joi, 18 iulie 2013

NOTD: Stripes and Flowers

Buna fetelor,

Vreau sa va arat manichiura mea de astazi strict pentru model, pentru ca fiind facuta in graba nu am obtinut chiar rezultatele dorite. Floricelele folosite fac parte dintr-un baton fimo pe care l-am primit cadou la o comanda efectuata pe site-ul 1001 cosmetice. La fel si striping tape-ul pe care l-am utilizat pentru crearea modelului.
De fapt, intreaga manichiura este realizata cu produse comandate de pe site-ul mentionat mai sus. 

Ojele folosite sunt: Rimmel Lasting Finish 058 Lemon Drop si Astor Fashion Studio 005 Hard Candy.

Tin sa precizez faptul ca recomand de fiecare data cand am ocazia site-ul mentionat pentru ca sunt multumita de cum a decurs pana in prezent colaborarea noastra, eu avand doar calitatea de cumparator. 








Va place modelul?


Hugs & Kisses!

Gabriela

4 comentarii:

  1. De minune merg impreuna acel galben pastelat cu nuanta intensa de mov! Imi place foarte mult si modelul!

    Marturisesc ca as fi renuntat la aplicarea floricelelor pe unghiile care au linii! Stiu ca nu te vei supara ca spun asta, asa percep eu si mai stiu ca meriti sa fiu sincera!:)

    Te imbratisez, draga mea Gabita!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt total de acord cu tine! Nu erau in plan aplicarea floricelelor peste linii, insa manichiura fiind facuta in graba (din lipsa de timp) liniile nu au iesit perfecte, asa ca am fost nevoita sa maschez cu acele floricele. Si de altfel, mi-ar fi parut rau sa nu port macar o zi manichiura aceasta :).

      Te pup, draga mea!

      Ștergere
  2. Frumoasa combinatia de culori :)

    RăspundețiȘtergere