marți, 18 decembrie 2012

Pink & Blue Box Decembrie

 
 

Luna aceasta Pink Box s-a transformat in Red Box, absolut normal pentru luna decembrie. Designul este minunat, iar produsele au fost frumos impachetate. 

Initial m-a dezamagit continutul si prima reactie a fost de respingere, de bani aruncati in vant. Nu folosesc de obicei servetele demachiante insa le voi folosi pe acestea de la Nivea, iar mostrele de sampon si balsam Nivea si mostra Marionnaud (First wrinkle day cream) m-au lasat indiferenta.

In cutie mai este si o crema de zi Eucerin Hyaluron Filler 20 ml pentru ten mixt si gras. Dezamagirea mea este ca aceasta crema e pentru riduri profunde, ceea ce nu este cazul la mine. Asa ca...nu o voi folosi, o voi face cadou bineinteles unei doamne posesoare de riduri profunde. :)))


Am lasat la sfarsit produsul care a salvat onoarea cutiutei si anume parfumul solid Lush Karma. Nu va pot explica in cuvinte cat de bine miroase, ce stare de bine imi da! Miroase a portocale, lamaie si lavanda si contine uleiuri esentiale de pin si patchouli. Te indeamna sa inchizi ochii si sa vrei sa simti aroma iar si iar. Are 12 g si conform pliantuliui primit costa 45.80 lei. Pretul Pink Box-ului este 44 lei, deci pot spune ca mi-a trecut supararea :).

 

In luna decembrie nici barbatii nu au fost neglijati, prin urmare a aparut Blue box, in editie limitata. Pretul Blue Box-ului este de 49 lei si contine 7 produse (full size, small size si mostre).

 

Cutiuta lor contine urmatoarele:
  • Crema revitalizanta Eucerin (full size);
  • Spuma de ras Eucerin (travel size);
  •  Gel de curatare Nivea Skin Energy (full size);
  • After shave balsam Nivea Skin Energy (travel size);
  • Masca Dermaglin (pentru ten matur);
  • Energising hydration fluid (mostra);
  • Parfum Guess Seductive Homme Blue (mostra).
 
 
 
 

Voi ati comandat cutiutele? Ce parere aveti despre continutul acestora?



Kisses,
Gabrielle



10 comentarii:

  1. Vreau eu crema pentru riduri :))
    Chiar ma uitam zilele trecute in oglinda si cele din jurul gurii mi s-au adancit considerabil..poate si din cauza ca mult timp, am uitat de hidratare, dar in rest nu stiu de ce au aparut asa de timpuriu.
    Blue Box mi se pare super.Chiar mult mai satisfacatoare decat PinkBox si as cumpara des pentru prietenul meu daca ar face si acest gen de cutie, sa fie una luna de luna, nu doar de sarbatori.Te pup Gabriela!:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Blue Box-ul este intr-adevar fain! Conform pliantului primit in cutie, produsele full size au urmatoarele preturi: crema revitalizanta Eucerin - 75 lei, gelul de curatare Nivea - 19.98 si masca Dermaglin - 14.20 lei. Un total de 109 lei. Preturile poate sunt foarte putin umflate, dar este o afacere buna.

      Cat despre riduri, sunt convinsa ca e doar lipsa hidratarii si ca se rezolva! :))

      Te pup! :)

      Ștergere
  2. Culmea, mi se pare mult mai interesanta cutiuta albastra :))) In schimb imi place mult design-ul Pink Box-ului de luna asta desi pe mine produsele nu prea ma tenteaza...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, cutia albastra este chiar interesanta, baietii sunt norocosi. Mi-a parut rau ca am comandat Pink Box-ul luna asta, dar parfumelul solid a meritat banii. Ma asteptam sa fiu surprinsa placut cu produsele din pink box in luna decembrie si cand am vazut servetele demachiante si mostrele acelea...oricum, ma bucur tare mult de parfumel:).

      Ștergere
  3. nu am comandat cutiutele, am aseptat sa vad ce se primeste in prima tura. Si tare ma bucur ca nu am comandat.
    Imi place Blue Box , e chiar consistenta si cu produse utile :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa voi proceda si eu pe viitor (mi-am promis asta inca de cand am comandat prima data, anul acesta in septembrie cred si tot asa m-a dezamagit continutul). Am mai comandat dupa aceea in noiembrie si mi-au placut produsele, iar acum fiind vorba de luna decembrie ma gandeam ca va fi ceva cu totul si cu totul special :))).
      Nu a fost deloc asa, chiar sa primesc mostre de sampon si balsam si servetele demachiante nu ma asteptam. Crema de la Eucerin pentru ten matur nu o voi folosi...mi-a ramas doar parfumul solid. Mda...si servetelele demachiante :(

      Ștergere
  4. da , miroaaaseee superr superr parfumul solid , eu am luat 2 cutii si pentru fiica-mea 1...inca nu a vazut-o :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Il ador, am fost sceptica la inceput, dar de cand l-am primit il miros intr-una! :)

      Ștergere
  5. Consistenta cutiuta:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Cutiuta de calitate salveaza conceptul asta, dar la continut mai e de munca :D

    RăspundețiȘtergere