sâmbătă, 19 noiembrie 2011

Yves Rocher goodies reloaded :)

Hey,

Va era dor sa mai vedeti niste produse Yves Rocher? Am mai pregatit cateva pentru voi, asa ca...nothing to worry about! :)
Nu mai pierd timpul, trecem la treaba.

Ulei oriental pentru dus 200 ml si masca pe baza de argila marocana  pentru ten si par Tradition de Hammam 100 ml

Descriere oficiala ulei oriental pentru dus: Regasiti sub dus, in fiecare zi, binefacerile nutritive ale uleiului de argan bio din Maroc. O formula matasoasa care se transforma intr-o textura delicata de lapte, oferind pielii catifelare, aspect satinat si parfum divin. Inchideti bine capacul dupa utilizare.  A se clati cu apa din abundenta. 

Descriere oficiala masca pe baza de argila:  O masca pentru ten si par pe baza de argila marocana si ulei de argan bio. Se aplica si se lasa sa actioneze timp de 5 minute, apoi se clateste.

Parerea mea: Ce m-a atras in primul rand la aceste produse? Ambalajul.  Au un ambalaj atat de misterios, elegant si...oriental care ma duce cu gandul la lux, la bunastare, la caldura caminului.

Uleiul pentru dus miroase asa cum m-am asteptat, placut, intens dar in acelasi timp relaxant, lasa pielea fina. Singurul neajuns este ca se consuma extrem de repede; nu face spuma.
Pretul nu este nici el unul prietenos, dar trecem peste. 

Masca pentru ten si par - din pacate nu ii voi face un review pozitiv. Am folosit-o doar pentru par deocamdata. Nu-mi place textura ei apoasa si faptul ca are niste particule cu care nu ma simt confortabil mai ales daca acestea ajung in par. Nu hidrateaza deloc, mai mult, fiind atat de apoasa s-a imprastiat in toata cada...
Pretul nu este mic, iar calitatea lasa de dorit din punctul meu de vedere. Totusi, o sa-i mai dau o sansa si o voi folosi si pentru ten.

Sampon stimulator impotriva caderii parului, 200 ml si Fluid pentru stralucirea parului, 150 ml

 
Descriere oficiala sampon: 
Ingrediente de origine vegetala. Extract de lupin alb garantat de origine frantuzeasca, baza de curatare de origine vegetala.  Formula fara silicon pentru un par mai lejer. Un sampon in textura delicata si cremoasa, care actioneaza la radacina firului de par, stimuland microcirculatia la nivelul scalpului. Parul este mai viguros, mai puternic, mai rezistent. Se aplica pe parul umed si se maseaza delicat scalpul timp de 2 minute. A se clati cu apa din abundenta.

Descriere oficiala fluid:  
Un veritabil remediu traditional regandit de Yves Rocher pentru a oferi un aspect sublime stralucirii naturale a parului si frumusete sclipitoare. Se utilizeaza in ultima faza de clatire.

Parerea mea: Atat samponul cat si fluidul imi plac. 
Textura samponului este cremoasa, miroase excelent, delicat, vegetal. Nu face multa spuma, dar acest lucru nu este un minus. Imi place ca nu incarca parul si ca aspectul curat se pastreaza 4-5 zile. Si intr-adevar...cade mai putin par la spalare. Nu stiu daca e coincidenta sau e efectul samponului.
Fluidul miroase atat de frumos a zmeura, iar ce imi place si mai mult este faptul ca mirosul ramane si in par, discret. Nu pot spune ca parul este mai stralucitor decat de obicei, dar cu siguranta se descurca mult mai usor. Si ambalajul acestui produs m-a incantat mult.

Gomaj pentru picioare, crema confort maxim pentru picioare uscate si gel racoritor anti-oboseala - 50 ml

Descriere oficiala gomaj: Acest gomaj netezeste asperitatile si ofera picioarelor senzatie de catifelare. Se aplica de 1-2 ori pe saptamana pe picioarele umede si se maseaza prin miscari circulare, apoi se clateste cu apa.

