marți, 2 aprilie 2013

Pink Box Martie

Probabil multe dintre voi stiti continutul pe care l-a avut Pink Box in luna martie. Pentru cele care nu au aflat inca, acum este momentul! :)
In luna martie, Pink Box a avut un continut interesant: 4 produse cosmetice si un condiment. 


Voi lua pe rand produsele asa cum apar in poza si va voi spune cate ceva despre fiecare, ajutandu-ma si de cartonasele cu descrierea pe care le-am primit o data cu produsele.

Sampon si balsam Keune Care Line (mostre)

Sampon nutritiv bland pentru curatarea parului degradat, poros, deshidratat. Contine o concetratie inalta de substante hranitoare si de protectie, minerale esentiale, proteine si Provitamina B5. O combinatie revolutionara de polimeri cationici garanteaza un par mult mai usor de pieptanat. Rezultat: par mai flexibil, mai stralucitor. 

Balsam nutritiv cu Tehnologia Nutri Injection inglobata. Reface echilibrul hidric al firului de par. Adauga forta si vitalitate parului lipsit de viata si de stralucire. Nu incarca firul de par. Completeaza actiunea samponului.

Inca nu le-am incercat, dar intentionez. Am primit si un cod de reducere de 20% pentru achizitionarea lor. 

Dermaglin - Crema hidratanta si calmanta de zi (full size, 50 ml)

Crema de zi cu unt de Shea si Hamamelis e destinata tenului normal/uscat. Are o compozitie unica de minerale ce ofera o hidratare imediata si de lunga durata. Calmeaza iritatiile si rozaceea. Crema se aplica in fiecare dimineata, cu masaj delicat.

Ingrediente: Argila verde cambriana, unt de shea, melissa, hamamelis virginiana, glicerina.
Ca o prima parere, crema intra destul de usor in piele, are o consistenta usoara, miroase placut.Expira in iulie 2013, asa ca trebuie sa ma "ocup" de ea. Un alt aspect care ma incanta este faptul ca are pompita, e mai igienic de utilizat in acest mod.


Deodorant B.U. Free Spirit (full size, 150 ml)

Conform descrierii, deodorantul B.U. Free Spirit are un parfum floral fructat, cu aroma florilor de portocal si extract de pere, buchet delicat de floare de lotus si iasomie roz, desavarsit cu notele de mosc, vanilie si ambra.

In opinia mea, deodorantul are acel miros specific de spray, dar totusi placut, dulce. Fiind deodorant, nu persista mult. 

Pearl Drops Hollywood Smile (full size, 50 ml)

Produsul este descris ca fiind un veritabil tratament de infrumusetare pentru zambet. Pearl Drops Hollywood Smile reda aspectul sanatos si stralucirea naturala a dintilor. Transformarea este vizibila inca din primele zile de utilizare, iar ingredientele speciale asigura protectia smaltului, fara a cauza sensibilitate. Micro-particulele pe baza de peroxid ajuta la patrunderea oxigenului activ in smalt eliminand petele, iar fluorura de sodiu ofera protectie impotriva cariilor.

Am folosit produsul de cateva ori pana acum si curata binisor dintii. Trebuie sa folosesc o perioada mai indelungata produsul pentru a-mi forma o parere. Deocamdata, dupa primele utilizari imi place.


Anason eco (full size, 40 g)

De pe cartonasul in care este prezentat acest condiment aflam ca isi are originile in zona mediteraneana, iar la inceput a fost cultivat doar de egipteni. Ulterior romanii i-au inteles capacitatile terapeutice si au inceput sa il foloseasca pentru aromarea prajiturilor pe care le serveau ca desert dupa copioasele festine. Astfel isi improspatau respiratia si eliminau inevitabilele balonari. Aceasta imbinare a utilului cu placutul aromei de un dulce bland a ramas ca un obicei in randurile oamenilor, care au continuat sa foloseasca anasonul in special la prepararea deserturilor.

Dar anasonul si-a depasit limitele culinare si terapeutice, semintele sale inmiresmand adesea bauturi alcoolice precum sambuca, kibib, pastis, arak, absint sau ouzo.

Recunosc ca in afara de ouzo, celelalte bauturi nu-mi suna cunoscut. Nu am mai folosit pana in prezent acest condiment, dar totul are un inceput :).

Voi ati achizitionat Pink Box-ul lunii martie? Ce impresie v-au facut produsele?


Kisses!

Gabriela

8 comentarii:

  1. Nu am achizitionat pana acum Pink Box, sau alta cutie de acest gen dar nu ma prea tenteaa. Imi place mult insa Traistuta Fermecata de la Daciccool :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maine voi face o postare si despre Traistuta Fermecata, este in plan :).

      Ștergere
  2. e din ce in ce mai slab..,fata de luna iulie cand am achizitionat eu pink boxul
    sa dea deo B.U???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici pe mine nu ma incanta deodorantul B.U., dar imi plac celelalte produse (in special crema Dermaglin si Pearls Drops).

      Ștergere
  3. Crema Dermaglin si samponul Keune sunt de remarcat!
    Ma uimeste (din pacate, nu in sens pozitiv!) prezenta deodorantului B.U....

    E doar parerea mea sau nu prea s-au straduit pentru pink box-ul acestei luni?

    Multi pupici, Gabriela!:)
    O seara frumoasa si linistita!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Samponul Keune este de remarcat, insa din pacate este doar o mostra, nu stiu daca voi reusi sa imi fac o parere (sper sa imi ajunga cantitatea macar la o singura samponare).

      In ceea ce priveste deodorantul B.U. poate ca nu a fost intr-adevar o alegere inspirata.

      Cu pink box-ul e o loterie, intotdeauna vor exista si produse care ne vor dezamagi. Dar ceea ce pe mine ma dezamageste e posibil ca altuia sa ii placa si sa nu fie de aceeasi parere cu mine. Cred ca s-au straduit, dar cu siguranta se putea mult mai bine.

      Pupicei, Ilda! :)

      O seara placuta!

      Ștergere
  4. Eu am comandat Pinkbox-ul azi, sunt tare curioasa ce va fi in cutie, este prima mea comanda de la ei :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt curioasa ce produse va contine cutiuta lunii aprilie! :). Te astept cu dezvaluiri si impresii dupa ce vei intra in posesia ei :D.

      Ștergere