miercuri, 2 noiembrie 2011

Beneficiile uleiului de peste

Hello,

Astazi vom vobi despre beneficiile uleiului de peste. Pentru a avea un organism sanatos si puternic, dar si pentru a rezista la stres si oboseala, pentru a ne tine mintea in forma, o capsula cu ulei de peste pe zi poate face minuni.

Uleiul de peste este bogat in acizi grasi Omega 3 benefici in tratarea bolilor de inima, pentru reglarea valorii colesterolului si a trigliceridelor. Omega 3 ajuta de asemenea la absorbirea si arderea rapida a grasimilor si implicit la indepartarea celulitei; actioneaza benefic si asupra fertilitatii, depresiei, circulatiei sangvine, diverselor forme de dermatita sau dermatoza, rahitismului, reumatismului, osteoporozei, spasmofiliei sau varicelor.
Uleiul de peste:
  • mareste imunitatea organismului; 
  • reduce inflamatiile; 
  • trateaza reumatismul; 
  • combate depresia si anxietatea (atenuarea depresiei, a tristetii, a anxietatii, a agitatiei, a oboselii mintale, a stresului si  a altor tulburari nervoase); 
  • trateaza deficitul de atentie datorita concentratiei mari de acizi grasi pe care o contine;
  • infrumuseteaza pielea (ajuta la imbunatatirea calitatii pielii uscate, deshidratate si lipsite de stralucire. Acesta hidrateaza, reda stralucirea pielii si trateaza eczemele, mancarimile, roseata, leziunile si eruptiile cutanate ale pielii. Totodata, uleiul de peste este recunoscut pentru faptul ca are puterea necesara de a trata acneea); 
  • reda frumusetea parului (Parul tern, lipsit de stralucire, poate fi ajutat cu un tratament cu ulei de peste. Acesta reda frumusetea parului si contribuie la mentinerea acestuia. Omega 3 are proprietatea de a stimula cresterea parului si dezvoltarea foliculilor). (sursa sanatate.acasa.ro)
 Sper ca acest articol a fost util si ca v-ati convins de beneficiile uleiului de peste.

Kisses,
Gabrielle

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu