marți, 11 iunie 2013

1001cosmetice.ro: 10 motive pentru o relatie de durata


Sunt 1001 motive de fapt, dar ma voi limita doar la 10. 
De ce o relatie de durata? Pentru ca o data ce treci pragul magazinului online 1001 cosmetice vei dori sa revii in vizita cat mai curand. Trebuie sa mentionez ca au si un magazin fizic in Hateg, judetul Hunedoara.


Am facut cunostinta timid, cautam lacuri de unghii Essence, iar Atotstiutorul Google m-a adus fata in fata cu acest site. Am ramas surprinsa atunci cand am descoperit ca ojele Essence au un pret atat de bun (5 lei cele in editie mai veche si 8 lei celelalte). Am plasat comanda fara prea mari asteptari, insa chiar acela a fost momentul in care relatia noastra a capatat contur. M-a impresionat placut promptitudinea cu care a fost tratata comanda mea. Am fost sunata ziua urmatoare pentru a mi se confirma comanda. Nu am putut sa nu remarc vocea calda, amabila care m-a facut sa ma simt confortabil, ca si cum ne-am fi cunoscut deja si doar aveam de pus la punct ultimele detalii. 

1001 cosmetice este o afacere de familie in care s-a investit multa munca, s-a pus mult suflet; au inteles cat de importanta este relatia cu clientul si tocmai aceste lucruri ii diferentiaza in principal de ceilalti competitori.


De ce sa comanzi de pe acest site?
  1. Pentru ca au o gama variata de produse cosmetice.
  2. Pentru ca se straduiesc sa ofere preturi bune.
  3. Pentru ca tin pasul cu noutatile.
  4. Nu este necesar sa ai cont de utilizator pentru a comanda, insa daca ai, acumulezi credite (care se transforma in bani) pe care le poti folosi pentru achitarea partiala sau totala a viitoarei comenzi.
  5.  Vei gasi mereu produse cu o reducere semnificativa.
  6. Livrarea se poate face atat prin curierat rapid, cat si prin Posta Romana. Daca optezi pentru livrarea prin Posta Romana, taxele postale sunt de 8 lei. La comenzi de peste 150 de lei livrarea este gratuita. Astfel ca, poti face o comanda impreuna cu prietenele tale pentru a nu mai plati transportul.
  7. Grija fata de client si fata de nevoile sale. Am intrebat la un moment dat daca au pensule pentru nail art. A ramas ca imi vor spune ce anume este disponibil si am ramas placut surprinsa cand am primit pe adresa mea de email poze cu pensulele disponibile. O alta situatie a fost cand am sugerat ca pe langa codurile la ojele OPI sa apara si denumirile aferente, iar sugestia a fost implementata chiar in acea zi.
  8. Promptitudinea cu care trateaza fiecare comanda in parte.
  9. La orice comanda de peste 50 de lei, primesti un cadou.
  10. Pentru ca merita. Pentru ca se straduiesc ca tu, clientul, sa fii multumit.

Am scris acest articol din proprie initiativa. Tot ce am scris se bazeaza pe experienta mea cu acest magazin.
Consider ca 1001 cosmetice sunt un exemplu de urmat. Nu este putin lucru sa motivezi pe cineva sa scrie un articol despre tine...am fost determinata de atitudinea pozitiva pe care o au. Asa da!

Felicitari intregii echipe 1001 cosmetice! And keep up the good work! :).


Mi-ar placea sa imi scrieti si parerile voastre cu privire la experienta voastra si de ce nu...sa completam cele 1001 motive impreuna!


Kisses!

Gabriela

5 comentarii:

  1. Si eu am comandat de cateva ori de pe 1001cosmetice si imi face placere mereu sa plasez o comanda la ei. Sunt foarte amabili, raspund la orice problema, comenzile ajung foarte repede si mai pun in colet si mici atentii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am comandat la ei niciodata insa am incredere deplina in recomandarea ta si, la momentul la care portofelul meu imi da unda verde, neaparat voi face asta!:)

    Multumim frumos, Gabita!

    In alta ordine de idei...mi-e dor de tine!:)
    Te imbratisez cu mult drag, bucuroasa ca te vad!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar ca e mare lucru sa te stimuleze cineva in ziua de azi sa scrii despre ei! Mai ales ca e din proprie initiativa.Am intrat si eu pe site-ul lor, dar eu dunt mai retinuta cand vine vorba de cumparaturi online (pt ca am patit-o :)), dar o sa tin cont de seriozitatea lor pt ca mi-au facut cu ochiul cateva produse Essence, care nu le gasesc intr-un magazin fizic in Aradsi ma bate gandul sa le comand.
    Multumim!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt din Arad, si tot asa, fiindca nu aveam de unde sa cumpar oje Essence, am comandat de pe 1001cosmetice, si am fost fffoarte multumita. Iti recomand si eu cu incredere site-ul :)

      Ștergere
  4. Si eu am avut parte de o experienta placuta cu echipa 1001cosmetice, si sper ca nu va fi ultima. M-au impresionat prin profesionalismul de care au dat dovada :D.
    M-au sunat a doua zi sa confirm comanda, si pachetul a ajuns exact cand trebuia :D.
    Plus ca au o gama variata de produse la preturi accesibile. Si pe langa asta, au tot timpul oferte tentante.
    10 pentru 1001 cosmetice :D.

    RăspundețiȘtergere