vineri, 23 august 2013

Manichiura de vacanta: OPI Goldeneye


Hello hello,

Imi era dor sa postez o noua manichiura si am ales sa va arat ce am purtat in concediul ce tocmai a trecut. A fost frumos in concediu, m-am bucurat de soare, de mare, de balaceala, de oamenii calzi si ospitalieri din Grecia, de mancarea delicioasa. Totul a fost la superlativ. Mi-ar fi placut sa va arat poze insa din pacate nu ni s-a "legat" aparatul foto de mana anul acesta decat in rare ocazii, deci...nu am poze de interes (in afara de o bicicleta pentru 4 persoane pe care o sa v-o arat la sfarsit :D). Am mai fost in statiunea Nei Pori inca de 2 ori si avem poze din anii trecuti - trebuie sa vad pe unde sunt :).

Revin la manichiura. Nuanta Goldeneye de la OPI mi s-a parut foarte potrivita pentru vacanta. Dar nu am lasat-o simpla, ci am mai adaugat un portocaliu intens de la Essence (Wake Up!):





Va place?

Iar acum asa cum am promis, sa intre in scena faimoasa bicicleta despre care v-am spus:





Un weekend minunat va doresc, fetelor!


Kisses,
Gabriela

6 comentarii:

  1. Hihiii, bicicleta are cromatica similara cu manichiura!!!:)

    Goldeneye isi merita numele si arata fabulos in combinatie cu acel rosu-portocaliu!

    Ca sa ma recunosti drept antitalent, iti spun ca mi-a luat ceva timp pana am intuit cum ai realizat manichiura!:)) :blushing

    Multi pupici, draga mea Gabita!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu facusem asocierea aceasta, chiar ca s-a nimerit bine! :))
      Pentru manichiura m-am ajutat de striping tape, e simplu de facut, doar sa ai rabdarea la tine :)).

      Pupicei, prietena draga!

      Ștergere
  2. Cata eleganta emana aceasta manichiura. Combinatia este extrem de reusita, iar modelul foarte interesant. Un weekend frumos si tie :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Oja de la OPI mi se pare auriul perfect! Cred ca auriul meu e cazul sa fie inlocuit :)))
    Manichiura e de efect si cred ca e destul de usor de facut. Eu mi-am tras niste maci pe unghiute acum si ma delectez cu manichiura incontinuu de cand am terminat-o. Pentru concediu eu am optat pt un portocaliu neon de la Orly, a fost superba culoarea, dar sincera sa fiu, nici o culoare nu mi-a dat asa dureri de cap ca aceea (nu la figurat, ci la propriu, efectiv ma dureau ochii si capul daca o priveam prea mult... cred ca ojele cu asa culori intense nu sunt pt mine)
    Kisses si abia astept urmatoarea postare :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Auriul acesta de la OPI este un must have, iar in soare este demential, arata atat de pretios! Si la iarna cred ca o sa facem echipa buna. Daca il mai gasesti pe undeva, iti recomand cu drag aceasta nuanta. Este din colectia Skyfall, in editie limitata.

      Modelul asa este, e simplu de realizat; ai nevoie de striping tape.

      Cred ca e tare draguta manichiura ta cu maci, iar cea din concediu cu toate ca a fost intr-o culoare tare (perfect justificata pentru vara zic eu), sunt convinsa ca ti-a fost admirata.

      Dorinta ti-a fost indeplinita referitor la urmatoarea postare, o noua manichiura te asteapta :)).


      Kisses!

      Ștergere