marți, 20 septembrie 2011

Wishlist de toamna

Hey,


Azi trec direct la subiect, intrucat nu am deloc inspiratie pentru introduceri. Atat va spun: toamna este un pretext destul de bun pentru a merge la cumparaturi si a ne imbogati garderoba (chiar daca sifonierul nu este destul de incapator...pentru ca o femeie nu are niciodata destul de multe haine, accesorii sau incaltaminte).
Cu gandul la cumparaturi (doar gandul deocamdata, pentru ca portofelul nu este de aceeasi parere cu gandurile), mi-am facut un mic wishlist de toamna, pe care vreau sa vi-l arat. 
Incep cu paltonasul de la Stradivarius, pe care deja l-am achizitionat, deci poate fi taiat de pe lista. A costat 229 lei. Este mai frumos in realitate decat in poza si am stat ceva timp pe ganduri sa ma hotarasc daca sa iau varianta pe alb. Am ales totusi albastru electric.

And bags...
Ma opresc aici pentru moment. Urmatoarea pe lista este jacheta rosie (sau poate camel) de la New Yorker. Sper sa o mai gasesc. Cu siguranta nu o sa pot avea tot ce este in wishlist, dar asta nu inseamna ca nu mi-ar placea sa le am :)

Nu uitati de giveaway. Va mai puteti inscrie pana pe data de 24 septembrie. Succes! 


Kisses,
Gabrielle

Un comentariu: