duminică, 7 aprilie 2013

TAG: "Beauty Things I suck at!"

Hop si eu! Probabil v-ati plictisit de acest tag pentru ca a tot circulat prin blogosfera. Insa eu il voi face cu drag pentru ca am fost nominalizata de Ilda pe care o apreciez mult si careia ii multumesc.

Asa ca iata-ma in situatia de a da tot "din casa" pe tema acestui tag: "Beauty Things I suck at! " :))).


Mastile pentru ten



Rar spre foarte rar ma mobilizez pentru a le folosi. Desi la un moment dat aveam vreo sase (pentru ca ma entuziasmez pe moment si le cumpar), incet-incet am inceput sa le fac cadou.

Crema de ochi


Si aici trag chiulul. Dupa ce imi curat tenul, folosesc crema de fata. Insa cand vine vorba de aplicarea cremei de ochi mereu imi fac de treaba si imi spun ca o voi folosi mai tarziu pana ce uit sa ma mai dau. I know, this is lame.

Tusul de ochi


Aplicarea tusului de ochi imi da batai de cap. Daca ma grabesc si trebuie sa ma machiez repede, sub nicio forma nu pot apela la tus pentru ca imi ia mult timp si trebuie sa retusez mereu. Pur si simplu mana nu vrea sa asculte si sa conduca tusul in directia care trebuie. Totusi reusesc intr-un final, iar rezultatul este cat de cat satisfacator.

Crema de corp si crema de maini

Well, nici acestea nu sunt punctul meu forte. Cremele de maini uit sa le folosesc, iar legat de cremele de corp am ceva piticei impotriva celor din comert din cauza ingredientelor pe care le contin. Mi-am cumparat si un unt de corp natural, dar lenea e cucoana mare de cele mai multe ori. Surprinzator, astazi am folosit acel unt de corp cu ciocolata si caramel si pielea inca mai miroase frumos. Hmm...ar trebui sa devina o obisnuinta treaba asta!

Lacul de unghii si manichiura


Da, stiu! Aici nu ar fi trebuit sa am probleme. Am zeci de lacuri de unghii (inca nu le-am numarat, dar e posibil sa fie chiar...sute?!) de toate culorile, in fine, ideea este ca am facut o pasiune pentru oje si chiar daca am multe le stiu pe fiecare in parte (daca mi-ar lipsi vreuna, as sti cu certitudine care este aceea...this is freakin' weird, huh?). Insa cand vine vorba sa-mi fac manichiura nu ma pricep deloc sa-mi indepartez cuticulele, sa-mi fac manichiura asa cum trebuie. Pe de alta parte, nu sunt chiar fericita la ideea de a-mi taia cuticulele. Iar la partea cu aplicatul ojei, mi-as dori sa o aplic perfect (sau pe-aproape) dar nu se poate si sunt convinsa ca o parte mare din vina se datoreaza cuticulelor. Dar nici indemanarea mea nu este cea mai buna. Sunt perseverenta though. Nu mai spun de nail art...dar v-ati prins! In afara de ceva simplu nu ma bag.

Sa uitati repede postarea asta, da? De fapt, aceasta postare este doar o iluzie optica sau...sunteti in mijlocul unui vis! :)))


Kisses!

Gabriela

4 comentarii:

  1. eu nu fac abolut nimic cuticulelor. mi se par ca-s amarate si daca le-am impinge numai mi-as face de lucru :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am inteles ca nici nu ar fi bine sa le indepartam, ele au rol de protectie a unghiei.

      Multumesc de comentariu, Alina :).

      Ștergere
  2. Stii, aseara am visat ca citeam la tine o postare despre "priceperi si deprinderi" pe care le ai in anumite privinte! Acum nu-mi amintesc decat vaag visul!:)

    Daca ai sti cat de bine te inteleg!!! Mastile faciale, lotiunile corporale, manichiura...Recunosc ca m-ai surprins in privinta cremei contur ochi si a cremei de maini! Iar untul de corp trebuie prezentat la "Empties", n-ai incotro!:)

    Gabriela, iti multumesc pentru cuvintele frumoase, stii ca e reciproc sentimentul!:)
    Multumesc si pentru ca ai acceptat provocarea!

    Te imbratisez!
    Sa te bucuri de duminica!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E funny ca ai visat asta, invers fata de tema postarii :))).

      Creme de maini folosesc, dar nu atat de des pe cat ar trebui, o sa ma autoeduc in privinta asta. Cu atat mai mult cu cat ma spal foarte des pe maini. Untul de corp il termin cu siguranta...chiar ieri ma gandeam sa aleg cateva produse pe care ar trebui sa le termin.

      Si eu te imbratisez si iti doresc o duminica frumoasa! Pupicei, Ilda!

      Ștergere