miercuri, 13 martie 2013

Oriflame Lip Impact Crayon & Other Goodies

Am revenit dupa o perioada in care raceala si-a facut de cap mai rau decat in alte dati (mai bine de 2 saptamani), plus perioada aglomerata de la serviciu. Nu stiu daca mi-ati simtit lipsa (mai bine nu intreb daca vreau sa nu primesc un raspuns dureros :D). Cert este ca am surprize placute pentru voi. Maine veti afla despre ce este vorba. Pana atunci va arat cateva dintre cumparaturile din ultima luna, cele mai interesante sa spun asa.

De la Oriflame am fost curioasa de noile rujuri tip creion, asa ca am ales 3 din cele 6 nuante disponibile. Sunt intense, cremoase si destul de rezistente. Singurul minus este ambalajul din plastic si nu din lemn. Ma astept sa am probleme cand le voi ascuti. All in all insa, sunt multumita de calitatea lor.

De jos in sus nuantele sunt: Intense Cherry, Striking Rose si Electric Red.

 

Ojele nu puteau lipsi, cred ca v-ati obisnuit deja cu asta. Am asteptat cu nerabdare colectia Snow Jam de la Essence si imediat ce a aparut si la noi, am comandat rapid ojele.

 Lilac Is My Style, Top Of The Ice-stream, Life Is A Freeride si Goofy-Blue

Imi plac toate, dar a doua si ultima sunt preferatele mele.

Am pus ochii si pe ojele Wet n Wild Spoiled.

 Trust Fund Baby si Jewelry Heist.

Pentru ca se apropie ziua mea de nastere si pentru ca tanjeam de mult dupa urmatorul produs, am primit unda verde de la sotul meu si am dat comanda. Nu va inchipuiti ce dans al bucuriei am facut cand in sfarsit a ajuns in manutele mele. 
Nu mai are nevoie de nicio prezentare, este vorba de trusa Naked de la Urban Decay. Finally mine, all mine!


Ultima achizitie este un portofel de la Miniprix, pe care l-am vazut initial la Josephine. Mi-a placut culoarea si faptul ca arata cute.


Voi ce ati mai cumparat in ultima perioada?

Nu uitati sa reveniti si maine pe blogul meu. Va asteapta o surpriza placuta.


Kisses!

16 comentarii:

  1. Cat au costat rujurile? Arata so damn good.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte faine toate achizitiile :D De unde ai luat ojele Wet.n wild, sunt superbe :X Paleta Naked o am si eu pe wishlist, e geniala, sa o stapanesti sanatoasa! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult!

      Ojele Wet n wild le-am cumparat de pe acest blog: http://cosmeticboutique.blogspot.ro/search/label/Nail%20Polish

      Ștergere
  3. Naked e my Holy Grail! O vei adora si tu!:X

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt convinsa, o ador deja! Partea rea este ca mai vreau si alte truse de la Urban Decay :)). Dar toate la timpul lor.

      Ștergere
  4. Sincer, eu chiar m-am gandit la tine, m-am intrebat de ce nu postezi, am intentionat sa-ti trimit un mail dar m-am temut sa nu-ti para ciudat :blushing, am visat pentru tine ca esti, poate, intr-o vacanta!:))

    :) Imi place ca ai revenit in forma si in forta!
    Ce de bunatati ne prezinti!!!
    Paleta Naked e...to die for it! Imi place si mie mult culoarea portofelului, e dulce foc! La creioanele ruj de la Oriflame am spus wow nuantei Intense Cherry, iar dintre ojele essence imi place atat nuanta cat si denumirea lui Lilac is my style...

    Gabriela, sa le porti/sa le folosesti cu placere!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur mult Ilda ca te-ai gandit la mine, tare bine era sa fi fost intr-o vacanta.
      Cu siguranta nu mi s-ar fi parut ciudat sa-mi trimiti email si vreau sa stii ca apreciez mult intentia :).

      Paleta Naked de mult mi-o doream si inca nu-mi vine sa cred ca e a mea. Si totusi, o data satisfacuta nevoia o alta i-a luat locul:)). Pentru ca e primavara simteam nevoia si unei palete de machiaj care sa contina nuante pastelate. Drept urmare, in zilele urmatoare va aparea un review si cu noua paleta de farduri in nuante pastelate :D. Si da, am falimentat deja. Portofelul s-a uscat de tot, cardul a intrat la apa etc. :)).

      Ma bucur mult ca iti plac portofelul roz, rujul si oja :). Iti multumesc mult de urari!

      Big hug!

      Ștergere
    2. Poti sa-mi spui.te rog, de pe ce site ai comandat paleta Naked,si pretul ei. Multumesc mult

      Ștergere
    3. De pe site-ul acesta: http://cosmetic-style.ro/
      A costat 210 lei.

      Ștergere
    4. Iti multumesc pentru raspuns. Poti sa-mi spui cate ceva despre ei?sunt de incredere?au produse originale? pt ca acelasi tip de trusa am gasit pe produse-profesionale.ro la 170 lei, insa am zis mai bine sa intreb si sa cer pareri inainte de a comanda. Multumesc inca odata

      Ștergere
    5. Cu mare drag!

      Eu sunt multumita de trusa si 90% cred ca este originala. Inainte sa o cumpar am cautat pe internet review-uri si dupa ambalaje cred ca este originala. Carcasa este invelita cu catifea. Culorile se aplica frumos. Din cate vad, acum nu mai este disponibila pe cosmetic style, au adus doar cateva palete care s-au vandut imediat. Pe acest site am facut 2 comenzi pana acum si de fiecare data am fost multumita, au livrat la timp, au impachetat bine comenzile.

      Poti comanda si de pe site-urile din afara care au free shipping (de exemplu beautybay.com sau lookfantastic.com)si te va ajunge in jur de 180 ron aceasta paleta.

      Sper sa te ajute aceste informatii.

      Ștergere
    6. Am inteles.Multumesc pentru raspuns

      Ștergere
  5. Ce frumoase sunt creioanele Oriflame, toate nuantele imi plac! Cred ca daca sunt din plastic se invarte de partea de jos ca sa iasa in sus?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, din pacate nu e un creion retractabil. Trebuie ascutit chiar daca e din plastic...asta e singurul minus.

      Ștergere
  6. NAKED NAKED NAKED!!! Paleta asta e de vis, e atat de frumoasa si de versatila! E o bijuterie!
    Postul asta m-a adus pe blogul tau :D. Cautam swatchuri pentru creioanele Lip Impact de la Oriflame, nu ma puteam decide ce nuanta sa aleg, si am ajuns aici. Si cand am vazut ce minunatii se afla pe aici, am zis ca trebuie sa raman <3!
    Am si eu 2 oje de la Essence din colectia asta. Top Of The Ice Stream si Life Is a Freeride. Bine, ca pe prima am achizitionat-o pentru mama, dar o mai folosesc si eu din cand in cand, si imi place la nebunie <3! Dar pe mine nu m-au dat pe spate ojele astea la capitolul rezistenta :(.. Tu cum te impaci cu ele?
    Ojele alea cu sclipici sunt dementiale, in ultima vreme am facut o pasiune pentru sclipici, oje cu sclipici, si nebunii de genul, si merg pe deviza: nicio manichiura fara sclipici :))!
    Portofelul e asa cute and girly :3! Imi place!

    RăspundețiȘtergere