ajuns sa ma obisnuiesc cu mirosul si sa nu il mai consider chiar atat de groaznic. Important este sa isi faca bine treaba masca. 




Samponul Rehab este in varianta de 500 ml (pret 104,80 lei) si are un miros similar cu samponul 5R de la Hofigal (parerea mea). 


Ingrediente:


Conform descrierii de pe site:

Rehab este remediul forte pentru ceea ce se numeste "a bad hair's day". Stii tu, atunci cand este pleostit, sau sta ca o matura, sau ti se pare ca s-ar potrivi mai bine pe orice cap, numai pe al tau nu. De obicei, ti se intampla asa dupa abuzuri serioase, de aceea Rehab actioneaza in 3 timpi. Fructele proaspete bio iti curata parul delicat fara sa-l distruga, mai ales ca e intr-o stare precara. Urmeaza algele si uleiul de masline organic care imbunatatesc tensiunea firului de par incat nu se va mai rupe usor. La final, isi fac intrarea esentele puternice de menta, rozmarin, jojoba si ienupar pentru a-ti reda stralucirea si odata cu ea increderea ca poti iesi din casa fara sa-ti fie rusine de cum arati.

Parerea mea: Sunt multumita de aspectul parului dupa ce il rasfat cu masca, sampon si apoi balsam (noua mea dragoste Floral  de la Complex Apicol Veceslav Harnaj - review curand).
Este necesara doar o cantitate mica de produs pentru a face spuma. Eu l-am folosit dupa masca de par mai sus mentionata.
Mare grija sa nu va intre sampon in ochi pentru ca ustura groaznic. Mai rau decat majoritatea sampoanelor.




Crema de maini Handy Gurugu (100 g, pret 49,80 lei). Poza este facuta imediat dupa ce am deschis cutia. Nu vi se pare ca e deja inceputa si ca e nivelata cu degetele pentru a parea neatinsa? 
Poate e doar impresia mea, dar nu am avut deloc o senzatie placuta cand am desfacut cutia...

Conform descrierii de pe site:

Pielea ta va fi hranita si protejata natural de untul de migdale bio, bogat in vitamina E, iar amestecul ecologic fin de unt din seminte de dovleac, unt din arahide si unt din nuci caju intra usor in piele.
Parerea mea: Este o crema grasa, potrivita pentru a fi folosita seara inainte de culcare. Hidrateaza foarte bine pielea si o mentine hidratata. Referitor la miros: nici prea prea, nici foarte foarte. Nu e deranjant, per total imi place. 


Datorita faptului ca am depasit suma de 200 ron cu aceasta comanda, am primit cadou un sapun Unlucky for Dirt (a avut 74 g, daca nu ma insel; pretul pentru 100 g este 25,80 lei).


Sapunul trebuie consumat rapid caci expira in noiembrie, dar nu imi fac griji. Aproape l-am terminat.

Conform descrierii de pe site:

Minunatul nostru sapun vegan handmade cu oregano si trandafir isi are numele pornind de la un film hollywoodian din 1931, un film despre o companie de sapun, in care fiul face reclama unui sapun care de fapt nu exista si cererea devine atat de mare incat tatal trebuie sa creeze sapunul respectiv. Suna tipic Lush-ului, mai putin partea cu reclama de promovare. Lui Sue din Chelmsford si lui Dawn din Cambridge li s-a cerut de catre asistentele medicale crearea unui sapun de oregano pentru ca au auzit ele ca oregano ucide bacteria MRSA. Acest sapun incantator este ca si praful de aur. Pur si simplu ii adoram translucenta placuta, aroma si proprietatile sale de curatare foarte eficiente.

Parerea mea:  este un sapun ok, chiar bun as putea spune. E cremos, face spuma si curata bine. Mirosul nu as putea sa il descriu, dar pot sa spun ca nu ma deranjeaza, e ok.


Impresii generale:

Despre punctele forte nu o sa mai mentionez pentru ca am scris la fiecare produs in parte ce mi-a placut.

