vineri, 29 iunie 2012

Yves Rocher Makeup Goodies

Nu am mai facut de mult o postare cu produse Yves Rocher, asa ca am adunat ojele, rujurile si un fard si am decis sa vi le arat. Stiu ca multe fete sunt interesate de produsele Yves Rocher si de asemenea ca nu sunt multe review-uri pe internet ale produselor de machiaj. 
Nu sunt multe, insa va arat ce am.

Incepem cu ojele. Facusem si swatch-uri pentru ele, insa am constatat atunci cand am descarcat pozele ca nu mi-au iesit prea bine, deci nu o sa le includ pentru a nu va induce in eroare.

Oje Couleurs Nature

Nuantele (de la stanga la dreapta) sunt: 104 Framboise (Zmeura); 102 Aubergine (Visina putreda); 41 Coral Vif (Coral intens cred) si 106 Taupe (Cenusiu). In paranteza sunt denumirile din catalog.

Am o parere excelenta despre aceste oje: culorile sunt pigmentate, se aplica foarte frumos, pensula este ok. Este nevoie de un singur strat pentru a acoperi unghia, sunt rezistente.

Asa arata pensula:



Cantitatea este mica - 5.5 ml si pretul cam marisor (le gasiti reduse la 19 ron de obicei), dar isi merita banii.

Ce scrie pe eticheta: O oja cu textura acoperitoare, in culori intense si pure, pentru unghii elegante, ingrijite, stralucitoare. Fara toluen sau formaldehida.

Mini oje

Nuantele de la stanga la dreapta: 21 Orange sanguine (Portocaliu rosiatic); 42 Violet electrique (Violet electric); 61 Vert canard (Verde pal); 41 Parme (Violet).

Despre acestea nu pot da detalii pentru ca nu le-am folosit. Tot ce va pot spune este ca au 3 ml si le gasiti reduse la pretul de 9.9 ron.

Glossuri

Nuantele sunt (de la stanga la dreapta): Roz delicat, Rosu intens si Piersica.

 


Roz delicat

 

Rosu intens


Piersica




Foarte frumoase si delicate sunt aceste glossuri, cel peach are un sclipici fin auriu. 
Roz delicat si piersica sunt mai sheer decat cel rosu, dar se vad si se simt foarte bine pe buze. 
Rosu intens se vede superb pe buze, nuanta capsunii.

Rujuri Couleurs Nature si ruj cremos hidratant

 
Nuantele sunt (de la stanga la dreapta): Cireasa, Mandarina si ruj cremos hidratant Roz galica.

 

Rujurile Couleurs Nature - ce scrie in catalog: Aspect stralucitor, semi-transparent. O textura in culori atragatoare, imbogatita cu ulei de argan bio-hidratant. Baton 2 g.

De obicei gasiti aceste rujuri la pretul de 25 ron (redus de la 28 ron). Mie imi plac foarte mult, se vad excelent pe buze. Nu usuca buzele, iar finish-ul este lucios, stralucitor. Rezistenta lor nu este fantastica, dar nici nu aveam asteptari in acest sens.

Ruj cremos hidratant - Ce scrie in catalog: O textura fondanta, hidratanta, cu ulei de susan bio nutritiv, acoperire impecabila chiar de la prima aplicare si buze invaluite in nuante sublime, netede si luminoase. Baton 3.7 g.

Nuanta pe care o am eu - Roz galica - mi se pare una naturala, cel putin asa se vede pe buzele mele. E un ruj ok, totusi nu pot spune ca m-a impresionat si cu toate astea imi place.


Fard duo Couleurs Nature 32 Dahlia et Aubergine ( Dalie si Violeta)


Fardul acesta l-am primit cadou la una din comenzile efectuate online. Culorile sunt frumoase, insa nu aveti nicio sansa sa il aplicati fara baza de machiaj. Nuanta de roz-lila este catifelata, dar nu se vede prea bine pe pleoape daca nu folositi baza de machiaj, iar nuanta de violet este mai tare si mai prafoasa. 

Am aplicat fardurile peste baza de machiaj Nyx White si pot sa va spun ca este o diferenta enorma. Culorile capata viata si nuantele devin mai satinate.

 

Cantitate: 3 g; Pret intreg: 51 ron.

Acestea sunt produsele pe care am vrut sa vi le arat. Sper ca v-a placut postarea de astazi.

Au revoir!



Kisses,
Gabrielle

9 comentarii:

  1. Doamne, cat de frumoase sunt rujurile!:X Le vreau si eeeeeeu!:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt super!! Rujul Couleurs Nature in nuanta Mandarina este de-a dreptul superb !! Sa le stapanesti sanatoasa ! :*:*

    RăspundețiȘtergere
  3. imi place zmeurica aceea...sa nu mai zic de rujuletul mandarina :)

    RăspundețiȘtergere
  4. arata bine glossurile,mereu sunt tentata sa incerc altceva.puppp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Same here, mai ales ca tentatiile sunt multe :D

      Asa este, toate arata bine. Cel rosu este cel mai pigmentat.

      kisses

      Ștergere
  5. Am avut si eu rujul cremos hidratant, nu mai tin minte exact ce nuanta, dar l-am folosit cu placere, avea o aroma discreta si arata bine pe buze.

    RăspundețiȘtergere