Descriere oficiala crema confort maxim: O crema intr-o textura ultra-onctuoasa, generoasa, pentru relaxarea si nutritia picioarelor dumneavoastra chiar de la prima aplicare.

Descriere oficiala gel racoritor: Un gel racoritor pentru picioare cu ulei esential de lavanda bio purificatoare si menta salbatica revigoranta, care calmeaza instantaneu senzatia de picioare grele. Se aplica de 2 ori pe zi pe toata lungimea gambelor.

Parerea mea: Gomajul lasa picioarele fine si catifelate, iar crema confort maxim completeaza procesul de ingrijire al picioarelor. Totusi acest proces nu ar fi complet fara minunatul miros de lavanda. V-am mai spus cat ador lavanda? Mult, foarte mult :). 
Gomajul si crema merita fiecare banut, imi pare rau doar ca se consuma prea repede.
Despre gelul racoritor nu va pot spune prea multe pentru ca nu m-a impresionat cu nimic. Intr-adevar este racoritor datorita mentei salbatice, insa efectul este foarte scurt. Nu imi simt picioarele mai relaxate dupa ce il folosesc.

Lotiune pentru reducerea celulitei Minceur Café Vert, 200 ml si Crema pentru abdomen plat Minceur Café Vert, 150 ml

Descriere oficiala lotiune: O lotiune anti-celulita pe baza de extract din cafea verde care se aplica dimineata si seara pe zonele afectate, prin masaj circular, pana la absorbirea in piele a produsului. Se maseaza timp de 3 minute fiecare zona. Produs nerecomandat femeilor insarcinate. 

Descriere oficiala crema abdomen: O crema pentru abdomen plat, intr-o textura fondanta si racoritoare, care ofera toate beneficiile bobului de cafea verde. Se aplica in fiecare zi, dimineata si seara, prin miscari circulare la nivelul taliei si abdomenului, pana la absorbtia complete.  A nu se utiliza de catre femeile insarcinate.

Pentru acestea voi lasa doar descrierea oficiala, intrucat nu le-am folosit. Oricum ar fi insa, le-am ales (in locul unor genti care nu erau pe stoc) doar pentru a le folosi impreuna cu  aparatul Relax and Tone. Atat crema pentru abdomen, cat si lotiunea sunt mentolate si au o culoare verzuie.
Inchei aici, cu gandul la o noua comanda :).



Kisses,
Gabrielle
 


 




4 comentarii:

  1. Ce bine arata uleiul de dus oriental! Trebuie sa il am! Am si eu mascade par si fata si imi place, dar o folosesc numai pentru fata. Daca ai tenul mai sensibil sa stii ca ustura unpic prin zona nasului :D.

    Produsele lor pentru picioare sunt preferatele mele.Am avut scrubul, gelul racoritor si un balsam nutritiv. Sunt foarte bune,pacat ca sunt asa mici si scrubul, cel putin, il consum imediat.


    Fluidul pentru stralucire miroase yummy rau de tot! Nici eu nu am observat ceva legatde stralucire, dar aroma sa delicioasa de zmeura ma incanta de fiecaredata cand imi clatescparul :)


    Te pup si te astept cu noi impresii!

    RăspundețiȘtergere
  2. uleiul acela oriental chiar imi face cu ochiul :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Aurora, intr-adevar arata foarte bine uleiul pentru dus si miroase excelent. Pacat ca se consuma prea repede.

    Voi incerca masca si pentru ten, poate voi obtine rezultate mai bune.

    Fluidul o sa-l mai cumpar cu siguranta pentru ca e mult prea delicioasa aroma, asa cum bine ai spus.

    Te pup! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. coco, este intr-adevar un must have daca iti plac aromele orientale, chiar daca este cam scump si se consuma repede.

    RăspundețiȘtergere