luni, 21 februarie 2011

Repeat after me: ALVERDE - The last part + Liana's Boutique Magic Giveaway

Dear all,

Stiu ca am cam intarziat cu ultima parte destinata produselor Alverde, insa sunt convinsa ca nu v-ati suparat prea rau :)
So, azi vorbim despre produsele de ingrijire pentru ten, buze si ochi. Let's start!

Gel de curatare cu alge marine, 100 ml


Descrierea de pe eticheta:
Curatire delicata. Pentru ten normal si mixt. Nu contine arome sintetice, coloranti, conservanti si nici substante provenite de la animale. Nu contine substante pe baza de minerale. Substantele folosite provin din culturi biologice controlate.Toleranta pielii: produs testat dermatologic. Gelul pentru curatire elibereaza tenul normal si mixt delicat de impuritati, de machiaj si surplusul de sebuum. Substantele deosebit de delicate si cantitatea mare de elemente minerale din extractele de alge marine, mentin aspectul pielii echilibrat si proaspat.
Mod de utilizare: Gelul cu putina apa se aplica pe fata, gat si decolteu, iar apoi se indeparteaza cu multa apa calda.
Ingredientele provin din uleiuri esentiale naturale.

Parerea mea: 
Daca nu ati incercat inca acest produs, incercati-l. Este delicat, dar in acelasi timp curata foarte bine, nu face prea multa spuma, dar nici deloc. Miroase putin a alcool din punctul meu de vedere, dar este si fresh. Nu ma deranjeaza acest lucru. Imi place, lasa pielea fina. Sunt la al treilea tub, si o sa mai cumpar din nou cand mi se termina. Il recomand.

Crema de zi hidratanta cu perle, pentru ten normal si mixt, 50 ml


Nu am pastrat ambalajul, asa ca va trebui sa va bazati momentan doar pe parerea mea:
Este o crema care hidrateaza, are miros placut, consistenta bogata. Nu intra imediat in piele, dar ma repet, asa trebuie sa fie o crema hidratanta. Ce nu-mi place, este ca imediat dupa ce intra in piele, am cateva minute senzatia de piele lipicioasa, insa dupa aceea pielea ramane catifelata. Este un produs bun, cu siguranta sunt altele si mai bune, dar ma bucur ca ingredientele nu sunt din plastic, cum este cazul mai multor creme renumite de pe piata. Eu ma inteleg bine cu aceasta crema, la fel si cu crema de noapte din aceeasi gama pe care urmeaza sa v-o prezint.

Crema de noapte hidratanta cu perle, pentru ten normal si mixt, 50 ml

Nici la aceasta crema nu am pastrat ambalajul, asa ca o sa va expun parerea mea: identic ca in cazul cremei de zi cu perle, cu mentiunea ca are consistenta ceva mai lejera, iar dimineata tenul are un aspect proaspat. Imi place si acest produs, doar senzatia putin sticky nu ma face sa ma declar pe deplin multumita.

Balsam demachiant pentru ochi cu galbenele, 100 ml


Descrierea de pe eticheta:
Pentru orice tip de ten. Nu contine arome sintetice, coloranti, conservanti si nici substante provenite de la animale. Exceptie ceara de albine. Nu contine substante pe baza de minerale. Substantele folosite provin din culturi biologice controlate.
Produs testat dermatologic. Balsamul demachiant inlatura in profunzime machiajul. Untul de Shea si uleiul de jojoba ingrijesc pielea sensibila a ochilor, in timp ce extractul din flori de galbenele calmeaza si regenereaza pielea. Acest produs este aprobat de catre doctori specialisti. Balsamul demachiant este special creat pentru persoanele care folosesc lentile de contact.
Mod de utilizare: balsamul se aplica pe un disc demachiant, apoi cu miscari usoare indepartati machiajul de pe ochi. Ingrediente provenite din culturi organice si uleiuri naturale. Produs fabricat in Germania.
Parerea mea: Miros frumos, de galbenele, consistenta bogata, insa fiind creat special pentru ochi sensibili, potrivit si pentru cele care poarta lentile de contact, nu demachiaza bine. Dureaza mult pana sa te demachiezi, iar dimineata tot nu scapi de negrul de sub ochi. Ingredientele folosite sunt minunate, imi pare rau ca nu demachiaza bine, si nici consistenta sa nu ajuta, fiind mai groasa. Nu il recomand.

Aqua roll-on perle, lotiune pentru pielea din jurul ochilor, 8 ml
Nici la acest produs nu mai am ambalajul, asa ca o sa va spun doar parerea mea.
Este o lotiune hidratanta roll-on pentru pielea din jurul ochilor. Datorita dispozitivului-bila, este minunat de folosit dimineata, iti da o senzatie racoritoare si de ochi odihniti. Dar daca va doriti un produs care sa hidrateze cu adevarat, nu este acesta. Produsul nu hidrateaza foarte bine, dar merita toti banii numai pentru senzatia aceea racoritoare pe care ti-o ofera cand il aplici. As putea roti bila aceea all day long, daca nu as mai avea multe alte lucruri de facut pe parcursul zilei :)

Crema pentru ochi cu euphrasia, 15 ml
Descrierea de pe eticheta:
Pentru orice tip de ten. Nu contine arome sintetice, coloranti, conservanti si nici substante provenite de la animale. Exceptie ceara de albine. Nu contine substante pe baza de minerale. Substantele folosite provin din culturi biologice controlate. Produs testat dermatologic. Ingrijirea tenului cu produsele Alverde cu continut de plante naturale, indeplineste cerintele pielii. Acestea contribuie la pastrarea naturala a frumusetii si stralucirii pielii. Zi de zi in acord cu natura. Crema pentru ochi ofera zonei ochilor o ingrijire speciala. Actiunea complexului de ulei natural din plante, de extracte de componente hidratante si bisabololul, ofera o ingrijire si o protectie placuta. Reteta delicata este absorbita de piele care isi va putea extrage necesarul de substante pentru hidratare. Senzatia de piele intinsa si ridurile datorate pielii uscate vor fi diminuate. Zonele ochilor vor arata mai netede si mai ingrijite. Crema este ideala si pentru cele care poarta lentile de contact. A se aplica dimineata si seara dupa curatirea tenului, in jurul ochilor. Tamponati usor. Ingrediente din culturi organice certificate si din uleiuri esentiale naturale. Fabricat in Germania.

Parerea mea:
Merita toti banii. Un produs bun, hidratant, o foarte usoara senzatie sticky, insa nu e deranjant. Consistenta bogata. Da, il recomand.

Balsam de buze cu galbenele
Nici la acest produs nu mai am ambalajul, insa ce va pot spune este ca intr-adevar e un produs bun, hidratant, are un miros placut. Eu de obicei il aplic seara, inainte de culcare. Iar dimineata am buzele hidratate. Il recomand.

Acestea sunt toate produsele Alverde pe care le detin in acest moment. A fost o postare lunga, dar care sper sa va ajute in alegerea acestor produse (in caz ca aveti de gand sa le achizitionati).

Iar acum, daca tot ati ajuns la final (si sper ca ati avut rabdare sa cititi tot), vreau sa va spun despre un giveaway cu premii foarte tentante, organizat de Liana's Boutique. Iata ce puteti castiga:
Tentant, nu?
Mai aveti timp sa va inscrieti pana pe data de 25 februarie, asa ca nu ratati ocazia! 
Pentru mai multe detalii, intrati aici

Xoxo,
Gabriela

4 comentarii:

  1. Dupa atatea review-uri sigur imi voi cumpara si eu ceva de la ei cand mai trec prin DM. :X

    RăspundețiȘtergere
  2. Abia astept sa imi spui ce ti-ai cumparat, ce te-a atras mai mult dintre aceste produse.

    RăspundețiȘtergere
  3. ia uite ca am ratat data de 25 :) acum te-am gasit la anda pe blog :P mie demachiantul pentru ochi mi-a placut mult, e asa de.. altfel :) hm, cremuta pt ochi mi-a scapat, o sa ma uit mai bine prin DM :) da, alverde rules

    RăspundețiȘtergere
  4. @siginutz
    Nu-i nimic, vor mai fi giveaway-uri, chiar eu voi organiza curand.
    Ma bucur ca tie ti-a placut demachiantul :)

    RăspundețiȘtergere