duminică, 27 mai 2012

Alexandrina Hristov - Numai tu

Vineri am fost la concert la Alexandrina Hristov si spun doar atat: m-a cucerit definitiv. Nu este atat de promovata si nici muzica sa nu este comerciala, dar este de ajuns sa o asculti o data si te indragostesti pe loc...atat de lejeritatea cu care canta (vocal si la pian), cat si de Alexandrina ca persoana. E sincera, degajata, este ea insasi. Are acel aer copilaresc, iar atunci cand canta nu ai cum sa nu observi faptul ca pune pasiune si ca muzica, versurile, ii vin din suflet.

Alexandrina a absolvit Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău. Canta in romana, franceza si rusa. Are un stil muzical mai greu de definit, insa chiar acest lucru ma atrage (pop acustic, rock contemporan, alternative, jazz si soul).
Trupa Alexandrinei este compusă din Petre Ionuțescu, la trompetă și clape, Gabriel Almași, la chitară și mandolă, Vali Potra la tobe și Åžtefan Czifrak la bass.La concertul de vineri a venit doar cu Petre Ionutescu. La sfarsitul concertului mi-am facut curaj si m-am dus la Alexandrina, emotionata. Emotionata pentru ca am intalnit o artista minunata, un om frumos atat pe exterior, cat si pe interior, care are tot respectul meu pentru ceea ce face. I-am cerut un autograf, mi-a zambit, eu i-am spus numele si la final, mi-a desenat o floare...pentru ca asa a simtit. 

Va las cateva piese superbe, enjoy!

Numai tu


Noi doi



Cea mai frumoasa parte din mine


Un, deux, trois


Avionul de aur


Pei Dorogoi


La Russe


Roule Taxi


Printre flori







Kisses,
Gabrielle

4 comentarii:

  1. Am ascultat-o pe Alexandrina acum 3 ani, prima data. De atunci se regaseste mereu in playlistul meu. Ma linisteste foarte mult vocea ei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca si tie iti place, asa e, are o voce calda, minunata.

      te pup

      Ștergere
  2. Votez cu Alexandrina! :) Cu toata inima...
    E cu-adevarat deosebita!

    Puuup, draga mea Gabita!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  3. Te pup si te imbratisez, draga mea prietena!
    E deosebita Alexandrina, intr-adevar. E un om minunat!

    RăspundețiȘtergere