miercuri, 23 ianuarie 2013

Random Shopping

Postarea de astazi va fi dedicata cumparaturilor din ultimele doua luni. Desi imi propun sa inclin balanta mai mult catre haine si incaltaminte si mai putin catre cosmetice, niciodata nu se intampla asa. Stau destul de mult in fata calculatorului prin natura serviciului, astfel ca pauzele mi le petrec uitandu-ma dupa cosmetice tentante. Probabil ca as face acelasi lucru si in cazul hainelor, dar este mai dificil sa cumperi haine online. Si cu toate acestea as incerca sa achizitionez lucruri minunate de pe site-urile din afara, dar trebuie sa recunosc cu rusine ca nu sunt familiarizata cu modalitatea de a comanda. Insa pentru toate exista un inceput. Banii sa nu lipseasca si sunt convinsa ca succesul va fi garantat.

Voi incepe cu cosmeticele pentru ca sunt mai multe si voi lasa la sfarsit cele doua articole de imbracaminte cumparate.

De la Oriflame imi doream de mult timp trusa de farduri Marcel.


Tot de la Oriflame, am mai cumparat un set Silk format din gel de dus, crema de corp si crema de maini. Din pacate am uitat sa il pozez. In orice caz, nu am testat decat crema de maini despre care tot ce pot sa spun este ca lasa mainile catifelate. De miros nu pot sa spun ca am ramas impresionata.
Nelipsite de la nicio comanda atunci cand sunt la reducere:scrubul si crema de dus Milk & Honey. Pur si simplu sunt dependenta de cum miros. Nu mai spun de faptul ca mi se par niste produse foarte bune. Acestea se regasesc si printre favoritele anului 2012.


De pe Makeup Shop m-am rasfatat cu un set Ooh la Spa alcatuit din lotiune de corp hidratanta, gel de dus revigorant, spumantul relaxant si o gentuta foarte vesel colorata pe care din pacate nu am mai pozat-o, dar sunt convinsa ca o stiti deja de pe site.


Pe langa acestea, mi-am dorit foarte mult si un stick blush Nyx, iar nuanta aleasa a fost Hibiscus.


Mi-am dorit foarte mult de asemenea si trusa Nyx Nude on Nude, insa din pacate nu am mai gasit-o disponibila pe site-ul mai sus mentionat si am cumparat-o din alta parte. Nu stiu de ce, imi imaginasem ca este mai mare, insa este o trusa micuta si regret ca trebuie sa spun asta, dar nu m-a impresionat din punct de vedere al calitatii si ma simt dezamagita. Nuantele nu sunt foarte pigmentate. Merge insa foarte bine pentru machiajele de zi cu zi.


Urmatoarea achizitie este un ruj de la Rimmel pe care l-am cumparat fara sa stau prea mult pe ganduri. Este vorba despre Rimmel Kate in nuanta 06.


De la Kallos mi-am cumparat recent un creion corector pentru lac de unghii. Are inca 3 capete de rezerva si a costat 12 lei.


De la Lidl: Multifunctional pentru aranjarea parului Desperate Housewives. Puteti vedea si peria rotativa aici.
Contine urmatorele accesorii: placa de indreptat parul, placa de creponat parul, accesoriu perie pentru onduleuri, accesoriu spiralat pentru bucle spiralate, ondulator mare pentru bluclemari voluminoase, ondulator mic pentru bucle mici si ondulator plat pentru bucle creponate.

 

Asa cum va spuneam, am lasat la sfarsit hainutele. Sunt de la C&A, un magazin pe care il iubesc foarte mult. Intotdeauna gasesc ceva acolo pe placul meu. Mi-am cumparat o pereche de blugi si un pulover.

 


Kisses!

12 comentarii:

  1. Sa le folosesti cu placere, hainle sunt favoritele mele :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa le folosesti cu placere! Imi place mult culoarea blugilor iar puloverul arata tare bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multe lucruri frumoase, sa te bucuri de ele! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu am trusa de la marcel si o iubesc si scrubul de la milk & honey! te pup

    http://mademoisellelorraine.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  5. Niste lucrusoare superbe, puloverul pare atat de comfy!

    RăspundețiȘtergere