vineri, 26 august 2011

Byphasse - Haul

Hey,

As vrea sa va arat astazi cateva produse din gama Byphasse pe care le-am achizitionat de curand. Initial nu stiam la ce sa ma astept calitativ vorbind, insa ma declar multumita de acestea.

Dizolvant pentru unghii cu agenti hidratanti
Ce promite: elimina cu usurinta lacul de unghii fara sa afecteze suprafata unghiei, gratie formulei sale nutritive si hidratante.
Ce imi place: face ce promite, flacon mare 250 ml, raport bun calitate-pret.
Pret: 9.19 ron in Real.

Lapte demachiant cu vitamina E si Pro-vitamina B; Lotiune tonica cu apa de trandafiri fara alcool
Lapte demachiant
Ce promite: Imbogatit cu vitamina E si cu pro-vitamina B, elimina toate impuritatile (poluare) si machiajul. Datorita formulei sale speciale, tenul va fi proaspat, curat si catifelat.
Nu ma asteptam sa isi faca prea bine treaba raportandu-ma la cantitatea mare si pretul bun, insa m-am inselat. Demachiaza bine, are consistenta usoara spre lichida, mirosul este ok, nu ma deranjeaza.
Pret: 12.79 ron in Real.
Cantitate: 500 ml

Lotiune tonica:
Ce promite: Lotiunea tonica hidratanta fara alcool, a fost creata pentru a purifica si tonifia pielea fara sa irite. Proprietatile apei de trandafir catifeleaza si hidrateaza pielea, eliminand toate impuritatile.
Si acest produs imi place foarte mult, are miros de trandafir, isi face bine treaba. Cu siguranta, o voi mai cumpara si next time.
Pret: 10.99 ron in Real.
Cantitate: 500 ml

Gel de dus crema cu flori de bumbac
Ce promite:Gelul de dus crema Byphasse imbogatit cu extract de bumbac contine toate ingredientele necesare pentru ingrijirea si curatarea pielii.
Ce pot sa spun decat ca ador acest gel de dus, ador mirosul de bumbac, este o placere sa il folosesc. Are o consistenta usoara, face bine spuma si miroase divin.
Pret: 11.79 ron in Real.
Cantitate: 500 ml

Kisses,
Gabriela

6 comentarii:

  1. Am spus ca ma linistesc in legatura cu cumparaturile , dar dupa ce am vazut post-ul tau , consider ca abia am inceput.Eu nu am Real in Braila, dar numai pentru bunatatile astea , dau o fuga la Galati, mor sa incerc si eu demachiantul si lotiunea tonica.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. @LAURA - Si eu spun mereu ca ma linistesc, dar de fiecare data imi doresc si mai multe. E de ajuns sa vad ceva ce imi place, ca numai acolo imi sta mintea, si nu am liniste pana ce nu ajung in manutele mele respectivele produse.
    Iar daca ajung intr-un hipermarket, sunt in stare sa citesc etichetele tuturor produselor care ma atrag, sunt ca un copil care vede jucarii noi.
    Imi propun mereu sa fiu cumpatata, dar pana acum nu mi-a iesit prea bine.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar trebuie sa incerc si eu demachiantul. La ochi cum te-ai inteles cu el?

    RăspundețiȘtergere
  4. La ochi inca nu l-am incercat pentru ca mai am de la Yves Rocher demaciantul special pentru ochi cu musetel. Are o formula delicata totusi, cred ca o sa ma inteleg bine cu el.
    Dar o sa-l incerc si revin cu impresii.

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place mult dizolvantul pentru unghii, nu cred ca am mai vazut o cantitate asa de mare la un dizolvant pana acum.
    Sa le folosesti cu placere :*
    Te astept cu drag si la mine pe blog.

    Maya

    RăspundețiȘtergere
  6. am lotiunea tonica,este incredibil ce efect are asupra tenului...curata bine si lasa pielea fina si neteda,mirosul este foarte placut...

    RăspundețiȘtergere