marți, 15 februarie 2011

Repeat after me: ALVERDE - Part I

Buna seara dragele mele cititoare,

Asa este, dupa cum sugereaza si titlul, astazi nu voi mai vorbi despre rujuri si nici despre luciuri de buze, ci despre cateva produse de ingrijire Alverde, de care, cu siguranta ati auzit.
Saptamana trecuta, am facut o vizita magazinului DM din Militari si m-am aprovizionat. Nu mai fusesem de luni bune in DM si chiar imi era dor de samponul pentru volum, acesta fiind initial, principalul motiv de a intra in magazin. L-am mai avut si mi-a placut mult, dar bineinteles ca nu m-am limitat doar la sampon, am pus fara nicio urma de regret aproape toate produsele Alverde care mi-au soptit sa le iau acasa. Da, stiu! Aud voci, dar e vocea shopping-ului care ne ne ademeneste pe toate, fara mila.
Ma voi opri aici cu introducerea, dar nu inainte de a va anunta ca, fiind vorba de mai multe produse,  aceasta este prima parte a postarii, in seara aceasta voi vorbi despre produsele Alverde destinate parului, urmand ca zilele viitoare sa va prezint produse pentru ingrijirea tenului, a ochilor, buzelor si nu in ultimul rand corpului. 
Dar sa inceapa review-ul!

Sampon cu masline si henna, pentru volum - 200 ml


Descrierea de pe eticheta: Ofera ingrijire intensa si ajuta la regenerarea parului. Pentru parul subtire si fara stralucire.
Nu contine arome sintetice, coloranti, conservanti, si nici substante provenite de la animale. Cu substante de spalare active din plante. Nu contine silicon. Substantele folosite provin din culturi biologice controlate. Produs testat dermatologic.
Samponul cu masline si henna ofera parului stralucire si confort. Elementele din plante intaresc firul de par pana la varfuri, dandu-i un aspect placut, catifelat si cu mai mult volum.
Mod de utilizare: se maseaza pe parul ud si se lasa sa actioneze.
Ingredientele folosite provin din culturi organice certificate, precum si din uleiuri esentiale naturale din plante.

Parerea mea: este un sampon bun, miroase frumos, imi da volum si imi place ca imi simt parul hidratat. Nu face spuma la fel ca alte sampoane in genul Pantene, Dove si altele care se mai gasesc in supermarket-uri, dar imi place acest lucru. Nu este o spuma bogata, ci una cremoasa, iar atunci cand imi clatesc parul nu il simt uscat, asa cum  se intampla de obicei la alte sampoane similare din plante. Consistenta este cea a unui gel (verde transparent). Il recomand.

Balsam cu cofeina - 200 ml


Descrierea de pe eticheta: Activeaza radacinile parului si protejeaza pielea capului. Balsamul contine substante care refac structura parului, ii regenereaza suprafata, ofera vitalitate si stralucire parului fin, subtire. Reteta pura din plante, cu panthenol, protejeaza pielea capului si ingrijeste parul.
Mod de utilizare: masati usor pe parul umed si lasati putin sa actioneze, apoi clatiti bine parul.

Parerea mea: chiar miroase a cafea verde (sau cel putin asa imi inchipui eu ca miroase cafeaua verde), consistenta unei lotiuni mai bogate in tub, insa aplicat pe parul umed, devine mai lichida, si nu doar din cauza ca se combina cu apa. Eu am folosit si la radacina, doar pentru a-l testa, pentru ca de obicei imi dau doar pe varfuri, pentru ca stiu ca altfel mi se ingrasa parul. Nu a fost o idee buna, chiar nu a mai avut volum, asa cum imi place mie, dupa ce l-am uscat. Este un balsam de par ok daca nu este folosit decat pe varfuri. Nu pot sa spun ca imi place in mod deosebit, dar macar nu este atat de nociva (din punctul meu de vedere), datorita ingredientelor continute.

