miercuri, 29 iunie 2011

Haul: Avon & Oriflame

Hello,

Pentru astazi m-am gandit sa va arat ce produse Avon si Oriflame am mai adunat in ultimul timp. Eu sunt multumita de raportul calitate-pret al acestor produse, si prin urmare, luna de luna, sunt client fidel :).
Incepem cu produsele Oriflame:

Gel demachiant abraziv si Lotiune tonica Pure Skin
Descriere oficiala
Gel demachiant abraziv cu actiune profunda. Contine microsfere exfoliante pentru purificarea porilor si protejarea pielii impotriva iritatiilor si punctelor negre. Se maseaza pe fata uda, apoi se clateste. A se evita contactul direct cu ochii.

Lotiune tonica impotriva punctelor negre. O lotiune tonica cu actiune antimicrobiana profunda. Indeparteaza impuritatile, sebumul si celulele moarte de la suprafata pielii, care contribuie la formarea punctelor negre. Se aplica pe un tampon demachiant si se sterge fata. A se evita zona ochilor. Precautii: inflamabil. A se evita contactul cu ochii si cu pielea iritata. A nu se lasa la indemana copiilor.

Parerea mea: Gelul abraziv are particule abrazive care exfoliaza delicat, racoreste fata datorita mentolului si se clateste destul de greu, insa iti da acea senzatie de prospetime and i really like this.
Lotiunea tonica miroase a palinca :D, simt ca imi curata bine fata. 
Dupa cum sunt convinsa ca va asteptati, atat gelul abraziv, cat si lotiunea tonica usuca fata, asa ca nu uitati sa folositi crema hidratanta.

Smoky Collection
M-am indragostit de aceste farduri. Au o textura catifelata si sunt pigmentate. Love them!






Trecem la Avon acum. Voi incepe cu bijuteriile, pe care le ador :X.
 
Cercei Ilima
Sunt foarte frumosi, piatra are culoarea roz-nude, imi plac mult mult :).

 Colier Leah





Rujuri Dazzle
 
De la stanga la dreapta: Pink Couture si Luxurious Blush
Sunt nuante minunate, au shimmer multicolor, preponderent auriu. Din pacate, mie nu imi vin foarte bine pe buze. Am buzele pigmentate si poate de aceea nu se vad atat de bine la mine, plus ca prefer nuantele mat-lucioase. In orice caz insa, sunt niste rujuri ok.

Smooth Velvet Lip Colour (preferatele mele).
 
De la stanga la dreapta: Pink Fluff, Sassy si Plumful.
Acestea sunt nuantele mat-lucioase la care ma refeream mai sus. Sunt exact pe placul meu, toate cele 3 nuante. Am ramas placut surprinsa cand am incercat aceste rujuri prima data. Nu mai vorbesc de mirosul delicios. Yummy!

Lac de unghii Avon Speed Dry in Strawberry (nuanta superba, perfecta pentru vara).
Se intinde frumos pe unghii, si se usuca repede. Nu este apoasa, textura e ok.
 

Atat pentru astazi. Mai am in plan si alte produse de prezentat, insa le las pentru o data viitoare.

Kisses,
Gabriela

5 comentarii:

  1. super imi plac cele de la avon!!!

    Intra pe www.avondeea.wordpress.com si vei putea vizualiza brosurile on-line

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa le folosesti cu placere.Trusele de la Oriflame mi-au facut si mie cu ochiul , dar am preferat sa o cumpar pe cea de la Fraulein.Totusi nu e timpul pierdut, chiar nu ma asteptam sa fie atat de pigmentate.Iar rujurile sunt SUPERBE!M-am indragostit de nuantele alese de tine, nici nu le-am dat o prea mare importanta cand le-am vazut in catalog, big mistake.Oja e super girly , imi place.Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Merci Laura! Intr-adevar, fardurile Oriflame sunt o investitie buna. Dar sa stii ca inca mai sunt cu gandul la trusa ta Fraulein.
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Mercic, Anda :*
    Chiar pe ei i-am purtat astazi, ii ador :X

    RăspundețiȘtergere