marți, 17 iunie 2014

Achizitii de pe Kurtmann.ro


Va promisesem o postare cu achizitiile de pe Kurtmann.ro. Am pozele in calculator de ceva timp, astfel incat posibil multe dintre ele sa nu mai fie disponibile. Mi-ar fi placut sa vi le arat mai repede, dar cum nu se intampla mereu asa cum ne propunem, abia astazi le-a venit randul.
Trebuie sa mai precizez ca aceste achizitii provin din mai multe comenzi, as fi dat faliment sa le fi pus pe toate in cos intr-o singura comanda, chiar daca preturile sunt destul de ok. 

Incep cu o rochita de la Stradivarius care imi place tare mult, e scurtuta si foarte chic. Chiar daca evit de obicei sa port poliester, rochita asta merita sacrificiul :)).



O alta rochita, tot de la Stradivarius alb cu negru sau negru cu alb. Exact ca zebrele, am aceeasi dilema :))). Glumesc. Materialul e tot poliester daca imi aduc bine aminte si e mai grosut. Rochita se aseaza foarte frumos, e tot scurta, but I can live with that, e decenta...ce tot spun aici, imi place! 



Continuam cu fustitele. Primele doua sunt de la Stradivarius. A treia nu mai stiu exact, posibil tot Stradivarius, i-am facut-o cadou surorii mele.





Pantaloni scurti - ambele perechi sunt de la Bershka.






Cei cu floricele, absolut superbi, nu mi se potrivesc ca marime, asadar vor ajunge si ei la sora mea. Nu m-a lasat inima sa ii returnez, prea frumosi sunt.


 Camasi:




Prima camasuta este de la Pimkie. Ca marime este M, dar de fapt se potriveste la un S. Avantaj sora mea :))).
Celelalte doua camasi sunt de la Stradivarius, materialul este ok - bumbac sau vascoza.


Jeansi:
 



 Jeansii roz sunt Vila, iar cei maro sunt Bershka. Marturisesc ca jeansii roz i-am cumparat dupa ce i-am vazut intr-o postare OOTD la Ilda si nu regret alegerea facuta. Sunt superbi si de calitate. Posibil sa ii mai gasiti pe site. Imi plac si cei maro, i-am tot purtat.


Ultima achizitie este un pulover alb cu inimioare si buline de la Stradivarius. Nu poate fi purtat in acest sezon fiind destul de gros, asa ca sta cumintel la locul lui in dulap pana la toamna.



Acestea au fost achizitiile mele de pe Kurtmann.ro pana in prezent. Urmeaza o postare cu produse consumate sau o noua manichiura, inca nu m-am hotarat, dar ambele sunt in plan.


Kisses!
Gabriela 


12 comentarii:

  1. super dragute fustele cu flori..tocmai ce m-am gandit ca eu nu am..ar trebui sa imi cumpar :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai ce-mi place, vaaaii ce-mi plaace! :D
    Sunt happy ca te-am inspirat sa iei jeansii roz Villa si ma bucur ca iti plac - chiar sunt de calitate!

    Mi-a ramas gandul la pantalonii scurti cu floricele...ii cumpar eu!!! Mi-i vinzi??? Vorbesc serios!!!

    Imi plac rochitele, pantalonii scurti, camasile, fustele...cred ca in aceasta ordine! :) Dar cireasa de pe tort e puloverul... Doamne, cat poate fi de frumos!!!

    Phiii, m-ai bagat la idei si la mare pofta de shopping! Si chiar nu ar fi cazul, n-am fost deloc cuminte si econoama! :((

    Scumpa prietena, iti doresc sa le porti sanatoasa si cu mare placere! :)
    Te imbratisez, Gabita!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crede-ma ca eu stiu cel mai bine ce inseamna sa nu fii cuminte atunci cand e cazul si totusi sa te arunci cu capul inainte (Berbec fiind - e scuza mea) :)))).
      Ma bucur mult ca iti plac achizitiile mele, cat despre pantalonasii scurti, cu mare drag ar fi plecat inspre tine daca nu ar fi fost deja promisi. Si partea mai amuzanta e ca azi i-am probat din nou si imi vin (desi ar trebui sa mai slabesc putin ca sa imi vina perfect). Au fost cumparati acum aproximativ 2 luni. Ca marime sunt 10 UK/ 38 si fiind singura marime disponibila m-am incapatanat sa ii comand. Un 40 mi-ar fi fost perfect, dar poate fi un motiv pentru a ma ambitiona sa mai slabesc cateva kg si sa ii pastrez (daca nu ii vin surorii).

      Draga mea prietena, iti multumesc!
      Multi multi pupici! Te imbratisez!

      Ștergere
  3. Ce frumoasă este fusta aceea albastră pastel! ♥ Cât despre pantalonii scurți , ah , mi-ai trezit pofta de cumpărături! ♥
    Te pup , draga mea și te invit cu suflet și pe blogul meu:
    gabriela-popescu.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie mi-a placut mult fustita pastel.
      Pantalonii scurti sunt deosebiti intr-adevar, plus ca au si o culoare superba.
      Iti multumesc pentru invitatie, Gabriela!
      Te pup!

      Ștergere
  4. Şi de această dată, numai lucruşoare frumoase! ♥
    Să le porţi cu drag, să-ţi coloreze frumos zilele! ♥
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumoase achizitiile, mi-ar fi placut ca prima rochie sa mai fie disponibila pe site, mai exact pe marimea mea. Sa le porti cu placere. xo

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc frumos! :)
    Din pacate prima rochie nu mai este disponibila de mult. Eu am cumparat-o pe ultima.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  7. wow, wow, wow! cate lucrusoare :). parca tot prima rochita ma atrage cel mai tare.

    eu cand primesc colete Kurtmann, le deschid si imediat fac pozele. Asa stiu clar ca reusesc sa le pozez si am impresia ca reusesc sa captez starea aia de veselie ca tocmai am deschis un pachet si uite ce-am gasit in el :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca si eu fac la fel de cele mai multe ori, imediat pun mana pe aparatul foto! :)))

      Ștergere