joi, 25 decembrie 2014

M-am pricopsit cu Soseta!

Dimineata...24 decembrie...un sms ma trezeste si cu ochii deschisi doar pe jumatate intind mana si iau telefonul de pe noptiera. Reusesc sa deschid mesajul si deodata fac ochii mari ca si cum as fi avut nevoie de o confirmare ca am citit bine. O firma de curierat ma anunta ca va livra un pachet. Era trecut si numele expeditorului: o prietena draga mie, Ilda.
Dupa ceva vreme, primesc telefonul mult asteptat, ma imbrac in doi timpi si trei miscari si cobor sa iau pachetul (interfonul inca nu e montat, asa ca trebuie sa cobor eu de fiecare data cand am de primit un colet). Animata de entuziasm nici nu-mi dau seama cand ajung asa repede in casa si deschid pachetul. Vad rosu in fata ochilor :)). Veti intelege mai jos de ce!


Da, m-am pricopsit cu soseta! Atat de norocoasa sunt, incat una din sosetele Mosului a ajuns la mine.
Ingenioasa idee cu Soseta calatoare apartine iLUX care a dorit sa arate ca un cadou, oricat de mic, poate insemna enorm. 
Ilda a indesat cu bucurie in Soseta multe ganduri dulci:


iLUX a sustinut calatoria Sosetei care trebuia sa poposeasca maxim 48 ore in casa celui care o gazduia. Eu m-am pricopsit de tot cu Soseta, cel putin pana anul viitor in decembrie, intrucat data limita pana cand putea fi trimisa catre alt blogger, a fost 22 decembrie.
Mi-ar placea ca Soseta sa isi continue calatoria si anul viitor. Poate chiar sa devina traditie :).

La final, vreau sa felicit echipa iLUX pentru frumoasa idee de a ne aduce mai aproape unii de altii, de a ne aminti ca micile bucurii fac viata mai frumoasa.


Craciun fericit tuturor si bucurie in suflet!
Gabriela






9 comentarii:

  1. :D Happy you, happy me, my dear friend!
    Craciun fericit, sarbatori frumoase si multa bucurie in suflet! :)

    Pup si imbratisez tare-tare, Gabita!
    Ilda
    Lavender Thoughs

    RăspundețiȘtergere
  2. Ne bucuram din suflet ca am reusit sa-ti facem o bucurie alaturi de complicele nostru, Ilda, mare maestru in arta complotului :D si ca soseta a fost asa de bine primita. Sarbatori fericite! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc, a fost o surpriza pe cat de neasteptata, pe atat de reusita! :)
    Inca o data felicitari pentru idee!
    Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere