vineri, 27 ianuarie 2012

Comanda Yves Rocher :)

Hey girls,

In timp ce scriam post-ul de dinainte, cel cu lista de dorinte, coletul Yves Rocher ma astepta cuminte la posta. Asta inseamna ca incet-incet se rezolva si dorintele de pe lista. Trebuie doar sa ma inarmez cu rabdare (ceea ce e cam greu cand vine vorba de produsele Yves Rocher, numai ca nu am ce face...asta e, mai depind si de aspectul financiar, asa ca nu le pot avea pe toate o data :D).
Dar sa va arat ce dorinte mi-am indeplinit de pe lista:

Paleta de machiaj Puzzle

Va spun sincer ca m-am indragostit de aceasta paleta. A fost dragoste la prima vedere, e senzationala.

Hidratant nutritiv pentru pielea uscata (cu migdale) si Geluri de dus Jardins du Monde cu bob de cacao si migdale (nu erau pe lista, dar mi le doream oricum)


Cadourile primite (masca Flash Cure Solutions, Elixir Riche Creme si Crema de noapte Ovale Lifting pe care le randul meu cred o sa le fac cadou)


Dati click pe poze pentru o imagine marita.

Daca doriti review la ceva anume, sa imi spuneti. 
Voi ce ati mai comandat de la Yves Rocher si ce cadouri ati primit?


Kisses,
Gabrielle

10 comentarii:

  1. eu ultima data am comandat numai geluri de dus cu cafea :))) le adooor :X

    sa le folosesti cu placere:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Cat a costat trusa puzzle? Merg inchise si separat paletutele alea (gen sa le bagi in portfard)?

    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. @Miu Miu - Multumesc :*
    Miros foarte bine gelurile de dus cu cafea. Si mie imi plac.

    RăspundețiȘtergere
  4. uuuu...paleta arata absolut senzational!
    si ai tot ce trebuie inauntru! (and 3 more blushes and bronzers! yooohoo!) :)) sa o folosesti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  5. Anda, pe mine m-a costat 65 lei, insa acum poate fi cumparata de pe site cu 45.5 (in cazul in care este cel mai scump produs din cos se aplica o reducere de 30%. Oferta asta e valabila pana pe 2 februarie. Eu sunt abonata la newsletter si am primit oferta pe mail cu reducerea de 30% si taxe postale gratuite la o comanda de minim 79 ron.

    Paletutele sunt detasabile, insa nu merg inchise separat. Le poti pune tu intr-o cutiuta eventual.

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc Monica - Pisica :)
    Paleta arata parca si mai bine in realitate. Mi-a placut atat de mult incat am mai dat 2 comenzi pe site, mai ales ca o pot lua la un pret atat de bun. Se apropie ziua surorilor mele si m-am gandit ca ar fi un cadou potrivit.

    RăspundețiȘtergere
  7. gabrrielle imi poti spune si mie daca comanda este de minim 79 lei dupa ce se aplica reducerea la trusa de machiaj sau inainte?

    RăspundețiȘtergere
  8. Comanda finala trebuie sa fie de minim 79 lei pentru a beneficia de taxe postale gratuite. Deci poti adauga in cosul de cumparaturi trusa si alte produse care sa insumeze 79 de lei ca sa ai taxe postale gratuite.
    Altfel, poti cumpara numai trusa daca doar pe aceea o doresti si mai platesti 12 lei taxe postale (45.5 lei trusa + 12 lei taxele = 57.5 lei in total).

    RăspundețiȘtergere
  9. heeeeeeeei. de pe ce site ai comandat trusa? ca eu o caut de anul trecut..am dat si telefoane si mi s-a zis ca nu e pe stoc in tara bla bla bla...si pe site n-am vazut-o..spune-mi te rog mult pt ca mi-o doresc ( cu toate ca mi-am luat una mai mica tot de la ei ..)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hello, trusa am comandat-o de pe site-ul yves rocher, de aici http://www.yves-rocher.ro/control/category/~category_id=2500/~pcategory=2000
      Trusa este superba! :)

      Ștergere