sâmbătă, 6 aprilie 2013

Produse cosmetice naturale Gossamer

Din ce in ce mai mult, ne indreptam atentia spre produse cosmetice naturale. Beneficiile folosirii lor asa cum stim, sunt legate de sanatatea pielii. 

In cele ce urmeaza o sa va prezint experienta mea cu produsele cosmetice naturale Gossamer. Produsele au fost primite spre testare, iar review-ul reprezinta parerea mea sincera referitoare la aceste produse. 


Am primit un sapun cu lapte de cocos, un sapun cu miere si levantica, un sapun cu catina si morcov, o bila efervescenta de baie cu fulgi de ovaz si lapte si un gel de dus exfoliant cu cafea.

Voi incepe cu sapunurile Gossamer. Asa cum este descris pe site, "Sapunurile naturale Gossamer sunt produse prin metoda la rece, numai din grasimi vegetale de cea mai buna calitate (cocos, masline, palmier, samburi de struguri, catina, ricin, migdale, floarea soarelui, unt de shea, unt de cacao), imbogatite la final cu uleiuri pentru hidratare (migdale, susan, samburi de struguri etc.), parfumate cu uleiuri esentiale naturale si cu adaosuri precum: extracte din plante, cafea, cacao, argila, alge, sare marina etc.".

Dupa ce le-am testat, pot spune ca fac o spuma cremoasa, au un miros placut, proaspat, discret, natural si ceea ce este mai important, nu usuca pielea, ci o catifeleaza. Va spun sincer, eu sunt incantata de ele.

De bila hidratanta de baie efervescenta cu fulgi de ovaz si lapte cred ca am fost cea mai bucuroasa, intrucat pana acum nu am mai avut ocazia sa testez un astfel de produs.
Bila efervescenta se pune in cada cu apa calduta, iar pe masura ce se dizolva ai parte de o experienta senzoriala nemaipomenita, miroase excelent si simti cum te relaxezi. Se dizolva repede. Pretul unei bilute este de 4 lei.

sursa: http://cosmetice-naturale.blogspot.ro/

Ingrediente: fulgi de ovaz, lapte, bicarbonat de sodiu, sare de lamaie, ulei de susan bio, uleiuri esentiale de lavanda, melisa, portocale si ceai de merisor.

Gelul de dus exfoliant cu cafea contine: uleiuri vegetale (cocos, masline, ricin, floarea soarelui, palmier) saponificate, ulei nesaponificat de ricin, glicerina vegetala, cafea, parfum natural discret.
Eu sunt mare fan produse cosmetice cu aroma de cafea. Acest gel de dus are o consistenta mai lichida si trebuie aplicat cu grija pentru a nu-l imprastia (insa fiind un produs natural 100% nu are cum sa fie facut altfel) si face o spuma usoara. Produsul trebuie agitat inainte de a fi folosit. Este potrivit pentru o exfoliere usoara.  Particulele abrazive pe care le contine sunt micute.

Daca v-am starnit curiozitatea si doriti sa vedeti si alte produse in afara de cele prezentate de mine sau informatii referitoare la preturi si modalitate de a comanda, intrati aici.
Persoana care mi-a oferit produsele spre testare este extrem de amabila, prietenoasa si nu in ultimul rand pasionata si ce va pot garanta este ca pune mare pret pe calitatea produselor. 


Kisses!

Gabriela

10 comentarii:

  1. Mmm, ce de arome, ce de senzatii!

    Un review ce mi-a trezit interesul asupra produselor; cel mai mult ma tenteaza acele bile hidratante de baie...:)
    Fug sa le fac o vizita!

    Multumesc, Gabriela!
    Te pupacesc!:)

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si pe mine m-au tentat bilele hidratante de baie, raspandesc o aroma atat de placuta si relaxanta! Sunt un rasfat :D.

      Pupici, Ilda!

      Duminica frumoasa!

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Gandindu-ne la sanatatea pielii, sunt o alegere potrivita!

      Pupici, Mihaela! :)

      Ștergere
  3. Super!:) De bilele efervescente as fi si eu curioasa:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca le incerci, astept cu interes si parerea ta :).

      O duminica placuta!

      Ștergere
  4. Răspunsuri
    1. Ma tenteaza si restul produselor disponibile, arata tare bine si sapunul acela in 3 culori sau sapunurile cu miere si lavanda.

      Ștergere
  5. Lapte de cocos, cafea...yaammy
    Chiar sunt produse tentante.
    Și eu încerc să îmi cumpăr cât mai multe produse bio. Mă rog, să le înlocuiesc pe cele de acum cu unele bio. Treptat, cred că voi ajunge la folosirea unu procent mare de astfel de produse.

    Să le folosești în continuare cu drag, fiindcă par super !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, ma bucur ca si tie iti plac produsele naturale si ca te preocupa acest aspect, sanatatea pielii.

      Produsele pe care le folosim au impact asupra sanatatii noastre: substantele din produsele utilizate patrund prin piele in sange, iar din sange in fiecare celula din corpul nostru.

      Multumesc mult de comentariu! :)

      Ștergere