Despre ce nu mi-a placut: 
  1. Desi sunt produse handmade, toate produsele cumparate contin parabeni;
  2. Nu imi place ca produsele nu sunt sigilate, nu ai niciodata certitudinea ca esti prima persoana care atinge produsul (dupa ce a fost ambalat, evident);
  3. Masca de par care costa destul de mult, peste 70 de lei, mai era valabila aproximativ o luna si asta pentru ca mi-a fost trimisa asa, aproape de termenul de expirare. Nu este deloc ok. Data fabricatiei este: 23.08.2013 si expira pe data de 23.11.2013. Stiu ca termenul de valabilitate este oricum mic, dar cu toate acestea sunt nevoita sa o folosesc pe fast forward ca sa nu expire. As fi fost multumita daca o aveam la dispozitie macar 2 luni. Pun masca din belsug la fiecare spalare, doar ca sa o termin. Si am impresia ca trebuie sa pozez in magarus, cu alte cuvinte mi-am luat teapa, cam asa ceva. Norocul meu totusi este ca e un produs eficient;
  4. Nemultumita de toate aspectele de mai sus (masca de par, crema de maini care parea folosita deja), imediat dupa prima impresie de la deschiderea coletului, am trimis email conform indicatiilor de pe site, pentru a face toata comanda retur. Nu am primit niciun raspuns la acel email, ca si cum nu as fi trimis. As fi putut sa sun, dar m-am hotarat pana la urma sa pastrez produsele. Asa cum am spus la inceput, imi doream de mult produse Lush si voiam sa le incerc.

Asta a fost experienta mea cu prima comanda Lush, acum sa trecem la urmatoarele achizitii.

De la Oriflame am cumparat setul More by Demi, format din apa de parfum, gel de dus si spray de par pentru stralucire. 


Parfumul are ambalajul auriu, luxos, miroase bine si persista. Este potrivit pentru toamna si iarna deoarece mirosul este destul de puternic, dulce dar rafinat.


Tot de la Oriflame am cumparat o crema de maini Milk & Honey. Despre crema de maini ce pot sa spun decat ca imi place si ca produsele din gama Milk & Honey sunt cele pe care le achizitionez cel mai frecvent de la Oriflame.



Din Cora am cumparat un set de doua sapunuri care miros frumos, a citrice. Mie imi plac mult.



Am ajuns si la finalul postarii. Produsele cumparate de la Sensiblu:


Va spuneam intr-o alta postare ca sunt multumita de deodorantul roll-on de la Vichy, dar ca as vrea sa incerc varianta stick. Zis si facut. Imi place si mai mult aceasta varianta, in primul rand pentru ca nu am senzatia de umed si in al doilea rand imi place pentru ca nu are miros. Protejeaza bine.
Si varianta stick este fara saruri de aluminiu.

Si nu in ultimul rand solutia micelara de la Bioderma (achizitionata tot de la Sensiblu, a fost o oferta buna pe care nu am putut sa o ratez, plus ca imi era tare dor de solutia micelara, e geniala!).



Sper ca ati avut rabdare sa cititi pana la final (imaginati-va cat mi-a luat mie sa scriu postarea) :)).


Sa aveti o saptamana usoara si multe reusite!


Va imbratisez cu drag,
Gabriela

8 comentarii:

  1. Ce cumparaturi frumoase :) si mie imi plac produsele celor de la Lush pentru ca miros frumos si sunt bune, poate crema de maini de la atata zgaltaiala s-a denivelat. Am mai patit cu unele creme, nu erau de la Lush. Sa le folosesti cu multa bucurie :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E foarte posibil sa se fi denivelat de la transport. O sa merg pe varianta aceasta si o voi folosi in continuare, cu incredere :).

      Multumesc frumos, Macy! :)

      Ștergere
  2. si eu as vrea sa incerc produsele lush, dar m-ai cam speriat cu experienta ta cu ele. Mai ales ca nici nu ti-au raspuns la e-mail :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate am avut eu ghinion. Nu am intentionat sa influentez negativ, doar ca asa s-a intamplat...

      Poate experienta ta va fi buna :).

      Ștergere
  3. Iti inteleg indignarea in privinta produselor Lush, chiar nu s-au comportat cu profesionalism. Nu le-am testat pana acum, deci in privinta calitatii nu ma pot exprima.
    Nu inteleg de ce expira atat de repede.
    O oferta buna la micelara trebuie sa caut si eu. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca majoritatea produselor sunt valabile 1 an (desi nu sunt 100% sigura), din ce am cumparat doar masca de par are termen asa mic.

      Poate mai gasesti micelara la oferta la Sensiblu. Oferta a fost foarte tentanta (doua la pret de una) :).

      Ștergere
  4. Si eu imi doresc de multisor sa incerc produsele Lush dar am tot amanat. Nu stiu de ce dar pe mine chestiile pentru par nu ma tenteaza, am incercat atatea si atatea incat am ajuns la concluzia ca un pret atat de mare nu prea e justificat. Produsele pentru baie in schimb trebuie sa le incerc :D
    Am avut si eu sapunelele cu citrice, le-am tinut o perioada in dulapior, miroseau fain toate hainutele :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu as vrea sa incerc produsele pentru baie, dar poate in decembrie o sa-mi fac un cadou :)))

      Da, sapunelele astea miros tare bine. Pentru miros le-am cumparat :D.

      Ștergere