vineri, 4 octombrie 2013

Pink Box Septembrie


A trecut destul timp de cand nu am mai vorbit despre Pink Box. Penultima data cand am comandat pink box-ul (in mai) nu am reusit sa vi-l arat, dar tin minte ca mi-a placut continutul. Daca nu gresesc, am primit apa termala Ivatherm full size, balsam de buze Ivatherm full size, mini lotiune de corp Sabon, o crema Himalaya full size si o mostra de crema Thalgo.

Haideti sa vedem ce contine Pink Box de septembrie:


  • Beautywater Q10 - bautura racoritoare necarbogazoasa, cu un continut scazut de calorii. Conform pliantului: este recomandata sub forma de cura; o sticla consumata pe zi timp de 30 de zile sau doua sticle consumate de 2 ori pe zi, timp de 15 zile. Ce promite? Diminueaza ridurile cu pana la 30% si creste din interior protectia corpului impotriva razelor UV. Pretul unei sticle este 11 lei. Asta ar insemna 330 ron/luna. Din fericire, produsul acesta nu-mi este necesar (deocamdata) :)).
  •  BB Cream Sensibio AR Bioderma (mostra) - chiar spusesem intr-o postare (la sectiunea comentarii) ca mi-as dori sa incerc BB-ul de la Bioderma. Iata cum dorinta mea a devenit realitate. Vedeti? Trebuie sa avem grija ce ne dorim :D. Dar sa vedem ce spune in pliantul primit. Incepe cumva ca la Teleshopping :)) - "De cate ori te emotionezi tenul tau te tradeaza? Pielea ta devine rosie ori de cate ori faci sport, consumi alcool sau alimente picante?" O, daaa...mai ales cand consum alcool si nu ma mai opresc (glumesc, evident) :)). Ce promite? Camufleaza si trateaza in mod biologic atat cauzele, cat si efectele rosetei. Machiajul cu efect terapeutic anti-roseata asigura un ten luminos, uniform si fara roseata pentru intreaga zi. Hidrateaza, calmeaza si restaureaza bariera cutanata. Filtrele si ecranele solare asigura o protectie inalta anti-UV (SPF 30 si UVA 17), iar pudrele si pigmentii iluminatori uniformizeaza si acopera imperfectiunile, lasand un ten catifelat si luminos cu 0 imperfectiuni. La prima vedere nuanta este destul de inchisa (mai ales pentru persoanele cu un ten deschis), insa l-am testat si pare sa se adapteze nuantei tenului. Acoperire usoara-medie. Tenul ramane intr-adevar catifelat. Pret recomandat in farmacii: 69 lei.
  •  Lotiune de corp Sabon Patchouli Lavanda Vanilie (full size, 50 ml). In pliant este descrisa ca avand o textura usoara, este hidratanta si emolienta. Uleiul de seminte de susan din compozitie hraneste si intinereste pielea. Contine SPF 4. Mirosul de patchouli este mai pregnant, se simte cel mai mult. Legat de hidratare, la prima vedere pare sa fie medie. Pret: 24 lei.
  • Wella Professionals Stay Styled -Spray pentru finisare (mini size). Promite fixare de lunga durata a coafurii. Se agita bine si se aplica pe par de la distanta. Pretul produsului full size este de 67 lei.
  • Unt de corp Sabio cu argan, shea si portocala (mini size) - Conform pliantului: este nutritiv, regenerant, antioxidant. Ingrediente: argan, unt de Shea si uleiuri esentiale. Untul de cacao, uleiul de masline, cel de jojoba si extractul de galbenele contribuie decisiv la transformarea acestui unt de corp intr-un produs de o complexitate aparte. Uleiurile esentiale de portocala si melissa amplifica proprietatile ingredientelor si-o ofera o aroma foarte placuta. 100% natural, fara SLS, parabeni, aditivi, conservanti, parfum, coloranti artificiali. Potrivit si pentru vegetarieni si vegani. Din primele mele observatii - textura este cea a unui unt tare, dar o data aplicat pe piele pare sa se transforme intr-un ulei. Produsul pare foarte hidratant si are un miros placut si linistitor. Cred ca o sa-l cumpar in varianta full size (50 ml - 31 de lei sau 100 ml - 55 lei). De asemenea, pare si economicos.

Pe langa acestea, am mai primit si un voucher pentru CityDent (valabil in Bucuresti):
  • O consultatie profesionala gratuita;
  • O profilaxie gratuita (detartraj si periaj profesional);
  • Reduceri de 10% la tratamentele uzuale: plombe si tratamente de canal.


Ce parere aveti despre continutul cutiutei roz de septembrie? Ati achizitionat cutiuta?


Pupicei,
Gabriela

14 comentarii:

  1. Interesanta cutiuta din septembrie :) pacat ca nu am comandat-o dar oricum nu puteam acum. Sper ca cea din octombrie safie la fel de buna sau poate chiar mai buna si sa o iau :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Macy, sper si eu sa avem parte de produse interesante in fiecare luna. Acum livrarile se fac o singura data pe luna, astfel ca nu vom mai sti din avans ce produse se afla in cutiuta.

      Ștergere
  2. Sunt curioasa de efectele spray-ului de finisare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-l imaginam pe cel de la Teleshopping vorbind (da, era un EL)!:)))
    As spune ca de data asta s-au straduit! Pai numai voucherul acela inseamna mult! Chiar merita, zau asa! Imi place fiecare produs in parte!

    Gabita scumpa, iti doresc sa te bucuri dinplin de acest Pink Box! Daca ajungi la CityDent, poate ne povestesti experienta!:)

    Te imbratisez cu drag!
    Weekend excelent iti doresc!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu mi-l imaginam la fel. Era tot un EL cu o intonatie potrivita pentru Teleshopping :))).

      Mi-ar fi placut sa ajung la City Dent, dar nu cred ca voi reusi sa profit de acest voucher fiind valabil doar in Bucuresti si nici nu stiu cat este valabil.

      Multumesc frumos, Ilduta!
      Te imbratisez!

      Ștergere
  4. am condat-o si eu, sunt incanta de cutia lunii septembrie..ceau din august a fost jenanata si au vrut sa isi spele rusinea :)

    RăspundețiȘtergere
  5. de data asta a fost ok cutiuta :).

    RăspundețiȘtergere
  6. Incredibil, au facut o cutiuta decenta! :) imi place ce contine, si cred ca merita luna septembrie. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, de data aceasta nu am mai simtit ca am aruncat banii pe fereastra/produse nefolositoare :).

      Te pup!

      Ștergere
  7. Buna! De unde o poti comanda? As dori sa incerc si eu :)

    RăspundețiȘtergere
  8. De aici poate fi comandata: http://www.eva.ro/pinkbox/
    Acum este disponibila cutiuta lunii noiembrie. In fiecare luna sunt alte produse pe care le vom descoperi doar in momentul in care o vom primi. Pink box-ul va fi expediat la sfarsitul lunii, indiferent de data la care e plasata comanda.

    RăspundețiȘtergere