vineri, 26 octombrie 2012

Essence Nail Polish Colour & Go Gorgeous Bling Bling

Din punctul meu de vedere, oja Essence in nuanta 116 Gorgeous Bling Bling este o nuanta perfecta pentru toamna. Este un caramiziu deschis cu glitter auriu si are un finish lucios. Imi place si noua pensula care este mult mai groasa decat cea a suratelor precedente.
M-am indragostit de aceasta nuanta si nu-mi mai pot lua ochii de la unghii. Este un must have!

 
 
 

So, what do you say?

Care sunt nuantele voastre preferate de la Essence?



Kisses,
Gabrielle

3 comentarii:

  1. Nunatele mele favorite dela Essence sunt cele din gama nude, dar imi plac si variantele cu glitter, cum este aceasta preentata de tine.
    Este intradevar potrivita vremii de afara, dar cred ca si pentru Sarbatorile de iarna ar fi grozava, pentru ca seamana cu globurile stralucitoare din brad :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am 2 nuante din gama nude glam - Hazelnut Cream Pie si Cookies and Cream. Sunt oarecum asemanatoare ca nuanta, cu mici diferente. Cred ca urmatoarea pe care o voi cumpara va fi Cafe Ole, poate si Iced Latte. Si mie imi plac nuantele nude, dar in perioada aceasta am o preferinta aparte pentru nuantele tomnatice si pentru cele mai inchise...desi ce e drept, nu voi ezita sa cumpar si alte nuante daca imi fac cu ochiul.

      Pregatesc in curand o postare cu muuulte oje Essence. Ce sa-i faci...fiecare cu "pasarelele" lui. Eu am deja un stol, dar nu mai conteaza :))).

      Ștergere