joi, 17 februarie 2011

Repeat after me: ALVERDE - Part 2

Hello,

Continuam, asa cum am promis, cu alte produse Alverde. Astazi, e randul produselor pentru corp. Sa vedem despre ce e vorba:



Unt de corp cu nuci macadamia si unt de shea, 200 ml
Descrierea de pe eticheta: Ingrijeste si protejeaza pielea foarte uscata, prin continutul de ingrediente pretioase, cum ar fi uleiul din nuci de Macadamia si unt de shea din culturi biologice controlate. Pielea dumneavoastra va fi indelung hidratata si ingrijita. Nu contine arome sintetice, coloranti, conservanti si nici substante provenite de la animale. Nu contine substante pe baza de minerale. Substantele folosite provin din culturi biologice controlate. 
Toleranta pielii: produs testat dermatologic.

Parerea mea: este un produs exceptional, cu o consistenta bogata, miros placut, hidrateaza foarte bine pielea. Nu am nimic de reprosat. Il recomand cu caldura. Daca vreti un unt de corp cu adevarat hidratant, atunci ati gasit produsul perfect.


Crema de corp cu migdale si ceai de trandafir, 200 ml

 Descrierea de pe eticheta: Rasfat si ingrijire intensiva. Pentru piele foarte uscata.
Crema de corp Alverde cu migdale si ceai de trandafir ingrijeste pielea foarte uscata si pretentioasa datorita pretiosului unt de Shea si cacao ce provin din culturi biologice controlate. Crema bogata cu un miros minunat de migdale si ceai de trandafir va ingrijeste pielea delicat, o netezeste si ii ofera o protectie benefica pe parcursul intregii zile. Nu contine arome sintetice, coloranti, conservanti si nici substante provenite de la animale. Nu contine substante pe baza de minerale. Substantele folosite provin din culturi biologice controlate. Toleranta pielii: produs testat dermatologic.

Parerea mea: un alt produs minunat, hidratant, cu un miros subtil de trandafiri, textura bogata. Nu intra chiar imediat in piele, insa nici greu, iar dupa aplicare pielea ramane fina si cu un miros frumos. I like it.


Sapun din ulei de plante cu grapefruit si lamaie 100 g
Descrierea de pe eticheta: Nu contine arome sintetice, conservanti si nici substante provenite de la animale. Ingrediente provenite din uleiuri naturale de cea mai buna calitate. 100% ulei pur din plante. Toleranta pielii: produs testat dermatologic. Prin componenetele din plante atent alese si de cea mai buna calitate ofera pielii ingrijirea de care are nevoie. O ajuta sa isi pastreze luciul si frumusetea naturala. Zi de zi in acord cu natura. Sapunul din ulei de plante cu grapefruit si lamaie nu contine conservanti sintetici. Ingredientele pentru ingrijire si uleiurile de cea mai buna calitate se completeaza intr-un mod unic. Actiune: acest sapun delicat, curata cu grija pielea, iar spuma sa va va invalui mainile cu aroma placuta. Ingredientele speciale calmeaza pielea si o protejeaza de factorii externi. Produs fabricat in Germania.


Sapun din ulei de plante cu lavanda 100 g
Sapun  masline veverine 100 g

Descrierea de pe eticheta: similara cu a sapunului din ulei de plante cu grapefruit si lamaie prezentat mai sus.

Parerea mea: total de acord cu descrierea oficiala. Cele mai bune sapunuri, din punctul meu de vedere. Fac o spuma cremoasa, iar cand se usuca, raman tari, si trebuie sa mai adaug mirosul demential care invaluie toata baia, un adevarat rasfat!  Am cumparat cate 3 din fiecare sortiment, pentru ca greu mai ajung in DM! :D

De la stanga la dreapta: sapun cu grapefruit si lamaie, sapun din ulei de plante cu lavanda si sapun cu masline veverine


Crema de maini cu galbenele 75 ml

Descrierea de pe eticheta: Ofera protectie si ingrijire de durata cu ajutorul untului de Shea. Nu contine arome sintetice, coloranti, conservanti si nici substante provenite de la animale. Exceptie, ceara de albine. Nu contine substante pe baza de minerale. Substantele folosite provin din culturi biologice controlate. Toleranta pielii: produs testat dermatologic.
Crema de maini de la Alverde regenereaza pielea uscata, oferindu-i protectie intensa cu ajutorul untului de Shea si a uleiului de galbenele. Componentele atent selectionate cresc factorul de protectie al pielii, oferind netezime mainilor. Crema de maini placut parfumata ofera o ingrijire de durata.
Mod de folosire: a se folosi zilnic dupa curatirea mainilor.
Parerea mea: este o crema buna de maini, catifeleaza, are un miros placut, consistenta bogata. Nu intra foarte repede in piele, dar puteti fi sigure ca hidrateaza, si trebuie sa aveti grija sa nu puneti prea mult produs, pentru ca veti ramane cu mainile uleioase ceva timp. De mentionat este ca, aceasta crema a primit calificativul "foarte bun" in urma testului Oko (un laborator din Germania care testeaza produsele de pe piata).

Cam asta a fost pentru astazi, stay tuned pentru ca urmeaza ultima parte cu produse pentru ingrijirea tenului, ochilor si buzelor. 
Sper ca v-a fost pe plac postarea si ca ati gasit-o utila.


Hugs and kisses,
Gabriela

                                                                                        TO BE CONTINUED...

6 comentarii:

  1. Nu am cumparat niciodata un produs marca Alverde, desi ma tentau cand mergeam in Dm.dar acum ca am citit review-urile tale ma gandesc cu ce sa incep,ca le-as cumpara pe toate.Abia astept sa postezi si despre produsele destinate tenului.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt mai bune decat Dove sapunurile? Dove e sapunul meu preferat, pana acum absolut nimic nu l-a intrecut.

    Stiu ca mi-ai zis de untul ala de corp...i so want it!:))
    Dar nu-mi iau pana nu termin o lotiune de corp sau ceva de genul, sa nu ma simt vinovata. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Gabriela am o leapsa pt tine: http://arianasshop.blogspot.com/2011/02/concurs-kabea-un-concurs-sub-forma-de.html

    RăspundețiȘtergere
  4. @miha.ela - Iti multumesc mult, insa momentan nu sunt interesata de participarea la concursuri.
    Iti doresc mult noroc!

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Anda
    Dove e diferit fata de sapunurile Alverde, in sensul ca da senzatia ca nu te-ai clatit suficient de bine, avand 1/4 crema hidratanta. Dar after that, iti simti pielea fina. Sapunurile Alverde sunt cremoase, dar dupa ce te clatesti, pielea "scartaie", nu lasa acea senzatie ca la Dove. Eu aplic neaparat si crema de corp dupa baie, si totul e in regula. La Dove, mai treci cu vederea aplicatul cremei de corp dupa baie, avand agent de hidratare.
    Cu toate astea, eu prefer sapunurile Alverde.

    Da, trebuie sa incerci si untul de corp dupa ce termini ce mai ai. Poate la un moment dat, o sa devin si eu la fel de cumpatata ca tine :)

    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  6. frumos ai descris.. m-am hotarat..vreau si eu produse alverde....te astept si pe la me. poopici

    RăspundețiȘtergere