vineri, 6 decembrie 2013

Autumn and Winter Nail Art Challenge: Snowflakes


Buna fete dragi,

Sper ca ati fost cuminti si ca a trecut Mosul si pe la voi aseara sa va lase bunatati in ghetutele atent lustruite.
A trecut si pe la mine, semn ca am fost cuminte. Mi-a adus multe dulciuri si nu a mai adaugat nicio nuia ca in alti ani :)).

Am revenit cu o noua manichiura in care am folosit albastru, insa nuanta era mult prea frumoasa pentru a nu o incerca cat de repede posibil.
Va las cu manichiura si apoi voi povesti cate ceva si despre oje.













Minunata oja albastra de care va spuneam este nuanta Snowcone de la Orly. A fost nevoie de un singur strat pentru a fi complet opaca. 
Oja argintie este superba Seraphina de la Zoya din colectia de iarna "Zenith", iar cea OPI pe care o vedeti in poze este din noua colectie Mariah Carey Holiday 2013 si se numeste "I Snow You Love Me", glitter rotund argintiu holografic pe care l-am pescuit din sticluta si l-am aplicat pe unghii cu ajutorul unui dotting tool acolo unde am dorit.
Ojele le-am cumparat de pe Beauty In The Bottle. Intotdeauna gasiti oje superbe acolo, iar ce nu gasiti se poate aduce la comanda in cazul in care exista in stocul furnizorului. 


M-as bucura sa aflu parerile voastre.
Va place manichiura? 
Ce cadouri ati primit de Mos Nicolae?

La multi ani celor care isi serbeaza azi ziua onomastica!


Bonus postare: globul meu de sticla, pictat, de care sunt foarte entuziasmata. L-am cumparat zilele trecute.




Nu-i asa ca e superb? :)


Kisses!
Gabriela

7 comentarii:

  1. Oja Orly, albastru senin, e grozava - bonus: faptul ca e nevoie doar de-un strat! Cea argintie ma face sa ma gandesc la o rochie fina si sexy, de Revelion!:) Ehh, am fantezii acum!:))

    De la Mos Nicolae am primit o pereche de pijamale si o ciocolata! :D

    Globul pictat - o minunatie, sa-ti bucure ochii si sufletul de la locul de cinste pe care-l va ocupa in brad! Si Cristina , de la Handmade Sister, are globuri pictate, pe Breslo!

    Te pupacesc tare de tot!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce simpatici sunt fulgisorii si omuletii de zapada! Am ajuns la o concluzie. Esti fata cu cele mai frumoase oje. :* De mos, am primit o cana (sunt bautoare de cafea inraita :D), o ciocolata Milka si un set de lumanari parfumate. Weekend minunat!

    RăspundețiȘtergere
  3. frumoasa manichiura shi globuletzul e superb <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Cate oje frumoase ,OPI si Zoya sunt preferatele mele, imi place foarte mult OPI "I Snow You Love Me".Globul e superb imi plac mult cele din sticla pictate manual.De la Mos Nicolae am primit multa cioco :)), o canita cu zodia mea, un papucel imens si imblanit pentru picioare si cateva oje :D.

    RăspundețiȘtergere
  5. E adorabil rau globul, dar imi place mult si modelul cu fulgisori

    RăspundețiȘtergere
  6. Superbe unghiutele, iar globuletul pictat...wow, wow, fantastic!! :*

    RăspundețiȘtergere