Masca de par repair, 100 ml
Descrierea de pe eticheta: Masca de par cu ulei de avocado si jojoba, precum si extract din samburi de struguri provenit din culturi controlate biologic, ingrijesc parul uscat si despicat. Formula cu vitamina E, vitamina C si provitamina B5, reface parul afectat. Ingredientele cu ceara rhus verniciflua si ulei de floarea soarelui, lasa parul delicat si stralucitor.
Mod de folosire: Dupa spalarea pe par, a se lasa sa actioneze circa 3 minute, dupa care, clatiti din abundenta. Pentru un rezultat optim, procedeul se poate repeta de 2-3 ori pe saptamana. Nu contine arome sintetice, coloranti, conservanti si nici substante provenite de la animale. Nu contine ingrediente pe baza de ulei mineral. Substantele folosite provin din culturi biologice controlate.
Toleranta pielii: produs testat dermatologic

Parerea mea: este o masca de par hidratanta, consistenta de lotiune bogata, are miros de struguri, nimic iesit din comun in ce tine de efect, insa am folosit-o doar o singura data si am aplicat pe varfuri. Voi constata efectele sale pe termen lung, probabil. Ce pot spune in momentul de fata, este faptul ca e un produs bun.

That's all for today, falks!
Multumesc pentru vizionare si va astept in zilele urmatoare, cand voi posta partea a II-a.

Va pup,
Gabriela 


4 comentarii:

  1. Monica - Pisica albastra16 februarie 2011 la 12:11

    Am si eu acum samponul cu henna si masline. L-am cumparat tot datorita review-urilor pozitive din blogosfera, insa la mine e "pe dos" decat tot ce am citit: in primul rand - pe parul meu face spuma, multa spuma! Mai multa decat Orzene, cu care momentan il alternez. Din pacate insa, eu nu am observat ca ar da parului meu volumul sperat si parca de fiecare data cand il folosesc, parul "se cere"spalat cu o zi mai devreme...de asta imi pare tare rau...as fi vrut sa functioneze si la mine :)
    Insa desi mie nu-mi da volum, trebuie sa recunosc ca parul e dupa spalare moale si se aseaza singur foarte bine.

    Oricum: de fiecare data cand ne vedem , tu mereu ai parul stralucitor si frumos...e bine de stiut ce produse folosesti sa-l pastrezi asa shinny(hi-hi!)

    ...Si un alt lucru care ma intriga: desi ingredientele sunt henna si masline...samponul miroase a lamaie si lime. Ma amuza de fiecare data detaliul asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Monica, imi pare tare rau ca nu ti se potriveste samponul. Bine, nici eu nu spun ca imi face parul ca in reclama de la Wash&Go, insa imi da un volum acceptabil.
    Inainte de samponul acesta cu masline, am folosit Pantene, diverse tipuri - extra volume, anti-breakage, pentru par subtire si fragil - Nature Fusion, cel cu capac verde. In rest, aplic balsam de par pe varfuri dupa ce ma spal cu sampon, iar o data pe saptamana folosesc masca de par. De obicei, pe cea cu masline de la Avon, Planet Spa. Este singura masca de par pe care o aplic si la radacina, fara sa imi ingrase parul, iar dupa ce il usuc miroase atat de frumooos. Alte secrete nu am, doar trebuie sa mai mentionez faptul ca dupa ce imi spal parul, mai stau cu el liber cam 10 minute, dupa care ma usuc cu foehnul, cu capul in jos, pentru a adauga volum.
    Iti multumesc pentru afirmatii, esti draguta, ca de obicei :*

    RăspundețiȘtergere
  3. N-am incercat inca Alverde, dar de mult imi doresc. Trebuie sa-mi iau si eu ceva, ca e prea laudata firma. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. @Anda
    Produsele Alverde se numara printre preferatele mele.
    Mai am de prezentat in zilele urmatoare si alte produse.
    Te pup

    RăspundețiȘtergere