luni, 5 noiembrie 2012

Comanda mea Dacic Cool

Comanda mea de pe site-ul Dacic Cool e chiar cool si asta pentru ca ai parte doar de surprize placute. Deoarece au promotii constante de ziua numelui, tot ce am comandat am primit dublat. Am fost informata printr-un email cand mi-au expediat comanda. Pe langa produsele dublate am primit si cadouri: un gel Supliform despre care am auzit doar lucruri bune (datorita altei promotii si anume Saptamana Fara Celulita), o crema Spirulin (am fost printre primele 100 de comenzi), un gel contur de ochi, valoarea produselor comandate fiind peste 50 de lei si 5 mostre de Sudocrem.
De asemenea, valoarea comenzii mele a depasit 100 ron, asa ca transportul a fost gratuit. Iata produsele:


Mai jos veti vedea pozele produselor, precum si descrierea si ingredientele pentru fiecare produs in parte. 

Gel de curatare cu laptisor de matca

 Imi place mult acest gel de curatare - face spuma si imi lasa pielea fina.

Crema Spirulin


Cand am vazut culoarea acestei creme, prima impresie a fost ca o sa ma fac verde pe fata (o Fiona in devenire), dar nu a fost deloc asa. Are miros de spirulina (normal), dar nu ma deranjeaza acest lucru. Intra repede in piele si o lasa fina. Imi place.

 
 Urmeaza inca 2 creme pe care nu le-am incercat inca.

Crema hidratanta cu laptisor de matca si crema hidratanta Activa Hydra Ferm cu masline, ambele Gerocossen


Descrierea si ingredientele pentru aceste creme:

 

 


 Sampon Gerocossen impotriva caderii parului

 

Samponul impotriva caderii parului Gerocossen are un miros placut, nu incurca parul si nu da acea senzatie de par care scartaie. Este un sampon ok, per total imi place.

Sampon Hofigal 5R

 
 Samponul de la Hofigal nu l-am incercat inca.

Gelul anticelulitic Supliform (foarte laudat) am inteles ca face minuni. Il voi incerca cu mare interes.


 
 Gel contur pentru ochi Hofigal
 Are un miros citric-mentolat si chiar am simtit ca este hidratant si ca inlatura senzatia de oboseala. Pretul sau este de doar 6 lei pe site pentru 30 ml (cantitate dubla fata de restul produselor de acest tip care au de obicei 15 ml). M-a incantat ca are si folie de protectie, iar acest lucru imi sporeste increderea ca nu folosesc un produs deja invechit.

 

Deodorant natural  
Am renuntat sa mai folosesc produse care contin aluminiu. Stim cu totii ca antiperspirantele care contin aluminiu pot favoriza aparitia cancerului de san. Bineinteles, parerile pot fi diferite. 
Este sub forma de spray si este numai bun de purtat in geanta.

 
Tinctura de soc 


 Am cumparat-o pentru ca ajuta la slabit :D.

Sudocrem

 

Am pastrat doar o mostra din cinci, restul le-am trimis finutei mele. 

Crema de maini Alexandra

Ador sa miros aceasta crema. O folosesc in principal seara fiind putin mai grasa, dar asa de tare ce ma relaxeaza mirosul ei nu va puteti imagina! 


Din pacate ingredientele nu se vad prea bine, dar ma puteti intreba daca va intereseaza. 

  
Si crema de maini are folie de protectie, v-am spus mai sus cat de mult ma incanta acest aspect. In plus, cantitatea este de 200 ml, iar pretul de vis:  6 lei.

Concluzia mea este ca putem cumpara produse romanesti bune la preturi mici. Si asta e ideal, nu?

In incheiere doresc sa va mai spun ca nu am fost rugata sa fac reclama. Aceasta postare este initiativa mea si sper sa va ajute in cazul in care doriti sa efectuati o comanda pe acest site - dacic cool. Eu cu siguranta voi mai plasa o comanda saptamana aceasta pentru ca nu pot rata promotia de ziua numelui ce se apropie.
Produsele pe care vi le-am aratat sunt din comanda de acum 3 saptamani aproximativ, insa nu am reusit sa vi le arat decat acum. Am facut cadou din dubluri surorilor si toata lumea a fost happy.





Kisses,
Gabrielle

2 comentarii:

  1. Foarte frumoasa comanda ta. imi doresc majoritatea produselor pe care le ai. Sper sa stau si eu mai bine cu bugetul si sa dau comanda:D

    RăspundețiȘtergere
  2. SI eu astept sa strang cativa banuti sa pot da o comanda.Am incercat samponul 5R si balsamul de par tot de la Hofigal si mi-au facut parul de vis!
    Am vorbit aici despre el http://everythingaboutlittlesecrets.blogspot.ro/2012/10/cum-imi-ingrijesc-parul.html
    Abia astept sa ne povestesti despre produsele incercate:)
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere