joi, 17 noiembrie 2011

Eyeliners and not only...express your look!

Hi girls,

Sunt destul de frecvente situatiile in care vrem sa ne cumparam un tus si nu stim ce marca sa alegem. Ne tot intrebam: ce tus o fi mai bun, oare e destul de rezistent, destul de intens?
Chiar daca nu o sa va lamuresc indeajuns (pentru ca sunt atatea tusuri disponibile pe piata si mereu o sa vrem sa incercam ceva nou), vreau sa va arat totusi mini colectia mea de tusuri de ochi si nu numai. 
Let's start then! :)


Am inclus in fotografie si baza pentru fard de pleoape Gosh pentru ca fara ea parca nu e complet machiajul :). Este o baza foarte foarte rezistenta, sidefata, ce face machiajul sa arate frumos, da intensitate culorilor fardurilor.
In ordinea in care apar in poza, de la stanga la dreapta avem asa: baza Gosh, L'Oreal Super Liner in nuanta Black Crystals, Astor Liquid Eyeliner Stimulong in nuanta Black, Maybelline Liner Express in nuanta Burgundy Brown, Gosh Eyeliner Pen in nuanta Grey si Flormar True Color Dipliner in nuanta Black.
Sa vedem si swatch-uri (am pastrat aceeasi ordine): baza Gosh, L'Oreal, Astor, Maybelline, Gosh si Flormar.
Dintre tusurile negre, in opinia mea conduce detasat tusul Astor, negrul este intens. Urmeaza apoi cel L'Oreal care are particule stralucitoare (nu sunt stridente, abia se vad), iar pe ultimul loc este tusul Flormar, ceea ce nu inseamna ca este un tus prost, ci dimpotriva. Ma inteleg foarte bine si cu el, rezista bine, are un pret decent, deci raportul calitate-pret este unul bun.
Tusul burgundy Maybelline mi se pare interesant datorita culorii. Imi place ca este intensa nuanta. La fel si tusul Gosh gri. Nuanta este intensa, rezistenta buna.

Cam atat despre tusuri, vreau sa va mai arat 2 rujuri Gosh Pearl Shine si gata pentru astazi :). Desi sunt oarecum sidefate-perlate si contin particule stralucitoare, arata tare bine pe buze, sunt lucioase.

De  la stanga la dreapta, nuantele sunt: 622 Ice Pink si 604 Swing.


Kisses,
Gabrielle

3 comentarii:

  1. DE UNDE ai tusul/primerul/rujurile de la gosh?eu sunt innebunita dupa aceste produse!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cupcake, le-am cumparat de pe blogul Lianei http://lianabazar.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  3. luiza, gabriela le-a luat mai demult si le-a postat acum...nu te-am uitat in legatura u aceste produse dar nu am mai primit....
    gabi, pup....

    RăspundețiȘtergere