duminică, 14 decembrie 2014

Orsay Haul


Ma bucur de fiecare data cand cumpar ceva de la magazinul meu de suflet, Orsay, unde fara indoiala majoritatea hainelor si accesoriilor sunt pe gustul meu.
Cred ca as putea sta acolo ore bune sa ma uit la fiecare lucru in parte, insa timpul ma conditioneaza. O ora tot o fur in weekend de obicei si sunt tare bucuroasa. Cred ca am mai spus ca m-am imprietenit cu fetele de acolo, asa ca imi face si mai mare placere sa merg, un motiv in plus. Ca sunt client fidel, e lucru stiut. Sifonierul meu a devenit usor neincapator, ar fi necesar unul mai mare dar ma tem ca exista o posibilitate destul de crescuta sa devina la fel de neincapator. Cumva o sa ma descurc eu, important este sa pot lua ce-mi place! :D
Acestea fiind spuse, sa intre in scena achizitiile, s-au mai adunat cateva de la ultima postare si e cazul sa le arat. La majoritatea hainutelor voi pune si pozele de pe site, sa va faceti o idee despre cum arata imbracate.

Incep cu accesoriile, imi sunt tare dragi clutch-urile pe care le-am ales!








Rochite - elegante, de ocazie si casual/office.




 













Parka






Pantaloni












Pulover alb






Bluza neagra eleganta





La final, chiar daca nu se inscriu in categoria Orsay, as vrea sa va arat si ghetele de la Benvenuti achizitionate relativ recent. In poza s-au incapatanat sa iasa gri deschis, dar in realitate sunt mai inchise la culoare, un gri inchis spre negru.




Va plac achizitiile mele? Aveti preferate? Daca ati fost recent la Orsay, ce v-a atras atentia sau ce ati cumparat?

Kisses! O duminica frumoasa!

8 comentarii:

  1. Imi place mult parka! Ia sa ma uit si eu de ea. :)
    Sa le porti pe toate cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! :) Parka este la reducere acum, poate o gasesti. E foarte calduroasa!

      Ștergere
  2. Foarte frumoase toate, sa le porti cu placere :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am prins drag de Orsay pt ca mama lucreaza intr-un centru comercial si acesta este printre magazinele ei preferate. Ea mi-a tot alimentat pasiunea pt moda, cumparandu-mi haine de la Orsay, iar eu, ca o fata buna, am "virusat-o" cu Poema. :)
    Foarte dragute achizitiile, rochia dantelata, clutch-urile si bluza neagra imi plac cel mai mult. Sa le porti cu drag! :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Ultimul clutch imi place foarte mult. Sa le porti cu bucurie!

    RăspundețiȘtergere
  5. sunt frumoase hainele, si mie imi plac hainele de la ei, chiar ieri i-am vizitat insa din pacate nu au mai avut marimea mea la ce mi-a placut

    RăspundețiȘtergere
  6. Superbe lucrusoare ai cumparat, Gabita! Greu de stabilit preferate si, poate, nedrept pentru fiecare dintre celelalte articole! Rochitele si clutch-urile mi s-au lipit de suflet, dar si pantalonii atat de eleganti! :)

    Sa le porti sanatoasa si iubita, draga prietena!
    Te pupacesc si te imbratisez!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere