marți, 24 ianuarie 2012

Moment de Bonheur

Hello girls,

Titlul postarii de astazi este dedicat noului meu parfum de la Yves Rocher. Moment de Bonheur imi inspira stare de bine, ma duce cu gandul la bunastarea, confortul psihic pe care il avem atunci cand achizitionam ceva ce ne-a placut sau ne-am dorit. Desi am ridicat comanda de la Yves Rocher cu destul de mult timp in urma, nu am reusit sa va arat produsele pe care mi le-am luat. Chiar si asa, azi o sa va arat doar parfumurile - Moment de Bonheur si Neonatura Cocoon - si o sa recuperam. As mai avea sa va arat pledul cu inimioare, fondul de ten pudra pe care insa nu l-am incercat, lacul de unghii Luminozitate si netezire si Dizolvantul Eficacitate si Delicatete, de asemenea inca neincercate din lipsa de timp. 

Tot astazi, o sa va arat 2 lacuri de unghii Miracle Colors de la Flormar. Sunt mandra posesoare a nuantelor U 30 si U32 :)).

Iar pe final o sa va las 2 melodii pe care le-am ascultat des in ultimul timp.
Acum ca tot am dezvaluit surprizele ca sa spun asa, trecem la treaba.

Yves Rocher Perfumes

Moment de Bonheur este un parfum floral, proaspat, tineresc, romantic. Are o aroma naturala de trandafiri rozalii de genul acelora din care se face dulceata. Este un parfum care te face sa radiezi. Ma bucur ca il am in varianta mare.

Neonatura Cocoon...l-am luat in amintirea altui parfum de la Yves Rocher care se numea tot Neonatura, dar Neonatura Seve. Acel parfum mi-a placut foarte mult, insa din pacate l-au scos.
Neonatura Cocoon nu e pe placul meu, nu mi se potriveste, insa atunci cand se "aseaza" aroma e mai ok, mai "warm". Este un parfum lemnos, mai de iarna, dar nu-l percep ca fiind extrem de tineresc. Notele principale sunt cele de patchouli, cacao si vanilie.
Nu-l voi mai cumpara a doua oara din cauza ca nu mi se potriveste, dar o sa-l folosesc acum iarna.
Iata si ambalajul parfumurilor:

Flormar Miracle Colors U32 si U30


U32
 
U30

Iar pe final, va las cu cele doua melodii de care va spuneam. 
                                       
                                   


Kisses,
Gabrielle

4 comentarii:

  1. Ce mi-e ciuda ca mie nu-mi place Moment de Bonheur.. nu il pot suporta deloc, desi nu miroase urat! Sa le folosesti cu drag:*

    http://www.youtube.com/watch?v=PJkZo-kS6wk&feature=relmfu pe asta ai ascultat-o? :X

    RăspundețiȘtergere
  2. Merci Ionny :*
    Am ascultat Fugidinha, imi place. De obicei, daca imi place o melodie, caut si alte melodii cantate de respectivul cantaret :D.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ft frumoase produsele de mai sus :D.
    Sa le folosesti cu mare placere! :*

    RăspundețiȘtergere