miercuri, 2 martie 2011

Giveaway 8 Martie CLOSED

Hey, missed me? :)

Stiu ca am absentat nemotivat, dar sper sa ma iertati (I know you'll do that :) ). 
Pentru ca in curand vine 8 Martie, si toate ne dorim sa primim cadouri si pentru ca m-am gandit ca va plac gentile (sunt convinsa de asta), vreau sa va propun un giveaway interesant, cu premii oferite de Juazz Shop
Da, cred ca va imaginati deja, premiile vor consta in genti :)
Inainte de a va prezenta premiile si de a va expune conditiile de participare, o sa va povestesc putin despre detinatoarea blogului Juazz Shop, si despre blogul in sine. 
Juazz Shop este un blog destinat iubitoarelor de genti si nu numai (pentru ca acolo veti gasi si esarfe minunate si multe alte lucruri), dar mai ales iubitoarelor de calitate. 
In ultimul timp, mi-am cumparat multe genti de pe blogul Ancai, care mi-a castigat increderea, lucru foarte important. Anca este o persoana deschisa, cu care poti comunica usor. 
Un alt lucru pe care tin sa il mentionez este raportul calitate-pret. Pe blog, veti gasi multe genti din piele naturala, la preturi accesibile. Va las mai jos gentile achizitionate de mine pana in prezent de pe blogul Ancai.





Sper ca v-am convins sa participati la acest giveaway. Vor fi 3 castigatoare, iar premiile sunt urmatoarele:

Premiul I
Geanta Riva, din piele naturala de vita, cu print croco, bareta ajustabila, fabricata in Italia. Dimensiuni 27X19

Premiul II
Geanta tip sac, piele ecologica, dimensiune medie

Premiul III
Gentuta bleomarin, imita pielea de strut

Conditii de participare:
1. Giveaway-ul este deschis doar pentru cititorii din Romania, si se desfasoara in perioada 2-7 martie. Pe 8 martie voi anunta castigatoarele.
2. Trebuie sa fiti follower prin GFC si sa-mi lasati un comment la aceasta postare care sa contina intentia clara ca participati, sa-mi spuneti sub ce nume ma urmariti, iar daca aveti blog sa postati despre giveaway si sa-mi lasati link-ul.
3. Sa raspundeti la 2 intrebari:
a. Ce semnificatie are pentru voi ziua de 8 martie?
b. Care este importanta pe care o au gentile pentru voi si care sunt modelele voastre preferate?

Castigatoarele vor fi alese tot cu ajutorul random.org.

Va urez mult succes si va invit sa participati :)

Huggs and kisses,
Gabriela

33 de comentarii:

  1. Vreau si eu sa particip la acest Giveaway!!!
    Desi e ziua femeii, pentru mine 8 martie a ramas ziua mamei.Ma bucur si eu sa primesc o floare, o atentie, dar mai mult ma bucur ca-i pot oferi mamei mele ceva de 8 martie.
    Gentile sunt un accesoriu important, o tinuta nu e completa fara o geanta.Preferintele sunt in functie de unde merg.Daca ies intr-un loc aglomerat prefer gentile mici,tip postas. In timpul zilei prefer gentile mai mari, incapatoare.
    Te urmaresc prin GFC cu numele Giorgi5, nu am blog.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vreau si eu! Te urmaresc prin GFC cu numele imso90s(imso90s@yahoo.com). Nu am blog.
    Ziua de 8 martie nu ma flateaza intrucat de mica am fost invatata ca e ziua mamei, asa ca asta mi-a ramas intiparit in minte. :)
    Geanta este un accesorie indispensabil pentru mine, atat dpdv al functionalitatii ei, cat si pentru design.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna!Vreau si eu sa particip!Te urmaresc prin GFC cu numele de LAURA.
    Am scris depre giveaway aici:
    http://laurabalaban.blogspot.com/2011/03/gabrielles-new-giveaway.html
    De cand sunt mamica , ziua de 8 Martie are o importanta foarte mare pt mine.Nu pot descrie in cuvinte sentimentele pe care le am cand pitica vine la mine si imi ureaza "La multi ani, mami!"e minunat, abia astept sa vad ce mi-a pregatit anul acesta .
    Cat despre genti...well ,sunt o persoana care este obsedata de genti.Mi se par cele mai importante accesorii, iar gentile preferate ar fi cele mari, incapatoare pt ca am de carat multe lucruri dupa mine mereu ;)dar imi plac si cele postas mai nou(de cand am primit cadou 2)
    E-mail:laura_b23@yahoo.com
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna,vreau si eu sa particip!!!!
    te urmaresc cu numele Irynuk!
    Am postat aici despre giveaway:http://irynuk-s.blogspot.com/p/giveaways_6229.html

    Pentru mine ziua de 8 martie este foarte importanta deoarece o dedic mamei mele pe care o iubesc si ii multumesc ca mi-a dat viata,m-a crescut si m-a educat!!!

    Imi plac mult gentile postas:X..sunt foarte frumoase si indemanatice:X

    Mail:petrisorelena60@yahoo.com
    Te pup!!:*

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna! Particip si eu! Imi plac mult gentile, iar cele oferite de tine sunt splendide! In special a doua.
    Imi place ziua de 8 martie mult. Pentru mine e ziua mamei, cea mai importanta femeie din viata ei. Caut cadouri pentru ea cu 2 saptamani inainte, planuiesc cum sa o surprind mai placut, e tare placut!
    Gentile sunt foarte importante pentru mine, cred ca o geanta bine aleasa alaturi de o esarfa pot scoate orice tinuta din anonimat. Prefer gentile clasice, din piele naturala.

    te urmaresc sub numele Sandy sandy :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna! Particip! Te urmaresc prin GFC cu numele Iulia, am scris aici despre giveaway. :)
    1. Martie este pt mine prima luna de primavara [anotimpul meu preferat], si o luna dedicata femeilor in general. 8 Martie e o zi desemnata sa se sarbatoreasca venirea primaverii, sarbatorirea femeii prin flori si mici atentii simbolice. Pentru ca numai o fire sensibila, asa cum este femeia, poate sa inteleaga pe deplin bucuria pe care o aduce primavara.
    2. Gentile sunt accesoriul indispensabil oricarei femei. Eu prefer gentile un pic mai mari, pt ca o port peste tot, inclusiv la scl si am nevoie de spatiu. In weekend as vrea sa am gentute mai mici cand plec pe undeva, insa duc lipsa. :( [cam asta ar fi o parere obiectiva si f pe scurt despre gentile pe care le prefer]
    pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  7. Particip si eu!
    Te urmaresc prin GFC cu numele Theo.
    Am postat pe blog despre giveaway: http://myfashionmorning.blogspot.com/2011/03/giveaway-by-gabrielle.html
    Ce semnificatie are pentru voi ziua de 8 martie? Pentru mine 8 Martie reprezinta ziua mamei si nu ziua femeii cum se sarbatoreste acum. De aceea in aceasta zi de obicei incerc sa o surprind placut pe mama mea.
    Care este importanta pe care o au gentile pentru voi si care sunt modelele voastre preferate? Din pacate (pentru buzunarul meu) am o mica obsesie pentru genti. Imi plac enorm gentile si am foarte multe (prietenul meu se sperie cand le vede). Consider ca pot schimba radical o tinuta. In general imi plac gentile crossover, nu prea mici, dar nici prea mari si imi plac si gentile tip sac (exact cum este premiul II, acesta fiind si motivul pentru care m-am decis sa particip, cine stie, poate am noroc), sunt de multa vreme in cautarea unei genti tip sac perfecta (insa salivez/plang dupa geanta tip sac de la Alexander Wang)

    Multumesc pentru oportunitatea oferita!

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna!Particip si eu.
    Te urmaresc prin gfc cu numeel Bianca.Am postat despre concurs pe: http://stiridesprevedete.blogspot.com/2011/03/giveaway-8-martie.html
    Pentru mine 8 martie reprezinta ziua mamei si imi face placere sa ii pot face un cadou mamei mele pentru cat de multe face pentru mine.
    Gentile reprezinta accesoriul esential unei tinute.Mie imi plac gentile frumoase in general,nu pot spune ca prefer un anumit model.

    RăspundețiȘtergere
  9. Particip !
    GFC: miha.ela
    mihaela.mihordea(@) gmail(.) com
    Am postat aici despre giveaway: http://arianasshop.blogspot.com/p/giveaways.html

    Pentru mine ziua de 8 martie reprezinta ziua mamei, mi-ar placea sa fie o zi in care sotul si copii sa o rasfete, in care grijile cotidiene sa fie lasate la o parte sau cel putin impartasite !
    Sunt zile in care nu am nevoie de acest accesoriu, iar de cele mai multe ori prefer pe cele tip postas pt libertatea de miscare pe care mi-o confera.

    O primavara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  10. Si eu ma inscriu!
    Te urmaresc prin GFC:Ana Maria P.
    8 Martie nu numai pentru mine ar trebui sa aiba o semnificatie importanta, ci pentru toate femeile,indiferent daca sunt mame sau nu,femei mature sau copile.
    Este poate singura zi din an cand barbatii ne acorda macar minimum de atentie pe care il meritam.Ar trebui sa fie un semn de multumire adus faptului ca fara femeie,lumea nu ar exista,si ca indiferent prin cate suferinte trec,mereu se arata semete si o iau mereu de la capat pentru a fi bine celor de langa ea.
    Iar gentile...hmm...nu exagerez cu numarul lor.Daca imi este folositoare si este cu adevarat frumoasa si de calitate,atunci o iau.
    Prefer sa iau una care sa merite toti banii,decat una falsa si de prost gust,pentru ca intr-adevar,este un accesoriu care schimba total o tinuta.
    Personal prefer gentile gen postas mari,datorita faptului ca sunt foarte practice.

    RăspundețiȘtergere
  11. Vreau si eu sa particip!
    Te urmaresc via GFC cu numele de Andreea♥
    Am postat aici despre giveaway:http://myblueberrynights-andreea.blogspot.com/2011/03/giveaway-gabrielle-boutique-juazz-shop.html
    Pentru mine ziua de 8 Martie reprezinta ziua mamei. Imi face placere sa ii aduc in aceasta zi mamei mele multe multe flori.
    Consider ca gentile sunt cele mai importanate elemente din garderoba unei femei! Eu am o mica obsesie pentru genti.Ma abtin foarte greu sa nu-mi cumpar cate o geanta de cate ori merg prin mall. La fel ca si bijuteriile o geanta poate scoate din anonimat o tinuta. Imi plac foarte mult gentile gen Chanel,Hermes,Mulberry,Celine,Fendi si lista poate continua la nesfarsit.

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna! Doresc si eu sa particip! Te urmaresc prin GFC cu numele Mad@ (email-ul meu este mada_3187@yahoo.com), am postat pe blog despre giveaway aici: http://bluefairy-mada.blogspot.com/p/giveaway.html.
    Ziua de 8 Martie semnnifica pentru mine una dintre cele mai frumoase zi, in care putem sa sarbatorim cea mai importanta fiinta - mama. Fara ea lumea nu ar fi posibila si merita sa fie sarbatorita in fiecare zi! Ma bucur ca avem o zi speciala pentru in care sa fie sarbatorite toate mamele din lume!
    Gentile semnifica pentru mine o parte foarte importanta din vestimentatie. Imi place sa am genti pentru diferite situatii (ocazii speciale, iesit in oras, pana la facultate/scoala, servici) si fiecare femeie trebuie sa aiba o geanta care sa o reprezinte si sa i se potriveasca in functie de stilul de viata.
    o primavara frumoasa tuturor! :*

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna! Vreau si eu sa particip! Te urmaresc prin GFC cu numele nymph3l0s.
    Ziua de 8 martie semnifica pt. mine celebrarea puterii, gingasiei, elegantei, fortei extraordinare a femeilor si bineinteles o zi in care sa imi rasfat mai mult decat de obicei mama si in care sa ii multumesc pt. ca datorita ei exist si pt. ca astazi sunt o femeie la fel de puternica precum este ea.
    Gentile au reprezentat dintotdeauna o piesa importanta in garderoba mea. Imi plac la nebunie gentile tip servieta si mai nou cele tip sac. O geanta iti poate scoate tinuta din anonimat, de aceea este foarte important sa stii cum sa o alegi, de exemplu in functie de personalitate, de momentul zilei, de ocazie etc.

    RăspundețiȘtergere
  14. Si eeuu doresc sa particip:P.Te urmaresc sub numele de iasmi_biju,am postat pe blog despre giveaway aici:http://iasmibiju.blogspot.com/2011/03/giveaway-8-martie.html
    Pentru mine 8 martie imi aduce aminte de zambetul suav al mamei si bunicii la primirea cadoului atent pregatit,si totodata sentimentul pe care il nutresc la primirea unui trandafir inflacarat de la persoana iubita.
    Gentile,ce femeie ar putea trai fara ele?eu una nu,ascund tot ceea ce am nevoie intr-o geanta,si imi place sa fac unica fiecare tinuta cu ajutorul ei.
    La multi ani de 8 martie tuturor femeilor!:*

    RăspundețiȘtergere
  15. Vreau sa particip!
    Te urmaresc cu numele: maddailade si am postat aici depsre giveaway:
    http://thepurplespringgirl.blogspot.com/2011/03/giveaway-8-martiegabrielle-boutique.html
    Ziua de 8 Martie a fost dintotdeauna una speciala pentru mine! De cand eram mica multitudinea de flori parfumate ma incanta si imi placea sa ii cumpar mamei frezii sau zambile, chiar daca uneori atrageau albinele ce ma urmareau pana acasa, pana cand reuseam sa le ofer.
    Cred ca gentile sunt un accesoriu care completeaza o tinuta, un loc in care o femeie "adaposteste" lucruri ce nu trebuiesc sa fie vazute de catre altii.
    Imi place sa port genti mari la scoala sau cand merg la cumparaturi, mici pe o parte atunci cand ies la o scurta plimbare si plicuri interesante seara. In plus o greanta cu aer vintage cred ca ofera un look deosebit unei tinute.
    La multi ani de 8 martie!

    RăspundețiȘtergere
  16. gfc:andreeabacau
    am postat http://andreeabacau.blogspot.com/2011/03/giveaway-gabrielle.html
    Pentru mine ziua de 8 martie ,este ziua in care ma simt rasfata si recunosc ca ador acest lucru.
    Gentile sunt indispensabile,fara ele m-as simti incompleta ,ele imbogatesc tinuta si adapostesc toate lucrurile de care am nevoie cand plec de acasa

    RăspundețiȘtergere
  17. Hey! Vreau si eu sa particip :) si sa castig daca se poate...
    GFC: Cris
    Email: neith4u (@) yahoo (.) com

    * 8 martie e o zi deosebita normal: ziua femeii..insa nu stiu ce se intampla ca in ultimul timp aud in jur ca ar fi ziua mamei si mi se pare ciudata (chiar daca mama e cea mai importanta femeie pentru mine)..Imi pare rau ca anul acesta nu voi fi acasa de 8 martie pentru ca de obicei mama avea "liber" de la muncile gospodaresti si tata ne rasfata cu paste si clatite :)

    * Importanta nu poate fi masurata in cuvinte..cum ar fi sa ne plimbam cu toate lucrurile in mana..In primul rand tin la partea practica a unei genti, insa niciodata nu neglijez modelul. Nu imi plac gentile imense, gen sac, prefer gentile micute si de marime medie. Din cele oferite la concurs preferata mea e a doua

    RăspundețiȘtergere
  18. buna te urmaresc cu numele de beauty-s si am postat aici despre concurs http://beauty-madalina.blogspot.com/2011/03/giveaway-gabrielle-boutique.html ..pentru mine ziua de 8 martie e o zi de rasfat pentru mine si mama mea si bucurie pentru ca primesc cadouri si la randul meu fac cadouri ..in privinta gentilor nu plec nicaieri fara geanta mai ales in timpul faultatii.O poseta poate scoate o vestimatie din anonimat...cel mai des port genti cat mai mari si in culori vesele

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna!
    Te urmaresc sub numele de emmyema.
    Ziua de 8 martie de paroxismul fericirii de primavara. Atunci se naste cu adevarat primavara, caci se naste zambetul de pe chipul meu cand primesc o floare si zambetul de pe chipul mamei cand primeste din partea mea o floare.
    Iubesc posetele! Le iubesc mai ales pe cele traznite, pentru ca imi evidentiiaza personalitatea!
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  20. Hey, vreau si eu sa particip.Te urmaresc cu numele de alina1190.
    Ziua de 8 martie ma duce intotdeauna cu gandul la "ziua mamei", mereu am incercat sa o surprind placut in aceasta zi cu o mica atentie, in general ii ofer flori (in special la ghiveci pentru ca ii plac foarte mult si consider ca tin mai mult).
    Cat despre genti...cu toate suntem de acord ca uneori sunt indispensabile, fie ca mergem la serviciu, facultate sau la plimbare prin oras.Acestea au un dublu rol: pot face o tinuta mult mai atractiva dar in acelasi timp adapostesc si ne ajuta sa "caram" lucrurile de care avem nevoie.
    Pupici :*:*

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna, vreau si eu sa particip.
    Te urmaresc pe GFC via Cristina M.
    Aici am postat despre giveaway: http://soapta-de-inspiratie.blogspot.com/2011/03/giveaway-8-martie.html
    Pentru mine 8 martie este o zi importanta pentru ca este dedicata unei persoane deosebite si anume mama. E ziua in care ii aratam cat de mult o apreciem si o facem sa se simta speciala...asa ar trebui sa se simta mereu :)
    Cred ca geanta este cel mai important accesoriu al unei femei. Nu as putea sa ies afara din casa fara ea. Imi plac diferite modele de diferite marimi...depinde unde le port si cu ce sunt imbracata in acel moment.

    RăspundețiȘtergere
  22. Buna...vreau si eu sa particip|! Te urmaresc cu numele Deni .
    1.Pe 8 martie se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Femeii.Dar pentru mine cel mai important eeste ca e ziua mamei si pot sa ii arat si mai mult cat de mult tin la ea si cat de mult o iubesc
    2.I'ar acum despre genti...Eu cred ca gentile sunt un lucru necesar pentru orice fete/femei....fie ca e geanta fie ca e ruxac sau orice altceva ..intodeauna sunt lucruri care trebuie sa le avem la noi tot timpul si automat avem nevoie de ceva pentru a le depozita...:D
    Succes tuturor!
    Pup:*
    http://a-beautiful-passion.blogspot.com/2011/03/giveaway-8-martie.html
    Si aici e blogul meu cu postarea despre giveaway:*

    RăspundețiȘtergere
  23. Hey, vreau si eu sa particip :)!
    Te urmaresc prin GFC cu numele Misery;Blog nu am :(
    *Pentru mine femeia intruchipeaza un melanj intre delicatete si putere,gingasie si sacrificiu caci pana la urma femeia este cea care sufera dand nastere copiilor si isi dedica existenta cresterii si educarii lor.Daca nu ar fi ea, femeia, sa procreeze, barbatii ar fi cam degeaba.De aceea ziua de 8 Martie o dedicam mamelor noastre,care ar trebui sa se simta speciale tot timpul pentru ca lor le dedicam existenta noastra si niciodata nu le vom putea multumi indeajuns..
    **Cat despre genti, parca simt ca imi lipseste ceva daca nu am geanta, ceva de care sa ma tin, ceva care sa stea atarnat de mine.Nu ma simt eu in largul meu, deci pt mine sunt la fel de importante ca si hainele pe care le imbrac, ma reprezinta.Imi plac cele tip postas, caci nu ma doare umarul de la ele(o ador pe ultima, e frumusica foc, si culoarea si forma si tot- superba).

    RăspundețiȘtergere
  24. Inscrie-ma si pe mine
    te urmaresc de ceva timp pe gfc sub numele de foxy_kory, nu am blog insa
    Ce semnificatie are pentru voi ziua de 8 martie?
    De 8 martie mereu am oferit o floare si o cutie cu bomboane mamei si surorii mele ptr ca sunt femeile cele mai importante din viata mea, incercand sa le arat cat de mult le iubesc si apreciez.Cand eram mica si nu aveam bani , stateam cateva ore bune pitita pe undeva ca sa le confectionez de mana mea felicitari cu versuri care contineau cateva randuri de genul "....tot ce vrei , tot ce iti doresti / La multi ani si sa ma cresti " , din pacate nu imi mai aduc aminte toata poezioara ptr ca a trecut ceva timp de atunci :)

    Care este importanta pe care o au gentile pentru voi si care sunt modelele voastre preferate?
    Geanta mi se pare accesoriul care poate sa faca o tinuta impecabila sau poate sa o desfiinteze total.Imi plac gentile la nebunie-in afara de aspectul lor practic , sle consider un accesoriu.imi plac mai ales cele care au detalii metalice-capse,lanturi,fermoare si sunt de marime medie. Detin cateva ,insa nu cate as dori eu...

    RăspundețiȘtergere
  25. Buna, :)

    As vrea si eu sa particip la acest giveaway! :) Te urmaresc prin GFC cu numele andrenstein si nu am blog.
    Pentru mine, ziua de 8 martie este o celebrare a femeii si in special, a mamelor. Toate femeile au acel ceva deosebit, care le face sa ocupe un loc special in viata cuiva. De aceea, ziua de 8 martie le este dedicata in totalitate.
    In ceea ce priveste a doua intrebare, geanta este un accesoriu indispensabil, care completeaza o tinuta sau transforma un outfit banal intr-unul mai sofisticat. Imi plac foarte mult gentile si pentru faptul ca ele trec dincolo de scopul lor principal (acela de a fi un produs pentru depozitat diverse lucruri) si au ajuns sa fie o dovada de bun gust, de stil. Pentru ca o geanta spune foarte multe despre tine, in special daca esti sau nu priceput la moda. Gentile mele preferate in momentul de fata sunt cele tip cross-over, dar imi plac si gentile mai mari, de mana.

    RăspundețiȘtergere
  26. Hey ! :*
    Vreau si eu sa particip !
    Te urmaresc cu numele Honeÿ Bunny
    Aici am scris despre giveawayul tau : http://charmy-bunny.blogspot.com/2011/03/giveawayurile-lunii-martisorului.html
    # ziua de 8 martie este importanta pentru mine deoarece zambetul mamei cand ne primeste cadourile ma face foarte fericita
    # imi plac foarte mult gentile,dar in special gentutele ! Modelul meu preferat este aseamanator cu cel al gentutei de la premiul 3 !

    (\_ _/)♥
    (='.'=)♥
    (\_ _/) ♥
    Kisses from Honeÿ Bunny

    RăspundețiȘtergere
  27. Buna, doresc si eu sa particip la acest giveaway! te urmaresc prin GFC cu numele roxxy si nu am blog, pentru mine 8 Martie este ziua mamei, asa am sarbatorit-o de mica cand pregateam felicitari pentru mama.
    Pentru mine geanta este indispensabila, tot timpul am o gramada de lucruri in ea si folosesc o geanta mare cand merg la facultate, dar imi plac si cele postas, nici nu simti k o porti si iti iei doar strictul necesar, astfel nu-ti fortezi umarul

    RăspundețiȘtergere
  28. Buna! Felicitari pentru giveaway.
    Te urmares prin GFC cu numele de Oana si mi-as dori mult sa particip si daca se poate sa si castig...acum depinde si de norocul meu :))
    Am scris si la mine pe blog http://boutique-bijoux.blogspot.com/2011/03/giveaway-8-martie.html
    Ziua de 8 martie e o zi speciala pentru toate femeile din lume, e o zi in care ne simtim rasfatate, iubite si pretuite...asa cum meritam de alfel :P
    Iar pentru a doua intrebare raspunsul este unul extrem de simplu: geanta pentru mine a devenit un accesoriu esential, ca si aerul si apa, nu pot respira fara ea. Ca si modele prefer mult cele tip postas, insa si cele de mana, nu foarte mari.
    Bafta tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  29. Vreau si eu sa particip . Te urmaresc cu numele de de Ingerash Dulce.
    Pentru mine ziua de 8 Martie e ziua mamelor si a tuturor femeilor , ziua in care orice femeie ar trebui sa simta ca este iubita si respectata.

    RăspundețiȘtergere
  30. Te urmaresc prin GFC: makeup
    Link catre postare: http://colourfulbazaar.blogspot.com/2011/03/giveaway-gabrielleboutique-juazz-shop.html
    1. Eu de mica consider ca 8 Martie= mama
    2. Pentru mine o geanta trebuie sa fie si practica, incapatoare si sa o pot asorta la orice tinuta.
    P.S. Recomanda produsele de pe Juazz Shop, am si eu cateva si pot spune ca sunt mai mult decat multumita de ele

    RăspundețiȘtergere
  31. Hei. Ce-mi place blog-ul tau. Si tema este foarte frumoasa. Nu stiam nimic despre Juazz Shop. Da' acum am ramas impresionata.
    Vreau sa particip si eu. Te urmaresc sub numele de Addicted to kryptonite
    am postat pe blog-ul meu aici: http://gheataarzanda.blogspot.com/2011/03/giveaway-8-martie.html
    Acum sa raspund la intrebarile pe care ni le-ai pus(apropo, foarte bune)
    a. Stiu ca 8 martie inseamna ziua femeii. Si acum se presupune ca si eu sunt femeie(18 anisori). Dar nu, pentru mine inseamna ziua mamei. Ma face mereu sa realizez cat de norocoasa sunt ca am o mama. Mama mea e cea mai tare, chiar si cand ne certam ca doua nebune. Si in ziua de 8 martie, cand incepe sa planga ca la telenovele atunci cand ii dau obisnuita felicitare facuta de mine, e cea mai tare clipa petrecuta cu ea. Si incepe sa planga, iar eu rad de ea si plang in acelasi timp. suntem doua ciudate. Ziua de 8 martie e ziua in care-i multumesc mamei ca m-a pastrat si ca ma crescut mare, chiar daca poate nu a avut conditile necesare pt ca am venit pe lume la scurt timp dupa sora mea.
    b. Sincer. Eu nu prea sunt innebunita dupa genti(si in niciun caz atat de nebuna ca sor'mea mai mare). Dar ce inseamna pentru mine?(pot sa trisez si sa o intreb pe sora mea? :D) Nu stiu, este ceva util si placut in acelasi timp. Dar mai ales util. pot sa-mi bag lucrurile care nu-mi incap in buzunare. Si cred ca si defineste i tinuta. este un plus de feminitate si uneori, o pata de culoare, piesa de puzzle care lipseste.
    Imi plac gentile mai simple, negre, mai mult sport. sau cele cu multe capse, lanturi :D.(mai ales pt ca eu ascult mai mult rock).
    da, da. si sora mea ma pune sa va scriu ca ei ii place cea alba( da parca daca-as castiga-o, i-as da-o ei. auch, palma primita ma face sa promit ca i-o dau ei :-@).

    bafta tuturor fetelor. si sa va bucurati de mamele voastre maine. merita o mica multumire pt tot ce fac pentru noi
    gabi, o zi placuta maine
    primavara frumoasa si o luna a femeii cat mai frumoasa, fetelor.

    RăspundețiȘtergere
  32. Salutari! Sper sa ma iei si pe mine in considerare, please, chiar daca am depasit cu aprox o ora ziua de 07.mart!
    Te urmaresc prin GFC, sub numele Cristina P., adresa mea de mail este: cryslight.office@gmail.com
    Pentru mine ziua speciala de 8 MARTIE reprezinta o ocazie de a sarbatori impreuna cu cele dragi mie, prietenele, si respectiv mama, in plus este o zi mult asteptata pentru a mai primi ceva frumos cadou si deosebit de la cel drag, inca o dovada mult asteptata de iubire si respect!
    Despre posete as putea spune ca imi plac mult cele shic, dragute, elegante, cum ar fi in special primele doua oferite ca si premii, pe care sa le pot accesoriza cu tinutele mele, in functie de culori, model si textura! O primavara frumoasa tuturor si multumesc pt sansa de a participa la acest minunat giveaway!

    RăspundețiȘtergere
  33. 8 martie, o zi diferita, plina de emotie si mandrie.Esti mandra ca esti femeie si ca esti importanta..

    RăspundețiȘtergere