luni, 3 martie 2014

Cumparaturi recente



Dragele mele,

Cum simtiti acest inceput de primavara? In ceea ce ma priveste, de cand a inceput anul nu am mai avut momente de respiro cu serviciul, au trecut doar 2 luni, dar eu le percep intreit. Astfel ca...nici nu mai stiu ce simt la inceput de primavara. In curand se apropie ziua mea de nastere si sper sa se mai linisteasca lucrurile pana atunci. De fapt, norocul meu este ca anul acesta ziua mea va fi intr-o zi de duminica. Lucrul acesta ma bucura mult, voi putea sa imi petrec ziua asa cum imi doresc.

Revenind la postare, am adunat intr-un folder poze cu lucruri pe care le-am cumparat relativ recent. Sper sa va placa genul acesta de postare, mie personal imi place sa vad pe alte bloguri si asta pentru ca ma inspira.
Cine ma viziteaza de obicei pe blog, deja stie ca am facut o obsesie pentru Orsay. Da, si de aceasta data veti vedea hainute cumparate de la Orsay. Pe langa asta, o sa va mai arat o pereche de ghetute si o pereche de cizme de la Otter, doua comenzi Yves Rocher, comanda Lush si un parfum care deja se afla printre favorite, este vorba de Love Potion de la Oriflame. 
Asadar...invit in scena noutatile!


Comenzile Yves Rocher 



Parfum si gel de dus Nature de care sunt foarte incantata + un gel de dus cu zmeura din colectia de Craciun, in editie limitata.



Inelusele sunt pentru finuta si in acelasi timp nepotica mea draga. Parfumul So Elixir Purple si rimelul Sexy Pulp au fost cadou. In rest, am mai cumparat lotiune de corp si gel de dus cu vanilie pe care le ador, doua sapunuri lichide, corector Zero Defecte, o oja rosie si un set de pastile efervescente.



Oriflame - Love Potion

 Pe mine m-a cucerit. Nu m-a convins de la inceput, insa cand l-am incercat a doua oara si am simtit si aroma de ciocolata, m-am indragostit pe loc.



Comanda Lush


Sampon Big, Blasam Retread si sapunelul Karma cadou (a fost oferit cadou pentru comenzile efectuate in luna februarie).



Otter






Orsay








Mi-a placut mult imprimeul esarfei si e atat de moale si placuta la piele!



Manusile cred ca le-am cumparat luna trecuta. Mi se par atat de dragute, incat nu regret deloc ca le-am cumparat, chiar daca nu am apucat sa le port pana acum!



Ciorapii imi plac mult, sunt grosuti (90 den) si de calitate.








Am ajuns la finalul postarii, era si vremea...mai am cateva hainute pe wishlist de la Orsay, dar si asa m-am "aruncat" destul de mult! Eh, deja stiu ca nu va trece mult timp pana sa mai iau macar o bluzita, doar nu am primit ieri un voucher de 20% reducere pentru 8 martie degeaba, nu? Sunt sigura ca voi ma intelegeti! Musai trebuie sa il folosesc! :))).


Fetelor, va doresc o saptamana usoara!

Pupicei,
Gabriela

8 comentarii:

  1. Love Potion este si parfumul meu preferat de la Oriflame!
    Sa folosesti/porti sanatoasa tot ce ti-ai cumparat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca si tie iti place parfumul la fel de mult! :)
      Multumesc frumos, Oana!

      Ștergere
  2. wow, shopping nu gluma :)).

    toate-mi plac, sa te bucuri de ele :).

    RăspundețiȘtergere
  3. Waw...Ai facut ceva cumparaturi. Sa le folosesti cu placere.

    RăspundețiȘtergere
  4. Wow! Ce de bunatati! vreau si euu :))
    Sa le porti/folosesti cu drag!:*
    http://miss-lorrie.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere