miercuri, 17 octombrie 2012

JOVIS Goodies

De cand am descoperit sapunurile naturale de la Jovis nu m-am mai despartit de ele. Le-am descoperit din intamplare, cautand pe internet informatii despre astfel de produse. 

Ultima data cand am facut comanda pe site, am adaugat in cos si untul hidratant pentru corp Ciocolata & Caramel. Nu stiu daca va imaginati cum miroase, dar e absolut minunat, e ca o prajitura careia nu-i poti rezista. Mirosul persista pe piele si ce este important: hidrateaza foarte bine. Pretul nu este mic, iar cantitatea produsului este de 120 ml. Dar asa cum este descris si pe site, deoarece sunt niste produse concentrate, care nu contin apa sau ingrediente de umplutura, ci doar unturi si uleiuri hidratante, o cantitate mica de unt acopera o suprafata mare de piele, fiind astfel si foarte spornice.


 Conform descrierii de pe site, are o textura usoara, spumoasa, aerata, fiind foarte usor de aplicat si intins. O data aplicate pe piele, se transforma intr-un ulei hranitor care te va ingriji si rasfata ca nimeni altul and this is totally true.

Dintre sapunuri, preferatul meu ca si aroma, este Secret Rose Garden. Miroase a trandafiri din aceia din care se face dulceata. Sapunul SOS Cellulite este cel mai abraziv produs din cate am avut pana acum, depaseste cu mult orice crema de corp abraziva si lasa o piele fina ca de bebelus. Vi le arat pe toate:



Ultimul sapun prezentat (cel rotund) este cu lapte de capra si imi place ca este cremos.

Voi folositi produse de acest gen? De unde le achizitionati si ce impresie v-au facut?


Kisses,
Gabrielle




3 comentarii: