marți, 19 aprilie 2011

Today I listen...Tenacious D -The Pick of Destiny

Hi girls,

Postarea de astazi va fi cel putin neobisnuita fata de postarile anterioare. Acum cateva minute, mi-a venit ideea e a inaugura o rubrica legata de muzica: "Today I listen..." Da! Cred ca ati observat la ce ora postez, ideile marete vin la ore tarzii. Sunt pasionata de muzica. Muzica exprima o parte din noi, din personalitatea noastra. Reflecta stari de spirit...iti poti da seama de ceea ce simte un om, daca e fericit, sau dimpotriva, trist, melancolic. Muzica tine de preferinte, de felul nostru de a fi, e o modalitate de cunoastere. That's why i love music. Si pentru ca imi place ca fiecare postare sa fie cu folos, m-am gandit sa adun un minimum de informatie referitoare la cei despre care voi scrie. Sunt de parere ca din toate lucrurile ce ni se ofera, putem invata ceva.

Debutez cu o trupa americana de rock - Tenacious D. Trupa s-a format in Los Angeles, California, in anul 1994 si este formata din vocalistul si chitaristul Jack Black si chitaristul si vocalistul Kyle Gass. Albumele lansate sunt "Tenacious D" si "The Pick of Destiny". 
Stilul abordat este unul de comedy-rock sau "mock-rock" (o combinatie de comedie vulgara absurda cu muzica rock) - asa cum a fost denumit de jurnalisti. Satira si comedia ocupa un loc major in continutul versurilor.
Au jucat propriul rol in filmul "The Pick of Destiny".
Daca nu esti dintre cei care "gusta" acest stil, poate te vei lasa convins de calitatile vocale ale lui Jack Black si de acordurile melodiilor. 

Va las in compania a 4 melodii, pe care eu le ascult cu placere de fiecare data si care ma binedispun.

The pick of destiny



Kickapoo




Tribute



Classico



Asta a fost pentru astazi, sper sa va placa initiativa mea. Intentionez (poate pe viitor, who knows), sa aduc in discutie si carti, filme, piese de teatru, bineinteles pe langa segmentul de beauty, care va fi mereu prezent.


Kisses,
Gabriela

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu