luni, 7 ianuarie 2013

Produsele preferate ale anului 2012 - Prima parte

Este prima mea postare de acest gen, dar vazand cat sunt de apreciate m-am hotarat sa intru si eu in rand cu lumea :). Sunt destul de multe produse, motiv pentru care voi imparti in doua aceasta postare.

Fardurile de ochi preferate in 2012 au fost cele mono de la Sleek si vor continua sa fie preferatele mele si in acest an.


Blush-ul preferat: Nyx Cream Blush in nuanta 10 Golden.


Eyeshadow base: Nyx White si Nyx Skin Tone


 Pensule preferate: Sigma F80 care este multifunctionala (aplic cu ea fondul de ten, pudra si blush), pensula pentru fard de pleoape Elf Studio si pensula eye crease Elf basic.




Under-eye Concealer: Mastertouch de la Max Factor in nuanta 303 Ivory.


Rimel: Maybelline Colossal Volum Express 100% Black


Tus: Astor Liquid Eyeliner Stimulong 090 Black. Are pensula subtire si este un negru intens.


Ruj si gloss: am ales rujul Rimmel Lasting Finish in nuanta 220 Retro pentru ca are o nuanta frumoasa, este rezistent si pentru ca mereu cand ma dau cu acest ruj sunt admirata si intrebata ce ruj este :) si gloss-ul Maybelline Superstay Powergloss in nuanta 160 Glass Rose pentru ca tine un timp indelungat pe buze.


Pudra: Oriflame Silk Touch pressesd powder in nuanta Light. Matifiaza bine tenul si il lasa incredibil de catifelat. In plus, nu incarca tenul.


Oja: Nu am putut alege una pentru ca am mult prea multe preferate, insa am ales un glitter pe care l-am tot folosit in anul ce a trecut pentru a da si mai multa viata manichiurilor. Este vorba despre Glidded Glitter de la Nyx.


Acetona preferata: Astor Nail Polish Remover Express.

Parfum: Nu m-am putut limita doar la unul. Asadar am ales "A Scent" by Issey Miyake pe care l-am tot mentionat anul trecut. Daca ar fi sa trebuiasca sa renunt la toate parfumurile si sa raman cu unul singur, pe acesta l-as alege. Iar al doilea parfum preferat este unul care din pacate a fost scos de la Oriflame. Este vorba despre Petal Quartz, un parfum cu aroma florala ce persista cateva zile. Il ador si imi pare rau ca nu mai este disponibil. Daca il are cineva si nu ii place sau are unul in plus va rog sa imi spuneti pentru ca as vrea sa il cumpar :).


Fond de ten: Am ales fondul de ten de la Yves Rocher Couleurs Nature in nuanta Beige 100 (Teint tres clair) pentru ca se adapteaza foarte bine tenului meu, are o acoperire medie si arata natural.


BB Cream: Am lasat la urma Nivea BB Cream in nuanta Light. Este primul meu BB Cream, asa ca nu am termen de comparatie cu altele. Imi place rezultatul final, tenul arata frumos, are o acoperire destul de buna (desi din fericire nu prea am ce sa acopar). Un minus ar fi ca mi se pare putin cam inchis pentru un ten deschis, dar pun o cantitate micuta si totul este ok.

 

Asa arata pe mana. Pare sa aiba o tenta de portocaliu daca ma uit mai bine la swatch, iar acest lucru imi displace. Insa per total mi se pare ca arata bine in combinatie cu restul machiajului. Din pacate nu am incercat si alte bb cream-uri asa ca pana la urmatorul, de voie de nevoie ramane preferatul :D.

Pe eticheta are urmatoarea descriere:

Nivea BB Cream 5 in 1 Crema hidratanta de infrumusetare pentru ten deschis imbogatita cu minerale, provitamina B5 si un stropde machiaj:

  • Uniformizeaza tenul si minimizeaza aspectul de pori dilatati;
  • Acopera imperfectiunile tenului cauzate de acnee, oboseala, cearcane, pete, roseata si riduri fine;
  • Tenul capata un aspect mai luminos, iar nuanta sa naturala este accentuata;
  • Formula sa usoara se absoarbe rapid in piele, lasand-o catifelata si hidratata;
  • FPS 10 ajuta la protejarea tenului de efectele nocive ale factorilor de mediu si la prevenirea imbatranirii premature.

Atat pentru astazi, stati pe-aproape pentru ca urmeaza si partea a doua cu produse de ingrijire.


Kisses!

4 comentarii:

  1. Buna!
    Ador postarile de genul acesta,le citesc cu mare drag,am eu parfumul Petal Quartz daca il vrei,miroase prea puternic pentru mine parca ;)) ti-am trimis si un email cu mai multe detalii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, multumesc pentru comment, ma bucur ca iti plac postarile de acest gen.

      Ștergere
  2. Suntem pe aceeasi lungime de unda si in alte privinte: blushul crema de la Nyx, mascara Maybelline...:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu ca si tu ai blush-ul de la Nyx, in nuanta Glow daca nu ma insel :).

      Te pup!

      Ștergere