joi, 14 aprilie 2011

Yves Rocher - Prima parte

Hey,

V-am cam neglijat in ultimul timp, dar ma revansez cu o postare kilometrica.
M-am gandit sa va prezint produsele Yves Rocher pe care le detin in prezent (dar nu va ingrijorati, ca nu raman eu doar la acestea - urmeaza un ras malefic: muhahahaaa). Reiau tonul serios, macar in aparenta, si trec la treaba, ca doar asta asteptati, nu? :)))

Gomaj delicat Sebo Specific, flacon, 150 ml si Lotiune purificatoare 2 in 1, flacon, 150 ml
Descrierea oficiala
Gomaj delicat: O textura delicata pentru tenul gras si mixt, cu microparticule de gomaj care elimina toate urmele de impuritati si elibereaza porii, pentru o piele mai curata, catifelata si sanatoasa.
Mod de folosire: Se utilizeaza dimineata si seara impreuna cu apa, evitand pielea din jurul ochilor. Clatiti din abundenta.

Lotiune purificatoare: O lotiune 2 in 1 cu flavonoizi vegetali pentru demachierea tenului gras si mixt, cu actiune purificatoare si matifianta.
Mod de folosire: folositi dimineata si seara cu ajutorul unei dischete demachiante, evitand conturul ochilor.

Parerea mea: Imi plac ambele produse. Gelul gomant imi lasa pielea fina, are un miros foarte discret si placut, iar lotiunea purificatoare, de asemenea are o aroma discreta si matifiaza bine. Contine alcool. Singurul dezavantaj ar fi ca nu au un sistem de dozaj...trebuie desfiletat dopul, dar nu e mare problema.

Crema Vitalitate 24 de ore, demachiant pentru ochi si deodorant roll-on antiperspirant
Descrierea oficiala
Crema Vitalitate 24 de ore: O crema pe baza de extract de vita-de-vie rosie care indeparteaza semnele de oboseala, stimuleaza microcirculatia si actioneaza asupra ridurilor fine si accentuate.


Demachiant delicat cu musetel pentru ochi: flacon, 125 ml. Acest demachiant non-gras, special conceput pentru ochi, elimina toate urmele de machiaj. Testat oftalmologic.


Deodorant roll-on antipersipirant Floare de bumbac din India Jardins du Monde - flacon bila 50 ml - Regasiti in fiecare dimineata, printr-un gest protector, intreaga delicatete a florii de bumbac. Un deodorant roll-on fara alcool, cu parfum discret si reconfortant, garanteaza eficacitate anti-perspiranta activa timp de 24 de ore. Un format practic, cu bila, ideal pentru aplicarea cantitatii ideale dintr-un singur gest. Testat sub control dermatologic.

Parerea mea: 
Crema are o textura bogata, are un miros discret, iar lucrul acesta imi place foarte mult la o crema. Din punctul meu de vedere, este mai potrivita de seara fiind putin mai grasa, dar poate fi folosita si ziua cu succes, ca baza de machiaj. Nu am desfacut cutia mare inca, mai jos este varianta mini.


Demachiantul - are parfum discret, demachiaza foarte bine, nu irita ochii, are efect relaxant.
Deodorantul roll-on - are un miros foarte placut, ador mirosul de bumbac, protejeaza foarte bine pe parcursul intregii zile. Un punct slab ar fi ca se consuma repede.

Crema de maini cu arnica si gel de maini antibacterian
Descrierea oficiala pentru crema de maini (la gel, nu mai am eticheta).
Crema zilnica hidratanta pentru maini Arnica Essentiel: Tub, 75 ml - Crema hidratanta zilnica, menita sa va protejeze mainile si sa le intretina catifelarea. Mainile dumneavoastra sunt hidratate, regasindu-si supletea si finetea.

Parerea mea:
Crema de maini hidrateaza foarte bine, mie mi se pare ca miroase a musetel, insa orice ar fi miroase foarte bine, iar gelul antibacterian chiar iti lasa acea senzatie placuta de maini curate, si de asemenea are un miros tare placut.

Sampon ultra-stralucire Phytum Actif Energie, Sampon si balsam nutritiv pe baza de ovaz

Nu va pot relata descrierea oficiala pentru aceste produse, pentru ca din pacate nu se mai intelege nimic de pe eticheta (in afara de samponul nutritiv), dar va pot spune parerea mea:
Samponul Phytum Actif are textura cremoasa, miroase excelent, energizant, da stralucire intr-adevar, insa nu sunt foarte incantata de rezultat, in sensul ca daca vrei volum, atunci nu este samponul potrivit. Din punctul meu de vedere, orice sampon, pe langa ceea ce e destinat sa faca, trebuie sa dea si volum (cat de cat).

Descriere oficiala sampon nutritiv, flacon, 200 ml
Un sampon tratament cu textura cremoasa, pentru un par care straluceste de frumusete, fara senzatie de incarcare. Parfumul sau cu aroma discreta evoca intreaga bogatie a ovazului.
Parerea mea:
Miros estrem de placut, textura cremoasa, este pentru par uscat (am observat ulterior, dupa ce l-am cumparat), hidrateaza mai bine decat alte sampoane destinate pentru toate tipurile de par sa zicem, fiind pentru par uscat, ceea ce implicit face parul sa nu aiba prea mult volum, insa este mult mai bine decat in cazul samponului Phytum Actif prezentat mai sus.

Balsam nutritiv pe baza de ovaz - parerea mea:
Are textura bogata, miros placut, este tot pentru par uscat, hidrateaza bine.

Geluri de dus Jardins du Monde, flacon, 200 ml
Descriere oficiala (in ordinea in care apar in poza):Gel de dus crema Floare de Bumbac din India - Un gel de dus crema imbogatit cu extract de floare de bumbac care ofera corpului o senzatie de catifelare. Baza de curatare de origine vegetala. PH neutru pentru piele.

Gel de dus Ylang-Ylang des Comores - Regasiti in fiecare zi placerea unui dus revigorant, delicat al parfumului florii de Ylang-Ylang din gradinile tropicale din Comores.

Gel de dus Lamaie verde din Mexic - Un gel de dus revigorant, relaxant si stimulator, cu aroma de lamaie verde, ce ofera senzatie de prospetime in fiecare dimineata.

Gel de dus Floare de tiare din Polinezia - Formula sa catifeleaza si hidrateaza pielea. Mai bine hidratata, pielea isi regaseste supletea si senzatia de confort. In caz de contact cu ochii, clatiti abundent cu apa.

Gel de dus crema Bob de cafea din Brazilia - Un gel de dus cremos, care invaluie pielea corpului cu parfumul intens, imbatator al boabelor de cafea din Brazilia. Sub dus, spuma sa parfumata ofera delicatete pielii. A se clati cu apa din abundenta.

Parerea mea: trebuie sa le incercati pe toate :)

Crema pentru abdomen plat Minceur Cafe Vert, cutie, 150 ml


Descrierea oficiala:
Aceasta crema intr-o textura fondanta, revigoranta, ofera zonei abdominale toate beneficiile naturale ale boabelor de cafea verde. Se utilizeaza in fiecare dimineata si seara la nivelul abdomenului si in zona taliei. Produs nerecomandat femeilor insarcinate. Testat dermatologic.
Parerea mea: inca nu am folosit, dar va pot spune ca are o textura asemanatoare gelatinei, culoarea este verde, asa cum se poate observa si din poza de mai sus, si are un miros mentolat.

Cam atat pentru astazi, in zilele ce urmeaza le voi prezenta si pe celelalte. Sper si de aceasta data ca a fost cu folos postarea, si ca o sa va ajute in alegerea produselor (stiu ca abia asteptati sa puneti mana pe telefon :))) )
                                                                                                                  

Kisses,
Gabriela

18 comentarii:

  1. eu am crema de fata de la primele produse,and i looove it.

    RăspundețiȘtergere
  2. Crema de maini cu arnica am avut-o si eu si e super. Doar ca e micuta. Sau asa a fost a mea. Am comandat mai multe produse Yves Rocher, dar le-am dat cadou. Am incercat doar crema de maini si nistre mostre de rujuri, nu mai tin minte cum se numeau, dar erau hidratante si stateau mult pe buze. Oricum am citit destul de multe pareri pozitive despre produsele Yves Rocher.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pana acum nu am avut decat parfumri de la Yves Rocher si am fost tare multumita de calitatea lor,poate o sa testez si din cosmeticalele lor ,sunt destul de tentante.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. Wooow, cate goodies!:D
    Gelurile alea de dus sunt mortale. :X

    RăspundețiȘtergere
  5. Super! Si mie imi plac foarte mult produsele YR, in special cele Sebospecific. De asemenea imi plac parfumurile lor si lotiunile de corp parfumate!

    RăspundețiȘtergere
  6. @Cupcake - sa o folosesti cu placere, este o crema buna.

    RăspundețiȘtergere
  7. @cristinamar - crema de maini are 75 ml, dar asa este, atunci cand folosesti des, poate parea o cantitate mica :)

    RăspundețiȘtergere
  8. @LAURA, din fericire (sau din pacate pentru buzunarul nostru), sunt multe produse tentante la Yves Rocher, si de calitate.

    RăspundețiȘtergere
  9. @Anda - asa e, am achizitionat multe bunatati. Gelurile de dus sunt dementiale, miros atat de frumos...nu raman niciodata fara gel de dus din gama Jardins du Monde. Yummy!
    Pup :*

    RăspundețiȘtergere
  10. @auroratoma - stiu, la fel ca mine, si tu esti clienta fidela Yves Rocher :)
    Parfumurile mele preferate sunt cele din gama Secrets d'Essences, le ador!

    RăspundețiȘtergere
  11. @Ela - asa este. Deja ma gandesc la urmatoarea comanda.

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu sunt la a 4-a sticluta de Comme une Evidence, e preferatul meu:). Imi place enorm, mai ales ca apare si la oferte gen "la 50 ron primesti parfumul"(chiar se merita).
    Mi-am comandat zilele trecute setul de 3 mini parfumuri Secrets DÉssences, astept coletul:D

    RăspundețiȘtergere
  13. @Miss Blue - intr-adevar, chiar merita luat Evidence-ul in conditiile acestea, nu ma mira ca ti-ai luat 4 parfumuri pana in prezent. Eu mi-am facut stoc...am unul inceput si unul sigilat.

    Din gama Secrets d'Essences, sunt foarte curioasa, cum miroase Rose Absolue.

    RăspundețiȘtergere
  14. Multe dintre produsele prezentate de tine nu le-am mai intalnit pe alte blog-uri, asa ca a fost foare helpful review-ul!
    Ma tenteaza foarte mult cele Ives Rocher :D.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  15. @LittleD. - ma bucur mult ca acest review a fost util. Pe masura ce mai achizitionez produse Yves Rocher, voi face review-uri.
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere