vineri, 12 octombrie 2012

Ultimele cumparaturi de la Miniprix

S-au mai adunat cateva hainute de la Miniprix si vreau sa vi le arat. Am cumparat atat pentru finuta mea, cat si pentru mine. Hainutele de copii sunt deja trimise, dar le-am fotografiat imediat ce le-am primit, deci pot sa vi le arat. Preturile sunt super avantajoase, iar cand vezi atatea minunatii nu ai cum sa rezisti. Incep chiar cu lucrurile de copii.

 Cum ii poti rezista lui Hello Kitty?

 
O fustita draguta roz, cu fundite la buzunarele din spate. How sweet is that?

 
Mi-a placut mult culoarea, iar buzunarele de la spate in forma de inimioara sunt foarte cute.

Un puloveras din lana merino, extra fina si placuta la atingere, absolutely gorgeous!

Si o foarte frumoasa rochita de catifea ce mi se pare atat de potrivita pentru Craciun.

Toate hainutele de copii sunt de o calitate ireprosabila, big big like.

Ce mi-am cumparat eu:

Ramasesem datoare de la postarea trecuta  cu o rochita pe care nu reusisem sa o fotografiez. Este o rochita de la Pimkie cu nasturei in fata in partea de sus si se leaga dupa gat. Mie imi place mult.

 

Alta rochita de care nu sunt foarte incantata de data aceasta. Este frumoasa per total, insa nu mi se aseaza bine. La spate vine foarte larga (cred ca si din cauza scobiturii mele de la spate), iar dupa ce am spalat-o a facut "cozi" pe parti. Totusi imi place si o sa incerc sa gasesc o modalitate de a o purta. Este cu maneca 3/4 si in fata la decolteu are paiete negre.


Sacou alb din bumbac Pimkie, captusit. Se aseaza foarte bine si ma bucur mult ca l-am pus in cos. Se incheie in 2 nasturi, imi place lucrul asta. De obicei cele care se inchid intr-un singur nasture nu arata prea bine imbracate.


 Si pentru ca nu mai aveam geaca, "am ochit" una care este de la Bershka si am facut foarte bine. Este destul de grosuta si imi place ca nu vine larga la gat, ceea ce inseamna ca tine de cald. Vine cambrata pe corp, iar interiorul este galben, like it!

 




Asta a fost tot. De obicei in weekend au reduceri bune, asa ca daca vreti sa faceti vreo comanda, in weekend e momentul.

See you next time!


Kisses,
Gabrielle


2 comentarii: