vineri, 14 septembrie 2012

Cumparaturi Miniprix

Din cand in cand atunci cand am timp si rabdare, intru pe site-ul miniprix si mai arunc cate-un ochi, caut comentariile celor care au mai cumparat produsele respective si abia apoi achizitionez. Daca nu gasesc comentarii la un produs, dar imi place foarte mult atunci fac o exceptie. Pentru mine conteaza foarte mult ca materialul sa fie bun, evit materialele sintetice.

O sa va arat o rochita si o jacheta, cumparate acum 2 luni aproximativ. As fi vrut sa va mai arat inca o rochita care imi este draga, dar nu i-am facut poza cand am primit-o si nu am aparatul foto acasa, deci ramane pe data viitoare.

sursa pozei: site-ul miniprix.

Si asa arata in realitate ( de fapt este exact ca in poza de mai sus). Alba cu buline micute negre, am primit-o impreuna cu o pereche de bretelute.

Este de la Cache Cache, vine foarte bine pe corp, materialul este bun (97% bumbac, 3% elastan, dublura 100% poliester - compozitia conform descrierii de pe site). A costat 42 de lei.

Urmeaza jacheta. Mi-a placut modelul si culoarea, asa ca nu am stat mult pe ganduri si am comandat-o:


 
 
 

Compozitie material conform site-ului miniprix:100% bumbac; Dublura : 100% Poliester.
A costat 69 lei si nu regret deloc ca am cumparat-o, este foarte frumoasa.

Cel mai mult insa, am devenit interesata de hainutele de copii a caror calitate (spre deosebire de marea parte a imbracamintei pentru adulti) este ireprosabila, iar preturile mai mult decat decente mai ales daca prinzi promotia cu reducere de 50%. Nu va pot descrie in cuvinte cat de superbe sunt hainutele de copii pe care le-am gasit. Le cumpar pentru o fetita tare isteata si frumoasa si mi se umple inima de bucurie cand o vad imbracata cu rochitele, pantalonii si bluzitele de la mine (este vorba de fina mea). Din pacate nu va pot arata decat cateva, pe care le-am pozat mai demult cand le-am primit. Nici pretul nu il mai stiu, dar stiu sigur ca au costat intre 25 si 50 lei, cea mai scumpa fiind geaca, cum era si normal.

O sa incep chiar cu geaca. Este pentru iarna, flausata pe dinauntru. Superba!


Blugi - desi promisesem ca nu o sa cumpar vreodata ceva cu Hannah Montana (don't ask me why), nu am putut rezista chitarii de pe blugi :D.


Alti blugi draguti, cu broderie:


O bluzita tare draguta - crem, dintr-un material de panza topita, placut la atingere.


Si o rochita din bumbac cu print de cirese, nu am poze reale cu ea, dar arata la fel ca pe site (am salvat poza acum ceva timp, cand analizam hainutele in vederea plasarii comenzii :)).

sursa pozei: site-ul miniprix.

Asta e tot ce am avut sa va arat.

Voi faceti cumparaturi de la miniprix? Ce articole va cumparati cel mai des de pe site?

PS: Nu uitati de giveaway, mai aveti timp sa va inscrieti pana maine la ora  13. Mult succes!


Kisses,
Gabrielle

6 comentarii:

  1. Da, am facut cumparaturi de la Miniprix si majoritatea produselor a fost OK din punct de vedere calitativ.

    Si mie mi-au facut cu ochiul rochita alba si jacheta galbena, dar aveam deja doua rochite albe. In ceea ce priveste jacheta, in poza de pe site pare foarte scurta si asta m-a convins ca nu e o jacheta care mi-ar trebui deocamdata.

    Sa le porti sanatoasa si sa ne mai arati ce-ti cumperi de la Miniprix, astfel incat sa aflam pareri despre unele produse pe care poate am vrea sa le cumparam, dar din diverse motive, ezitam sa o facem.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, cu siguranta o sa postez cumparaturile de la miniprix si pe viitor!

      Ștergere
  2. Ce frumoasa sunt lucrurile pentru copii.Niciodata nu m-am uitat in sectiunea asta...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, lucrurile de copii sunt superbe, chiar ma uitam astazi ca au adaugat multe lucruri in sectiunea asta.

      Ștergere
  3. Eu cumpar de la ei de cand au deschis magazinul online, insa, in ultimul timp, s-au cam porcit si nu mai sunt "mini prix" decat rareori. Ma calca pe nervi sa vad papucaraie de inlocuitor care costa minim 80 de lei. Oricum, ma uit pe site in fiecare zi dupa noutati si reduceri, insa n-am mai comandat de prin primavara, asta dupa ce dadeam cate 2 comenzi pe luna.
    P.S. Si eu citesc si postez review-uri

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, am observat ca preturile nu mai sunt chiar atat de mici. Unele lucruri sunt chiar scumpe raportat la calitate. Trebuie sa ai multa rabdare sa cauti si sa gasesti ceva ok, dar cum sunt atatea produse este imposibil sa nu iti placa macar ceva si la un pret acceptabil. Totul depinde de timp si rabdare.

      Ștergere