marți, 8 ianuarie 2013

Produsele preferate ale anului 2012 - Partea a doua

Am revenit cu partea a doua a produselor preferate in anul ce a trecut. 
Voi incepe cu produsele destinate ingrijirii corpului:

Pentru exfoliere am ales gomajul vegetal Yves Rocher cu extract din pudra de samburi de caisa. Personal cred ca este un produs exceptional care exfoliaza foarte bine pielea. Mie imi place mult.


Alte doua produse care m-au impresionat sunt gelul abraziv si crema hidratanta pentru dus Milk & Honey de la Oriflame. Pe langa faptul ca miros excelent, isi fac si treaba foarte bine.


Sapunurile care m-au impresionat sunt cele de la Jovis: SOS Cellulite sapun exfoliant anticelulitic cu ghimbir si cafea si Secret Rose Garden cu trandafir. Ambele au un miros placut, iar SOS Cellulite este cel mai bun produs de exfoliere pe care l-am incercat.


Nu trebuie sa uitam nici de hidratare, iar ca produs preferat (chiar daca nu este singurul) am ales lotiunea de corp hranitoare cu migdale de la Yves Rocher. Hidrateaza bine, miroase placut, nu am ce sa ii reprosez.


Si pentru igiena intima am un produs preferat si anume sapunul lichid intim de la Herbagen.


Betisoarele de urechi preferate au fost si raman cele de la Family. Sunt de o calitate buna si imi place mult cutia care are un sistem de inchidere si deschidere foarte fain. In cutie sunt 300 de betisoare.


Produsele destinate ingrijirii tenului:

Gel de curatare de la Gerocossen si gel de curatare cu alge marine de la Alverde. Ambele mi-au placut foarte mult si le voi folosi si in acest an.


Pentru exfoliere am ales Smoothing Face Scrub Oriflame Swedish Spa. Miroase foarte frumos si are particule abrazive care exfoliaza delicat tenul.


Demachiantele care mi-au placut sunt de la Yves Rocher: apa demachianta micelara 3 ceaiuri detoxifiante si apa demachianta pentru ten si ochi Pur Bleuet.


Pentru demachierea ochilor am ales tot un produs de la Yves Rocher: demachiantul expres pentru ochi.


Crema de fata preferata: Crema de intretinere cu extract de spirulina de la Hofigal. Este un produs romanesc. Miroase exact ca pastilele de spirulina, deci nu are un miros foarte placut, insa este o crema foarte buna, intra bine in piele si o hidrateaza.


Crema de ochi preferata: Alverde, crema cu galbenele.


Balsamul de buze preferat: Nivea SOS Lip Relief. Cred ca este mai potrivit pentru vara decat pentru iarna deoarece este mentolat, dar hidrateaza excelent.


Dischetele demachiante favorite sunt Ebelin si Family Care. Sunt de o calitate foarte buna, nu lasa scamute.


Pentru par nu am gasit produse care sa ma impresioneze in mod deosebit, dar as vrea sa mentionez doua sampoane care mi-au placut: Gerocossen Capilar + sampon - tratament impotriva caderii parului si samponul 5 R de la Hofigal.



Pentru ingrijirea mainilor am ales 3 produse de la oriflame si unul de la TIS:

Crema abraziva pentru maini Oriflame, Intense Hand Protection Concentrate Oriflame si crema de noapte de maini Oriflame Swedish Spa.


De la TIS o sa va arat o crema de maini pe care am avut-o mereu la indemana, pe care am purtat-o peste tot cu mine: Crema emolienta pentru maini. Are un pret bun (7 lei daca tin minte bine), hidrateaza destul de bine si nu lasa senzatia de gras pe piele.


Pentru ingrijirea picioarelor au condus detasat produsele Yves Rocher: crema nutritiva pentru picioare, crema Confort maxim pentru picioare uscate (care din pacate nu se mai fabrica), crema deodorant pentru picioare si gomaj pentru picioare. Va spun sincer, sunt excelente!



Am ajuns in sfarsit la finalul postarii. Acestea au fost produsele care mi-au placut in 2012 si pe care voi continua sa le folosesc si in 2013, pe langa alte produse care isi vor face loc printre cele existente.

Aveti si voi vreun produs preferat dintre cele mentionate de mine?


Kisses!



7 comentarii:

  1. crema cu spirulina...sunt la a 2-a folosire :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ridic mana si spun cu siguranta:
    - lotiunea micelara YR
    - demachiantul expres pentru ochi YR
    - dischetele demachiante Ebelin
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si crema cu spirulina oare e buna pentru tenul sensibil,nu i-am gasit ingredientele pe net?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este potrivita pentru toate tipurile de ten. Am scris despre aceasta crema aici: http://gabrielleboutique.blogspot.ro/search/label/Dacic%20Cool

      Gasesti acolo si ingredientele :).

      Ștergere
  4. Wow, cate produse Yves Rocher au facut parte din produsele anului 2012 :D!

    RăspundețiȘtergere