miercuri, 15 ianuarie 2014

Produse Consumate


Nu credeam sa fac vreo postare de acest gen si asta nu pentru ca nu mi-ar placea, ci pentru ca nu am strans ambalajele goale pana acum. Mi se parea ca oricum nu consum destul de multe astfel incat sa merite sa le strang, dar m-am inselat. Partea buna, nu stiu cum se intampla, este ca atunci cand se termina un produs, brusc incep sa se termine majoritatea. Deja am inceput sa strang ambalajele goale pentru urmatoarea postare :)). 
Sa vedem ce-am adunat eu ca o furnicuta:

  • Deodorant roll-on Vichy - un produs ok, nu contine saruri de aluminiu ceea ce ma incanta mult (de ceva vreme nu mai folosesc produse ce contin saruri de aluminiu, ma feresc cat pot de ele...se presupune ca ar cauza aparitia cancerului de san, asa ca better safe than sorry, desi nu se stie niciodata...). Din punct de vedere al eficientei, nu pot spune ca protejeaza la fel ca deodorantele obisnuite. Nu il voi recumpara pentru ca este in varianta roll-on cu care nu ma impac fantastic, concret, nu imi place senzatia de umed dupa ce il aplic si trebuie sa astept sa se si usuce. Prefer varianta stick.
  • In recipientul de langa, cel care nu are eticheta, a fost balsam de par Floral primit spre testare de la Complex Apicol Veceslav Harnaj. Mi-a placut si cred ca o sa-l cumpar cu proxima ocazie. La fel si masca de par din aceeasi gama careia i-am ratacit ambalajul si nu a mai putut fi pozata. Am scris despre ele aici.
  • Pearl Drops - curata bine dintii si se observa o usoara albire imediat dupa folosire. Din pacate nu am folosit produsul constant timp de 3 saptamani asa cum "scrie la manual" ca sa observ o albire evidenta a dintilor. L-as recumpara from time to time, mi-a placut :).
  • Masca de par Lush H' Suan Wen Hua - mi-a placut, e hidratanta si lasa parul matasos. Minusurile ar fi pretul destul de mare si mirosul puternic. Cu mirosul ajungi sa te obisnuiesti in cele din urma, important este sa il suporte si ceilalti ai casei :)). Am scris aici despre masca de par.
  • Gelul de dus Sebamed - este un gel de dus dermatologic, destul de spornic, e necesara o cantitate mica de produs pentru a face spuma, miroase fresh-masculin. L-as recumpara daca as fi convinsa ca imi place mirosul, dar nu sunt. 

Trecem la analiza urmatoarelor produse consumate:

  •  Sampon Gliss Ultimate Volume - incolor, spornic, da volum. E un produs ok, insa nu pot spune ca am gasit marea dragoste.
  • Demachiant Express Yves Rocher - este bifazic, trebuie agitat bine inainte de a fi folosit. Imi place, place, place. Demachiaza excelent, mereu imi fac stoc, nu vreau sa raman fara.
  • Avene Gel Demaquillant Douceur - este un gel foarte bland de curatare pentru ten, nu face spuma multa, se clateste extrem de rapid. Este pentru ten normal-mixt sensibil. Asa cum stiti, il gasiti in farmacii. Mi-a placut, l-am avut in varianta mini.
  • Avene Antirougeurs - crema hidratanta protectoare pentru ten. Este o crema impotriva rosetei, hidratanta, cu SPF 20, nu are miros. Culoarea este verzuie, astfel ca actioneaza totodata precum un corector. Am avut aceasta crema tot in varianta mini. Mi-a placut si cu siguranta o voi cumpara pe viitor.
  • Rimel Maybelline Colossal Volume - un rimel bun, de un negru intens, da volum genelor. L-as recumpara cu siguranta daca nu as fi indragostita de rimelul Sexy Pulp de la Yves Rocher. Oricum, in momentul de fata se afla pe locul 2.
  • Creion corector pentru lac de unghii Kallos - un produs bun, sterge cu usurinta urmele de lac de unghii care raman dupa aplicarea ojei, il cumpar mereu. Are 3 capete de rezerva. 
  • Dischete demachiante Iseree - le gasiti la Lidl. Nu le folosesc decat in scopul de a-mi sterge unghiile de lac. Pentru altceva nu-mi plac, nu sunt de calitate, insa pentru unghii sunt perfecte.

Ultimul recipient golit (din aceasta postare): acetona Cien


O gasiti tot la Lidl. De cand am descoperit-o nu am mai folosit altceva. E cu pompita si usor de folosit (asta daca nu se strica pompita, am mai patit). Imi place, suntem prietene vechi.


Fete dragi, a fost o postare lunga. Nu stiu daca ati avut rabdare pana la final, dar daca ati avut, astept cu interes comentariile voastre :). 


Kisses!
Gabriela

13 comentarii:

  1. Ai fost harnicuta, ai terminat cateva produse!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, am inceput deja sa strang pentru o alta postare. :)
      Am mai terminat 2 produse :D

      Ștergere
  2. Pasta de dinti Pearl Drops am folosit-o si eu. Este buna, dar la fel ca tine, nu m-am tinut de ea sa o folosesc asa cum se cere. Crema de la Avene ce pret a avut?
    Te astept pe blogul meu!

    www.diversitate.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Am citit cu placere, nu m-am gandit ca imi e solicitata rabdarea!
    La demachiantul YR si la Sexy Pulp suntem...mana-n mana! :)
    Dizolvantului Cien i s-a stricat sistemul de dozare si la mine! :))

    Am avut aceeasi impresie: odata ce incepi sa strangi ambalajele produselor, realizezi ca e o operatiune de anvergura aceasta cu consumul! :D

    Draga mea Gabita, te felicit si-ti doresc spor in continuare!
    Pupicei multi de tot! :)

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, draga prietena!
      Nici mie nu imi vine sa cred ce repede se aduna ambalajele goale!

      Stiu ca avem preferinte comune in privinta produselor YR, le-am vazut in postarile tale printre preferate. :)

      Te pupacesc!

      Ștergere
  4. s-au adunat cateva!

    numai eu nu ma incumet sa strang ambalajele :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mine e prima data cand le strang, nu credeam ca voi reusi vreodata! :)))

      Ștergere
  5. Si eu imi doresc sa incerc demachiantuld e la YR :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca o sa incerc si eu pasta de dinti. Am vazut-o de multe ori in Dm, dar stiind ca e pasta acasa, nu am cumparat-o. Si rau am facut...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e timpul pierdut, o vei cumpara cu proxima ocazie. Mie mi-a placut, cred ca o voi cumpara si eu cat de curand, as vrea sa o folosesc constant timp de 3 saptamani.

      Ștergere