joi, 24 martie 2011

Flormar

Buna fetelor,

Dupa cum stiti, ieri a fost ziua mea. Nu am reusit sa petrec foarte mult, pentru ca am lucrat. Am iesit seara la un restaurant si cam asta a fost. Insa, cand am ajuns acasa, am avut parte de o mare surpriza, la care nu ma asteptam. Simi, pe al carei blog am participat la giveaway, a facut o noua extragere cu ajutorul random.org, din cauza ca una dintre castigatoare nu a vazut la timp faptul ca a castigat. Asa am ajuns sa castig eu. Nu mi-a venit sa cred initial, m-am uitat la nume de mai multe ori, si pana la urma m-am convins ca asa este. A fost o surpriza tare placuta, mai ales ca s-a nimerit sa castig chiar de ziua mea. Simi, inca o data iti multumesc.
Trebuie sa mentionez faptul ca este a doua oara cand castig la giveaway, asa ca mi-am schimbat parerea despre random, ca nu ma place, si la randul lui, random si-a "spalat pacatele" fata de mine :))
Ii datorez o postare speciala si Lianei (la ea am castigat pentru prima data), pentru ca, desi am primit de mult premiul, care mi-a placut foarte mult, nu am reusit sa postez impresii legate de produse. A trebuit sa plec din localitate sa rezolv niste probleme, si nu am luat produsele cu mine. Insa, cum ma intorc, o sa va arat ce am primit.

Dar sa trecem acum la ce am pregatit pentru astazi, si anume, cateva produse Flormar pe care le detin, cumparate chiar ieri, de ziua mea. M-am hotarat greu, la lacurile de unghii in special, pentru ca erau multe nuante si taaare frumoase. Nu mai lungesc asteptarea, asa ca iata pozele:

 Lac de unghii:

Ruj din gama Supershine, nuanta 513


Ruj din gamaTrue Colour, nuanta 34

Imi plac mult rujurile, sunt cremoase, au o consistenta placuta si coloreaza frumos buzele.


Voi ce produse Flormar aveti?


Kisses,
Gabriela

10 comentarii:

  1. Imi plac foarte mult lacurile din gama Neon de la Flormar...mai putin un portocaliu pe care l-am vazut si mi se pare oribil:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai vai vai, ce frumuseti!:D
    Gama neon (de la oje) o ador si eu. :X

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Amalia si Anda - sunt niste nuante foarte dragute in gama Neon (cu mici exceptii, am vazut si eu o nuanta de verde fosforescent pe care nu as purta-o ;)) )

    RăspundețiȘtergere
  4. Monica - Pisica albastra24 martie 2011 la 20:41

    si mie de la Flormar imi plac cel mai mult tot ojele. toate fetele care au comentat au scris de ele.
    din punctul meu de vedere, sunt cele mai bune oje pe buget mic. au culori muuulte si atat de frumoase! sincer, atata timp cat amla indemana Flormar, nu ma tenteaza alte firme mai scumpe.

    cica au lansat acum o colectie noua, abia astept sa ma duc sa le incerc.
    ojele mele preferate sunt cele din gama Supershine, usor holografice, cu reflexe diferit colorate de culoarea de baza. le ador!

    RăspundețiȘtergere
  5. eu nu am produse la ei:((...nu se gasesc in orasul meu:((

    RăspundețiȘtergere
  6. @Monica Pisica - ai perfecta dreptate. Raportul calitate-pret este foarte ok, iar nuantele sunt minunate.

    RăspundețiȘtergere
  7. @Madlen, imi pare rau ca nu se gasesc. Daca te pot ajuta, just ask :)
    Pup

    RăspundețiȘtergere
  8. Pai...de la Flormar avem urmatoarele: blush, eyeliner, pensula, corector si pudra iluminatoare. Sunt foarte multumita de ele!

    RăspundețiȘtergere