duminică, 8 iunie 2014

NOTD: Strawberry Milkshake


Buna, dragele mele!


Revin dupa o perioada destul de lunga as spune, o perioada in care blogul a trecut in plan secund datorita (sau din cauza) noilor intamplari care s-au petrecut in viata mea. Nu o sa vorbesc despre acele intamplari care au insemnat atat bucurie, cat si deznadejde. Viata ne rezerva atat surprize placute, cat si lucruri neplacute peste care trebuie sa trecem. Nu avem de ales. Un lucru, un moment din viata ta care pana mai ieri era placut, se poate transforma intr-unul neplacut. Dar asa e in viata...cazi, te ridici si mergi mai departe. 
Lasand la o parte aceste situatii de viata, as vrea sa va arat manichiura pe care o port astazi. Nu a fost ideea mea, momentan nu am inspiratia necesara, ci a muxe.net. Am vazut manichiura, mi-a placut si am preluat-o. Stiu ca nu a iesit nici pe departe la aceeasi calitate precum originala, dar mie imi place cu toate neajunsurile ei si vreau sa impartasesc cu voi. Am denumit manichiura "Strawberry Milkshake" pentru ca asta mi-au inspirat culorile pe care le-am folosit.










Ca baza am folosit OPI Alpine Snow, superba oja roz este Rimmel 60 seconds nuanta 262 Ring A Ring O'Roses, iar cea argintie este OPI Haven't The Foggiest.

Data viitoare ne vedem cu noi achizitii de hainute si accesorii. Le am in calculator de ceva vreme, dar nu am reusit sa ma adun si sa vi le arat.


O mini vacanta reusita sa aveti si tot ce va doriti!
Gabriela


8 comentarii:

  1. Draga mea draga...ma tot mancau degetele sa-ti scriu un mesaj vazand ca nu ai mai dat semn deloc! Acum, cu atat mai mult voi face asta...

    E frumoasa manichiura ta, e perfecta pentru primavara-vara... E-atat de dulce nunata de roz si bine minunat impreuna cu albul; mi-ai dat o idee de combinatie!

    Ma bucur ca ai postat, te asteptam...
    Te imbratisez strans, cu mult drag!

    Ilda
    Lavender thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, draga mea Ilda! Ojei roz trebuie sa ii dedic inca o postare, e prea frumoasa nuanta asta! :)
      Abia astept sa vad si combinatia pe care o vei face!

      Te imbratisez cu drag!

      P.S. Ti-am raspuns la mesaj, se pare ca a functionat telepatia, ai simtit ca e ceva in neregula.


      Ștergere
  2. Ti-am simtit lipsa si ma bucur ca ai revenit. Manichiura realizata, m-a dus cu gandul la o inghetata de vanilie cu capsuni sau milkshake. :D Oja de la Rimmel e tare simpatica. ♥ :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-au adus bucurie cuvintele tale, iti multumesc draga Mada! :*
      Si mie imi place mult oja Rimmel.

      Ștergere
  3. arata bine combinatia asta :).


    iti doresc mult noroc si sa fie totul bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alina, iti multumesc! Si eu imi doresc sa fie totul bine, sa speram ca asa va fi.

      Nuanta asta de roz arata bine impreuna cu albul. Inainte sa ma apuc de manichiura scosesem din sertar mai multe nuante de roz, dar oja de la Rimmel a fost the winner, perfect match! :).

      Ștergere
  4. Gabriela, sper din suflet că ţi-e mai bine! Ai perfectă dreptate, de cele mai multe ori viaţa ne schimbă regulile chiar în timpul jocului... Dar, privind cu optimism, cu încredere, bucurându-ne de sănătate, trecem prin toate.
    Frumoasă manichiură, îţi mulţumim pentru inspiraţie! ♥
    Cu drag, pe curând! ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e, Mihaela, trebuie sa privim cu optimism si incredere spre viitor! Ceea ce mi s-a intamplat nu a fost deloc usor, dar sunt constienta ca se putea si mai rau. Cu sprijinul celor dragi, cu optimism si cu incredere asa cum ai spus, cu ajutorul lui Dumnezeu, voi depasi aceasta etapa.
      Iti multumesc si eu pentru cuvintele frumoase si ma bucur mult ca iti place manichiura!

      Te pup!

      Ștergere