miercuri, 3 aprilie 2013

Comanda Dacic Cool: Traistuta Fermecata

Daca ieri va prezentam Pink Box-ul lunii martie, astazi a venit si randul Traistutei Fermecate. Traistuta contine doar produse romanesti full size, iar pretul este de 30 lei. In fiecare luna continutul va fi altul. Poate fi comandata de aici.


Este prima data cand comand Traistuta si ma declar multumita de continut. In luna martie au fost 3 produse: un gel de dus crema Gerocossen Herbals cu piersica si avocado care miroase delicios, apa de flori de trandafiri Apimond si sampon cu miere si aloe vera Esther.
Dintre acestea pana acum am incercat o singura data samponul si mi-a lasat o impresie buna. Face spuma repede si are un miros placut, lasa parul curat. Conform etichetei, este indicat pentru toate tipurile de par.
Extractul de miere si aloe vera prin continutul de agenti de hidratare, aminoacizi, polizaharide, acid lactic, uree si aloina confera produsului efect de:
  • hranire si intarire a firului de par, marind rezistenta de rupere prin periaj;
  • calmant;
  • antiiritant;
  • prevenire a deshidratarii si de marire a supletii parului.

Pana acum nu am gasit samponul care sa ma multumeasca pe deplin.


Apa de flori de trandafiri

Inca nu am incercat produsul. Conform etichetei: "Apa de flori de trandafiri este destinata ingrijirii pielii sensibile si lipsite de fermitate. Are un puternic efect antioxidant, ajutand astfel la mentinerea tineretii, curata, linisteste, invioreaza si confera tenului un aspect proaspat si stralucitor. Apele florale pot fi utilizate de intreaga familie.

Mod de utilizare: dimineata si seara dupa demachiere. Barbatii o pot folosi ca after shave."


In afara de Traistuta Fermecata, am comandat si un sampon impotriva caderii parului cu laptisor de matca Apimond.
Crema de maini Gerocossen cu miere si aloe vera a fost cadou. Comanda a depasit suma de 60 lei si am mai primit cadou inca un sampon Esther.


Samponul Apimond impotriva caderii parului are o consistenta apoasa si se consuma mult produs la fiecare intrebuintare (daca ati avut sau aveti sapunul moale vegetal de la Hofigal, atunci stiti cum este ca si consistenta), dar sunt constienta ca nu avea cum sa fie altfel dat fiind faptul ca este un produs bio. Mie personal nu imi place mirosul (are in compozitie extractul unei plante al carei miros nu imi este deloc pe plac). Cu toate acestea, nu inseamna ca este un produs prost. Dimpotriva, cred ca trebuie sa ne obisnuim sa folosim produse bio.

Produsul este prezentat astfel: "Formula noua realizata pe baza de ingrediente active naturale cu efecte remarcabile impotriva caderii parului, reechilibrand scalpul si firul de par. Continutul sau de sulfopeptide, aminozaharide, glicogen si vitamine, regleaza secretia de sebum, mareste vitalitatea firului de par, stimuleaza metabolismul celular si microcirculatia sanguina la nivelul scalpului. 

Prin utilizarea acestui produs, caderea parului se reduce la nivelul natural de regenerare. 

Produsul nu rezolva problemele de cadere a parului generate de cauze hormonale.

Formula blanda, 100% fara sapun si SLS/SLES.

Mod de utilizare: Se aplica pe scalpul si parul ud, se maseaza pentru a obtine o spumare usoara, se lasa sa actioneze 3-5 minute, dupa care se clateste."


Ati folosit vreun produs din cele prezentate de mine?


Kisses!

Gabriela

9 comentarii:

  1. Am cumparat si eu Traistura fermecata in luna martie si am folosit gelul de dus si apa de flori de trandafiri. Mi-au placut ambele produse!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voi incepe si eu sa le folosesc cat de curand. Mi-a placut continutul Traistutei, produsele sunt utile.

      Multumesc pentru comentariu!

      Ștergere
  2. Eu nu am cumparat ultimele doua traistute, insa evident, sampoanele ma tenteaza cel mai mult.Sa stii ca desi am parul foarte lung, si ai crede ca "inghite" mult sampon, uite ca pe mine m-a tinut chiar mult samponul de la Hofigal si sunt poate unele dintre cele mai bune produse cosmetice pe care eu le-am incercat.
    Sa nu mai zic de capsulele de ulei de catina care sunt geniale pentru mine.Se vede clar o imbunatatire atat in plan imunitar cat si al starii generale de bine.
    Te pup Gabriela!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu folosesc samponul de la Hofigal si imi este pe plac. Cat despre capsule le-am incercat pe cele cu ulei de peste. Sunt incantata de acest magazin online cu produse romanesti "la preturi prietenesti" (cum spun ei).

      Referitor la celalat comment al tau pe care nu l-am mai postat, m-au contactat insa nu mi-a placut cum au abordat problema si nu le-am mai raspuns. Am fost intrebata de numarul de vizualizari, cred ca ti-am si trimis un email despre asta mai demult.

      Te pup!

      Ștergere
  3. cred ca o sa incep si eu sa cumpar traistuta :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Totalul produselor din Traistuta este de 46.73 lei (23 lei apa de trandafiri, 12.73 lei gelul de dus si 11 lei samponul). Pretul Traistutei este de 30 de lei, deci chiar merita cumparata. In plus, indiferent de comanda mai primesti un produs cadou. E convenabil :).

      Ștergere
  4. Imi pare ispititor fiecare produs din Traistuta! Pretul e convenabil...Voi avea si eu in vedere achizitionarea ei!
    Nu am folosit produsele acestea dar ma tenteaza...:)
    Asteptam review-uri la ceea ce consideri tu, Gabriela!

    Pupicei, draga mea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-a placut ideea de "traistuta fermecata" (ma astept sa iasa din traistuta atunci cand o deschid o zana cu bagheta fermecata si cu aripi ca de fluture :) ) si cred ca este un produs ce merita achizitionat.
      Ma bucur ca am primit apa de flori de trandafiri pentru ca nu am mai testat niciun produs asemanator si eram curioasa cum este. Probabil ca apei de flori de trandafiri ii voi face review dupa ce voi fi terminat produsul :).

      Pupici! :)

      Ștergere
    2. Ce idee frumoasa, ca gand si ca exprimare!:D

      N-am testat nici eu pana acum apa de flori...
      Astept review-ul cu interes si, totodata, cu rabdare!:)

      Pupicei!

      Ștergere